Vattacukor körmök - OPI Liquid sand Pussy Galore



Tulajdonképpen készülhettem volna valami nagyon grandiózussal is, ha már ez az év első manikűrje... De inkább biztonsági pályán maradtam és ismét egy homoklakkot választottam... Na most biztosan legyintetek néhányan, hogy "már megint homoklakk..."
De mivel a karácsonyi leárazások során akciósan jutottam hozzá első OPI homoklakkomhoz, nem tudtam megállni, ki kellett próbálnom.
Még több kép továbbkattintás után :)!





Nem azt mondom, hogy nem tudtam volna élni enélkül a lakk nélkül, de amikor megláttam, hogy akciós, második körben csak a kosaramban landolt végül, gondoltam most legalább megtudom mit tudnak az OPI homoklakkok, vagy legalábbis ez itt, ami egyébként a Bond Girls kollekciója tagja volt. 
A Pussy Galore egy csodás pasztellrózsaszín, amiben ezüst, halvány rózsaszín és néhány élénkebb pink csillám is fellelhető. Nagyon csajos, cukormázas, már-már bódítóan édes szín, de nekem bejön, szerintem abszolút vállalható és hordható szín.
Két réteg elég belőle, gyorsan szárad, és ami a homok finist illeti, szerintem valahogy kevésbé érdes, picit "finomabb" szemcsés, mint mondjuk a Golden Rose Holiday homoklakkok, de még pont eléggé érezni, hogy érdes a felülete.
Tökéletes, nahhh! Hiába, tud ez az OPI, nézzétek csak!





Hogy tetszik Nektek?



Szandra

Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

32 megjegyzés

  1. ez a lakk nekem is megvan,miniben.
    valami hihetetlen szép színe van,nekem nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  2. Nyammerka, igazi kis vattacukor, cuki! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. Akciósan mindneképpen megérte, nekem ebayről van meg, és imádom ezt a cukorkás jellegét. Nem mellesleg pedig a kevésbé érdes felület is pozitívum :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én meg is lepődtem, mert nem ehhez szoktam, ha homoklakkról van szó, de szeretem, érdes, de mégsem annyira :)!!!

      Törlés
  4. gyönyörű lakk, duplán jó, hogy akciósan vetted. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy sikerült olcsóbban lecsapni rá :)!!!

      Törlés
  5. A bond girls kollekcióból ez tetszett a legjobban. Kár, hogy nálunk nem lehet kapni, akciósan én is megvettem volna, mert nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is teljesen véletlenül bukkantam rá a kasszánál, de nagyon megörültem neki :)!

      Törlés
  6. Kell.(ene ha meg volna valahol) :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Esetleg Müllerben és Douglasban nézd még meg, hátha :)!

      Törlés
  7. annyira szép. *-* bár ennyi pénzt már sajnálok kiadni egy lakkért, de remélem lesz olcsóbb dupe-ja is majd valamelyik márkánál. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon ritkán veszek OPI lakkot, de mivel imádom a homoklakkokat, és ez most akciós volt, kíváncsi voltam, milyen egy OPI homoklakk, és nagyon megérte az árát :)!

      Törlés
  8. Sosem volt még OPI lakkom, mert mindig sajnáltam ennyi pénzt kiadni egy körömlakkért. Hol találtál akciósat? *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Douglasban és Müllerben néha akciózzák őket, meg a 4 lakkból álló miniszetteket is, érdeme nyitott szemmel járni :)!!

      Törlés
    2. Köszi szépen, akkor majd figyelem! :)

      Törlés
  9. ez nekem is megvan és én is nagyon szeretem! de nálam az idei tél kedvence mégiscsak a Solitaire, a maga visszafogottságával (amúgy pont ma láttam, hogy a kispesti Douglas-ben van még pár maradék darab a Bond kollekcióból, amiket most 2400 ft-ért árulnak - bár ez a szín szerintem pont nem volt már)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mindenit, ez a Solitaire tényleg gyönyörű, így képek alapján úgy tűnik, mintha a lovely egyik új homoklakkja nagyon hasonlítana erre, de azt még sehol nem sikerült elcsípnem :(.

      Törlés
  10. Úúú de gyönyörű*-* xo
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  11. olyan szép és pont ugyanez van most az én körmeimen is! :)

    VálaszTörlés
  12. akkor most elkezdek filozofálni, hogy ez, avagy a barry m verzió :D
    (roni)

    VálaszTörlés
  13. csajok engem az érdekelne, hogy hogyan mossátok le ezeket a homoklakkokat? technika, pontos lemosó típus, minden érdekel, mert mire a space dust-ot lerobbantottam a körmeimről, kicsit el is ment a kedvem attól, hogy újra használjam. ): pedig olyan szép!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe