Hétkezdő inspirációs képek #50


Micsoda szép kerek szám, ez már a félszázadik inspirációs posztom, de jó :). Viszont pont ebben félig-meddig jubileumi posztban nem hoztam olyan nagyon eget rengetően extra a képeket, merthogy elég fontos és meghatározó dolgok történnek mostanság kis életemben, és leginkább erre koncentrálok. Így csak a szokásos dolgokat hoztam, amiket nagyon szeretek mostanság, vagyis maradtam a komfortzónámban: kockás és leopárdminta, némi (mű)szőrme, egy-két szép kalap és pulcsi, tudjátok hogy működöm :). Azért remélem tetszeni fognak.
Kellemes inspirálódást!







Kék vagy bordó? Kék vagy bordó? Kék vagy bordó? Na, na, na? Én nem tudok dönteni...
 
Nem, még mindig nem unom a kockás témát...talán majd ha beköszönt a tavasz... de aztán ősszel újra visszatér majd a kockás szerelem :). Amúgy mennyire komoly már ez a hirtelen zöld kombó, de esküszöm tetszik. És lentebb flitteres kardigánnal kombinálva? Szerintem isteni.
Túl nyuszi vagyok ahhoz, hogy a szürke, ne adj' isten sáros, lucskos időben ilyen világos szerkót kapja magamra, pedig egyszerűen odavagyok érte.
És ha már kötött holmik...
Awww ezek a kalapok... és ez a hajzuhatag. Nem tudom, hogy eredeti-e, vagy rásegítettek, mindenesetre csodás.
Annyira babás a lány arca, főleg ezzel a barbis rúzzsal, meg a nagy kék szemekkel, de a leopárdmintás cica napszemüveg azért mégis tesz hozzá egy árnyalatnyi dögöt.
Apropó leopárdminta... csak épp egy szösszenetnyit becsempészek megint ide...
Szép kis blézer, jöhetne már a tavasz. Mondom ezt úgy, hogy épp most kezd csak igazán tél lenni...
 
Őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy ezen a képen a kabát tetszik jobban, a táska, vagy a cipő... Ja de, tudom a választ: úgy egy az egyben az egész.
És zárásként még két kép. Csak úgy. Mert tetszenek.
(Képek forrása: http://www.pinterest.com/alexandratvsb/)


Remélem jól indult a hetetek :)!


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest

You Might Also Like

17 megjegyzés

  1. A kék szőrmellény, a harmadik kockás ing és a masnis táska teljesen elvarázsolt. Meg mondjuk még a második sál is... Nagyon jó képeket hoztál! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :)! Az a kékséges szőröske nekem is nagyon bejövős :)!

      Törlés
  2. A kockás ing a glitteres mellénnyel és a leopárdmintás napszemcsi OMG!!! :)))
    Hasonló árnyalatú party mellényt találtam New Yorkerben 1 hete - természetesen nem volt a méretemben ejj :-/
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj mennyire Murphy... én most már amúgy nem akarok téli cuccokat venni, bár lehet most kéne inkább jövő télre venni a leárazásokon... na majd ha vége a nobuymonth-nak körbenézek :)!

      Törlés
  3. Blézer fehér inggel! Verhetetlen! Az a poén, hogy az utolsó képhez minden darabom megvan, de még sosem jutott eszembe így kombinálni! A napokban megteszem! Szandra! Nagyon titokzatos vagy! Bár nekem lenne egy tippem! ;) Mindegy, majd elmondod, ha úgy gondolod, alakuljon minden úgy, ahogy neked a legjobb! (Ja, 50. H.I. képek és ma van a szülinapom?! :D Micsoda egybeesés! De szerencsére még nem az 50.! :D:D:D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj boldog szülinapot így utólag is :)! Hú de jó, hogy akkor adtam Neked ötletet egy összeállításhoz, ezért szeretem amúgy ezeket a képeket, mert nekem is új ötleteket ad, hogy mit mivel párosítsák :)! Elég nehéz dolgokon megyek keresztül, de próbálok figyelni arra, hogy ez a blogra ne nagyon nyomja rá a bélyegét és remélem hogy egyszer majd egy nagyon jó hírről számolhatok be Nektek :)!

      Törlés
  4. A lila szőrme csodás. A kalapok is. :P A másik nagy kedvencem a pink/fukszia cipővel és táskával megbolondított szett. Annyira stílusos és szerintem szuperül feldobja a téli szetteket egy-egy ilyen szín. :)

    Nálam is vannak képek, ha gondolod nézd meg őket. :)
    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/01/weekly-inspiration_27.html
    És van egy nyereményjáték is. :)
    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/01/valentin-napi-nyeremenyjatek.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon bírom az ilyen "színbombákat", annyira fel tudnak dobni egy-egy összeállítást :).

      Törlés
  5. A kockás cucc tényleg csodás. És a bundák is!

    VálaszTörlés
  6. Abszolút a kék szörme :) na meg persze a második kockás ing, de ami mindent vitt az a világos szett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nekem is nagyon-nagyon bejön, szerintem száraz hideg időben megpróbálkozom valami hasonlóval én is :).

      Törlés
  7. Mikor olvastam a bevezető szöveget, és írtad, hogy meghatározó dolgok történnek az életedben rögtön az jutott eszembe, hogy csak nem? Jaj, de jó! Remélem, hogy az történik, amire gondoltam, és nemsoká elárulod. :) Szerintem úgyis tudod, hogy mire gondolok... ;)
    Én is imádok inspirációs posztot készíteni, mindig jó előre be van készítve. :D
    Én a bordó bundára szavazok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, elég komplikált és nehéz dolgokon megyek keresztül, de azért próbálom távol tartani a blogtól, bár elég nehéz, hiszen a blog is beépült már teljesen a mindennapjaimba. De remélhetőleg egyszer csak valami nagyon jó hírről számolhatok majd be :).

      Törlés
  8. Wááá én se tudok választani a kék és a bordó bunda között, mert pont ez a két szín...mindkettő annyira én vagyok :D amúgy nálam az alulról második és harmadik kép plusz a baba arcú lány a leopárd mintás napszemcsivel mindent vitt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye hogy nehéz a választás :)! A babarcú lány meg annyira bájos, ugyanakkor vad is egy kicsit, nagyon tetszik az a kép :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe