Kék a köbön


Volt egy idő, amikor kifejezetten kirázott a hideg a kék lakkoktól. Na ez az időszak olyannyira elmúlt, hogy a mai posztban egyenesen három különböző árnyalatú kék lakkot láthattok a körmeimen: NYC In a minute - 029 StreetstylersBarry M Nail Paint - 317 Blue Moon és Rimmel Sweetie Crush - Bluberry Whizz. Imádom variálni a különböző színeket és textúrákat, most is ezt tettem, és meg kell hogy mondjam, nagyon tetszik a végeredmény.





 



Hogy tetszik ez a manikűr?
Ti szeretitek a kék lakkokat?




Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest



You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Nagyon szép :) Most nekem is éppen kék a körmöm :)

    VálaszTörlés
  2. Egy időben én is irtóztam a kék körmöktől. Na hát mondanom sem kell, hogy ez mostanra teljesen elmúlt :D Nagyon szép ez a három lakk így együtt :) Azt megkérdezhetem, hogy ez az NYC lakk kapható e még? Vagy ha nem, akkor más márkától tudsz ajánlani esetleg ugyanilyen vibráló királykéket? Már több éve keresek hasonlót.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem akarok hülyeséget mondani, mert nem néztem mostanában, de szerintem kapható még, mert nem valami limitált dolog része volt. Ha nem találod, akkor nézd meg a Max Factor kis pici lakkjait, mert úgy rémlik ott is van hasonló árnyalat :).

      Törlés
  3. Gyönyörűek lettek a körmeid és a színkombináció is hihetetlenül jól sikerült! :)

    VálaszTörlés
  4. Csodásak a lakkok, így persze a manikűr is tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép összhangban vannak. nagyon tetszik *-*

    VálaszTörlés
  6. Én is fejlődök kék lakkok terén. :D Már 2 van. :) Régen én sem tudtam elképzelni magamon, de van az a kék, ami megdobogtatta még az én szíven is. :)
    Nagyon szép lakkozás. :)

    VálaszTörlés
  7. Én imádom a kéket! Bárhol bármikor jöhet csak a szememen nem, szóval ez a kék manikűr nálam tuti befutó. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe