Top 5 blogbejegyezés 2013-ban


És íme elérkeztünk a 2014-es év legelső blogbejegyzéséhez, ami fura módon egy visszatekintés lesz a 2013-as évre. Ugyanis arra gondoltam, hogy megosztom Veletek, mely posztokat olvastátok a legtöbben az elmúlt évben. Ezzel azonban még nem zárom le az előző évet, mivel néhány napon belül jövök majd a 2013-as kedvencek videóval is.
Külön évértékelő poszttal nem készültem, viszont azt biztosan mondhatom, hogy a blog szempontjából csodás volt 2013: egyre többen olvastok és követtek a különböző felületeken, érdeklődtök, kérdezgettek, a véleményemet és/vagy a segítségemet kéritek, és ez nagyon jól esik.
Az év második felében néhány rendezvényre is meghívást kaptam, remek embereket ismerhettem meg és új barátokra is szert tettem, mind-mind a blognak köszönhetően. Kívánhat ennél többet az ember? Azt hiszem csak annyit, hogy a 2014-es év is legalább ennyire jó legyen, sőt, ha lehet kérni, akkor picit még jobb, mivel van olyan pontja az életemnek, ahol elkél némi "pozitivitás"... :)!
Boldog új évet kívánok Nektek!
Íme az öt legolvasottabb blogbejegyzésem 2013-ban.


5. Képek az életemből #23
Úgy tűnik nagyon szeretitek ezeket a személyesebb hangvételű, képes bejegyzéseket, bár azt nem nagyon tudom, hogy vajon mitől lett olvasottabb ez, mint a többi hasonló bejegyzésem, de talán ez nem is lényeg. Viszont aki szeretne folyamatosan "bekukucskálni" egy picit a hétköznapjaimba, és van okostelefonja, az mindenképpen kövessen Instagramon is (@alexandratvsb néven találtok meg), mivel ezeket a képes összeállításokat az ottani képeim alapján szoktam összeállítani.

4. AVON bloggertalálkozó
Ha jól emlékszem ez volt az első hivatalos, "blogos" esemény, amire meghívást kaptam még augusztusban, nagyon szuperül éreztem magam, és izgalmas volt élőben találkozni olyan blogerrekkel és Youtube-osokkal, akiket már régóta követek.

3. Én kérek elnézést...
Hát igen, ritkák az ilyen kritikus hangvételű posztok a blogon, de nyár elején hirtelen felindulásból kissé kiakadtam a leggings nem megfelelő "használatán" és egy egész bejegyzést szenteltem neki... Persze jött a kommentáradat, kaptam hideget, meleget... Néha ilyet is kell...

2. Így karácsonyoztam én
Ez egy viszonylag friss és szintén személyesebb képes bejegyzés, mégis a második legolvasottabb poszt lett 2013-ban, amin nagyon meglepődtem. Úgy tűnik, a karácsonyozás, mint téma, nagyon sok olvasót vonz, azt hiszem jövőre nagyobb figyelmet szentelek majd a témának ;)!

1. A nagy micellás víz teszt
Tattara-taaaa, and the winner is... Bár imádom a micellás vizeket, és úgy tűnik, hogy Ti is, valahogy mégis meglepett, hogy ez lett a legolvasottabb poszt 2013-ban. Ugyanakkor nagyon örülök neki, mert ebből arra következtetek, hogy hasznosnak találtátok, és szeretitek az ilyen tesztes/összehasonlítós bejegyzéseket. És akkor már elárulok egy kis kulisszatitkot is: szombaton jövök az új Garnier micellás víz tesztjével ;)!



Nektek melyik volt a kedvenc blogbejegyzésetek/videótok 2013-ban?



Szandra



Follow on Bloglovin



You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Boldog új évet Neked is és drukkolok, hogy a jövő év minden területen felülmúlja az ideit :))

    VálaszTörlés
  2. Haha leggings poszt.. :D Még nem olvastam a történeted, de az enyém se kutya.
    Vettem egy szupi klassz tunikát, és alá felvettem egy farmerszínű leggingset az egyik nyáron, épp a páromhoz készültem talira. -Hát..hát -nézegettem kétkedve magam a tükörben indulás előtt, aztán még is csak elindultam így felöltözve. Az utcán, ahol vártam a páromat, hirtelen rám köszönt egy pasi, széles vigyorral, hogy -Szia! És még ott stírölt szemérmetlenül percekig, mire elindult tovább...Hát pont arra amerről a párom jött. Én hülye meg integettem a páromnak, hogy gyere gyere...Na ez a muksó meg aszitte, hogy neki csápolok, és elkezdett az is jönni. :D A párom meg olan lassan mászott felém, hogy azt hittem már soha nem ér oda hozzám. Na illaberek-nádakerek, kénytelen voltam elmenekülni a helyzetből, a korláton átmászva a muksit megkerülve, a párom karjaiban kötöttem ki, és mindjárt smárolni is kezdtünk. Na a muksi egy szemvillanás alatt eltűnt, mire felnéztünk ott sem volt. :D Azóta nem mertem felvenni ezt a szerkót. :D

    Búék! Nagyon szeretem a blogodat, jó kis videóidat! Mindent megnézek amit írsz, és mutatsz, a Szépséggel kapcsolatban. :))

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe