Rózsaszín smink az Urban Decay Naked3 palettával - VIDEÓ

Nincs mit szépítenem a dolgon: elég régen volt már új sminkvideó, de most végre eljött az idő. Egy szép rózsaszín sminket fogok készíteni, ami talán mondható alkalminak, de mivel annyira nem durva smink, így nappalra is el lehet készíteni. A videóban több olyan új terméket is fogok használni, amit már többen is kértetek, hogy szeretnétek akció közben látni: ilyen pl. az Urban Decay Naked3 paletta, vagy a Real Techniques Duo-fiber ecsetszett. Remélem tetszeni fog Nektek ;)!
A videót megnézhetitek a Youtube csatornámon a lenti videóra, vagy IDE kattintva.






You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Ez nagyon tetszik!! Igazi tavaszi-nyári színek! :))
    Egyébként is nagyon vártam már smink videót. :) A jövőben esetleg lesz gyakrabban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szeretnék amúgy, csak úgy vettem észre, hogy a sminkvideóimnak kisebb a nézettségi, mint a többinek, így azt gondoltam, hogy ez talán kevésbé érdekel titeket, emiatt van ritkábban, de azért igyekszem időről időre beiktatni egyet-egyet :).

      Törlés
  2. Szia Szandra:)
    Nagyon tetszik a smink! Azt szeretném kérdezni, hogy a Naked3-at honnan rendelted? Válaszodat előre is köszönöm! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A youtube-on a videó alatt az infóboxban mindig megtalálsz minden ilyen infót :). Amúgy beautybay.com :).

      Törlés
  3. Szia!

    Ma is nagyon szép sminket csináltál! (vagyis május elsején ;) )

    Mivel tudom, hogy te nagy ecset őrült vagy, az lenne a kérdésem, hogy a bőszecseteket próbáltad már? Te hatásodra már beszereztem a Real Techniquestől az expert face brusht, blush brusht és a starter set-et. Legeslegelső ecseteim között vannak. :D Viszont külföldről kicsit macerásabb rendelni, meg nem tudom őket megfogni, látni. Jobban szeretek személyesen megvenni valamit. Sok jó véleménnyel találkoztam. Úgyhogy ha bármit tudsz róluk kérlek oszd meg velem! Köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ezeket még nem próbáltam, mostanában keveset is hallok róluk, de régebben láttam, hogy használják páran és szerették őket nagyon. Mostanában nem is nagyon vettem amúgy ecseteket, mert annyira jól megvagyok ezekkel amik vannak :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe