Újdonság: The Body Shop E-vitaminos éjszakai szérumolaj


Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy még a magyar boltokba kerülés előtt hozzájuthattam a The Body Shop E-vitaminos szérumolajhoz. Megmondom őszintén, hogy amikor nekiálltam a tesztelésnek, először kicsit féltem, hogy hogyan viselkedik majd a kombinált a bőrömön.
Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassatok tovább.





Nem ismeretlen számomra az E-vitaminos arcápoló család, mivel az arcpermetet már régóta nagy megelégedéssel használom, ITT olvashattok róla részletesen. A The Body Shop E-vitaminos termékek pajzsként szolgálnak az arcbőr számára a környezeti hatásokkal szemben és védelmet nyújtanak a korai bőröregedés ellen.
Nagy reményekkel, de mégis félve vágtam bele ennek a szérumolajnak a használatába. Egészen konkrétan amikor először akartam használni, és cseppentettem belőle a tenyeremre, még akkor is megkérdeztem magamtól, hogy ezt most biztosan az arcomra akarom kenni?! Merthogy bár a hajamon előszeretettel használok olajat, de a kombinált arcbőrömön még nem mertem ilyen terméket kipróbálni, mert bár az orcáim szárazabbak, de attól féltem, hogy egy ilyen olajos arcápoló zsírosítaná a T-vonalamat és pattanásokat okozna. Már előre vizionáltam, hogy nem fogja beszívni a bőröm, és pattanásokat okoz majd, meg zsírosít is... szóval voltak előítéleteim, na!
A csomagolás szerint ez egy éjszakai szérumolaj, mondjuk én ilyen olajszerű termékeket csak és kizárólag esti használattal tudok elképzelni, hiszen így van ideje teljesen beszívnia a bőrömnek és kifejteni tápláló, ápoló hatását. Emellett azt ígéri, hogy feltölti és nedvességgel látja el a bőrt.
Nem túl nagy üveg, mindösszesen 28 ml-es, de mivel pár csepp elég belőle, így sokáig elég lesz ez a kis mennyiség is. Cseppentős kupakja van, így kulturáltan és higiénikusan ki lehet nyerni belőle néhány csepp olajat, anélkül, hogy mindent összekennénk. Amúgy ez nem tisztán olaj, tehát ne egy nagyon sűrű, nehéz olajat dolgot képzeljetek el, hanem valóban egy olajos szérum, így a bőr is könnyebben és gyorsabban beszívja. Tartalmaz többek között édes mandulaolajat, napraforgó olajat, valamint jojoba- és szójababolajat is, ezek mind bőrpuhító, kondícionáló összetevők. És hát természetesen az E-vitamin, ami az egyik legjobb antioxidáns, valóságos ajándék a bőrnek. Védi a sejteket a szabadgyökökkel szemben, gátolja az öregedési folyamatokat. Búzacsíraolajból állítják elő, mely a természet egyik leggazdagabb hidratálója és E-vitamin forrása.
Én úgy használom, hogy a megtisztított arcbőrömre a kezemmel felviszek kb. 4-5 csepp szérumot, finoman belepaskolom, beletapogatom a bőrömbe. Egyébként totál olyan illata van, mint a klasszik kék tégelyes Nivea krémnek :).
Nyilván hosszabb ideig tart, amíg a bőröm teljesen beszívja ezt, mint mondjuk egy átlag hidratáló krémet, de amúgy nem annyira hosszú idő, mint amennyire én gondoltam. És mivel este használom, így engem ez nem zavar. Amúgy pedig teljesen beszívódik és egyáltalán nem marad semmilyen fura olajos, zsíros, vagy ragacsos érzés utána. Amikor reggel felkelek, annyira puha és rugalmas a bőröm, nagyon finom tapintású, nem győzök betelni az érzéssel, mintha valami csoda történt volna éjjel a bőrömmel, pedig nem csoda, csak ez a szérum :).
És a legjobb, hogy egyáltalán nem vettem észre, hogy úgy általánosságban zsírosabb lenne a bőröm, amióta ezt használom, ami számomra hihetetlennek tűnik, de így pár nap után, most már tényleg kezdem elhinni. Száraz bőrűeknek szerintem egy álom, de bármilyen bőrtípusúak kipróbálhatják, még a hozzám hasonlóan kombinált bőrűek is. Hiszen az olajok segítenek helyreállítani a bőr egyensúlyát, nem tömítik el a pórusokat és nem szárítják a bőrt - vagyis nem késztetik arra a faggyúmirigyeket, hogy még több zsiradékot termeljenek, sőt, inkább ellenkezőleg: megnyugtatják és ápolják a bőrt.
A The Body Shop E-vitaminos éjszakai szérumolajat február végétől találjátok meg a boltokban és a webshopban.




Ti próbáltatok már valamilyen arcápoló olajat?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

24 megjegyzés

  1. Azt lehet tudni, hogy nagyjából milyen árkategóriában fog mozogni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most kaptam az infót, hogy 5690 Ft lesz, de minden cseppje aranyat ér :)!

      Törlés
  2. Nagyon vártam már, hogy mit írsz erről a termékről, szuperül hangzik minden. Régóta keresek valami izmosabbat én is éjszakára, amit nagyon táplál, de nem képez eltömődéseket. Hátha ez majd beválhat, köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem érdemes, tényleg tartottam tőle, hogy mit kezd majd vele a kombinált bőröm, de nagyon renden van :)!

      Törlés
  3. Nekem is kombinált bőröm van és én sem mertem soha olajos terméket az arcomra kenni. Van olyan arckrémem ami picit zsírosabb és az sem tolerálja a bőröm sokáig. :( Kíváncsi lettem erre a szérumra, majd jól szemügyre veszem a boltban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon meglepődtem és pozitívan csalódtam ebben a termékben, mert tényleg félve kezdtem használni, hogy mit szól majd hozzá a bőröm, de örülök, hogy ilyen jó tapasztalatim vannak vele.

      Törlés
  4. Haha, meg azt nézem, egy napon írtatok erről Essiebutton-nal, de menő :D :D

    VálaszTörlés
  5. Az e vitaminos termékek közül eddig még csak a bőrradírt és egy arckrémet próbáltam, de ez is ígéretesnek hangzik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még csak az arcpermetet ezen kívül, de az hiszem meg kéne néznem a többi E-vitaminos terméket is.

      Törlés
  6. úú de jó poszt:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  7. Ez szuper, szerintem teszek majd vele egy próbát... :)

    VálaszTörlés
  8. amikor először láttuk, mondták hogy szárazabb bőrűek mentsvára lehet. akkor rögtön letettem róla, mert nekem is kombinált, helyenként vízhiányos bőröm van. megnyugodtam, hogy ez nekem nem lenne jó. erre írsz egy ilyet és rögtön elkezdte birizgálni a fantáziámat... :)
    (roni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is úgy voltam, hogy hát egy ilyen olajos szérumot nem tudom mennyire jó ötlet rákenni kombinált bőrre, erre tessék, jól meglepődtem, de örülök, hogy pozitíve csalódtam :)!

      Törlés
  9. En is elöiteletes voltam az olajokkal. Egeszen addig amig nem kezdtem el ricinus-, kokuszolajat es sheavajat hasznalni az arcom es szemem tisztitasara, majd durvan eszrevettem apolo feltöltö kisimito csodahatasat. Fiatalabb a böröm mint 10 eve :-D azaz sztm sokkal jobban nez ki. Pattanasok? Egy szal se. Pedig heti többször bepacsmagolom az egesz arcom az olajokkal. A szemem minden este. Neha leitatom x idö mulva a felesleget. Egyszerüen csodat müvelnek. 29 eves vagyok, de 22-23-nak tippelnek folyton. En ezekre a zsirokra fogom ;-) nem mellesleg a szemfesteket olajokkal lehet legjobban eltavolitani. Rossz beidegzödesh felünk az olajoktol mert zsirosit. Hozza kell tenni h a rendes alapos reggel es esti arcmosas, zsirtalanitas elengedhetetetlen.
    :-) evi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van, abszolút egyetértek. Amúgy én külföldi beauty blogokon találkoztam először azzal, hogy simán használnak olajakat kombinált bőrön is, és semmi problémájuk nincs vele, nemhogy zsírosabb lenne tőle a bőrük, hanem épp ellenkezőleg.

      Törlés
  10. Aha, szóval kombinált bőrön zsírosítás nélkül müxik. Hát jó, köszönöm szépen, így kénytelen voltam felírni a TBS bevásárlólistám elejére. Bakker, pedig csak az új áfonyás vonalra akartam egy kisebb vagyont rákölteni :DDD
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látod, vigyázz hova tévedsz és mit olvasol, mert csak dagad a bevásárlólista, a pénztárca meg karcsúsodik :D:D!!!

      Törlés
  11. Nagyon vártam, hogy írjál róla :) Annyira kíváncsi vagyok rá, hogy az én érett bőrömmel vajon mit tud kezdeni. De így, hogy ilyen jó a tapasztalat biztosan meg fogom venni. Meg kell venni ! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én tényleg csak ajánlani tudom, bár nyilván mások vagyunk és más a bőrünk is, de remélem Neked is beválik :)!

      Törlés
  12. De jókat írsz róla!! :) Szemezek vele egész nap, plusz leértékelték mellé a krémeket... Jajj ;)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe