Egy kis ASOS haul: Bourjois Bronze up! bronzosító szett

Januárra hivatalosan is #nobuymonth-ot hirdettem, vagyis igyekszem semmilyen szépségápolási- és sminkterméket NEM vásárolni ebben a hónapban (ja meg ruhákat sem, szóval kb. semmit :D), mivel decemberben kaptam/vettem/nyertem elég sok mindent, így ezekkel el kell hogy legyek jó ideig.
Ezt a Bourjois bronzosító szettet még november végén rendeltem az ASOS-ról INNEN, tulajdonképpen ez volt a Mikulás ajándék magamtól magamnak.
Ez most nem egy részletes teszt lesz, hiszen nagyrészt még ismerkedem a termékekkel, de megmutatom mi minden rejtőzött a dobozkában.
Ha kíváncsiak vagytok rá, kattintsatok tovább!


Mivel ez egy bronzosító szett, így olyan termékeket tartalmaz, amivel csillogó, bronzos sminket készíthetünk. Őszintén szólva engem az egész szettből leginkább a csokis bronzosító érdekelt, mivel azzal már nagyon régóta szemeztem, és eredetileg csak azt akartam megrendelni, de amikor megláttam ezt a szettet, nagyon megtetszett, és utólag is csak azt mondhatom, hogy nagyon örülök, hogy megrendeltem.

A szett tartalmaz egy 3D Effect szájfényt az 50-es Brun Exotic árnyalatban. Elvileg ez egy tartós, vízálló szájfény, ami 15-ös fényvédőt is tartalmaz. Barnás árnyalat, amiben ici-pici arany csillámok vannak; nem azt mondom, hogy teljes mértékben az én színem, de van olyan smink, amihez el tudom képzelni ezt a szájfényt, de ez a termék villanyozott fel a legkevésbé a szettből.

Volt még a dobozban egy Bourjois mini szemceruza. Itt a képen nem igazán látszódik, de ez egy zöldesfekete, finoman csillogó szemceruza, nagyon izgalmas színe van.

Bár már van egy Bourjois krémpirosítóm, nagyon régóta szerettem volna már kipróbálni a cég klasszikus, Little Round Pot pirosítóit is, amik közül szerintem ez a 35-ös Lune D'or a legcsodásabb.

Ez egy barackos-rózsaszínes árnyalat aranyfénnyel, valami mesés, hogy milyen ragyogóvá teszi a bőrt, úgyhogy ez tulajdonképpen pirosító és highlighter is egyben, illetve én simán el tudom képzelni szemfestékként is.

Amúgy maga a csomagolás is nagyon cuki, van egy kis tükör és egy picike pirosítóecset is a kis pot-ban.
És akkor a fő attrakció, amiért tulajdonképpen megrendeltem ezt a szettet, az nem más, mint a csokis bronzosító púder, abból is az 52-es árnyalat. 
Az hagyján, hogy olyan a csomagolása, mint egy kis tábla csokinak, de ha kinyitod, akkor maga a bronzosító is olyan, mintha kis csokikockákból állna, és pluszban még az illata is arra emlékeztet, őrület!!!

Érdekes, hogy ha a csomagolásban megnézem a bronzosítót, akkor egészen iciri-piciri arany csillámokat vélek felfedezni benne, úgyhogy rendesen meg is ijedtem, amikor megláttam, mert nem igazán kedvelem a csillámos bronzosítókat... Viszont ahogy swatcholtam a kézfejemen, ott már nem láttam ezeket a csillámokat, úgyhogy gyorsan elszállt minden aggodalmam :).

Járt még a szetthez egy kis kabuki/bronzosító ecset is, amivel remekül fel lehet vinni a bronzosítót nem csak az arcra, hanem akár a testre is. Egészen tömött és viszonylag puha is, és eddig még nem is hullott ki egy szála sem.


Összességében remek ez a szett, én akciósan rendeltem kb. 18 Euróért (ingyenes házhozszállítással), ez átszámítva kb. 5500 Ft, amiért kaptam egy szuper bronzosítót, egy csodás pirosítót, egy kabuki ecsetet, egy szájfényt, és egy mini szemceruzát, szerintem egészen jó vásár volt, nem?
Ha esetleg valakit érdekel, még most is akciós ez a szett, ITT tudjátok megrendelni.



Szeretnétek majd valamelyik termékről részletes tesztet, vagy sminket?


Szandra

Facebook Youtube Instagram Twitter Bloglovin Pinterest



You Might Also Like

16 megjegyzés

  1. De jó ez a csomag! Egyre jobban szeretem a Bourjois-t, igaz csak néhány termékem van tőlük (bár tartok tőle, hogy sikerült elhagynom a chubby stick-szerű rúzscerkát:((( ), de mindet imádom. Főleg a klasszik kis pirosítójukat, annyira cuki és persze csodálatos a színe, egyedül a szagát nem bírom, de ezt megbocsátom neki. A csokis bronzert én is kinéztem már magamnak, de szerintem a két bronzerem amim van, még jó pár évre elég lesz.
    Én pl tök örülnék egy sminknek, amit ezekkel a termékekkel készítesz el, hogy lássuk, egyben hogy néz ki a dolog :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is erre gondoltam amúgy, szóval simán lehet, hogy ez lesz ;)!

      Törlés
  2. Mindegyikről szeretnék, főleg a bronzosító és pirosítóról! Egyébként végignéztem már legalább 50 my makeup collectiont- a youtubeon, és ha 30 lánynak nem volt egy ilyen bronzosítója a készletében, akkor egynek sem! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen én is a Youtube-on figyeltem fel erre a bronzosítóra, annyira dícsérték, meg hát olyan cuki ez a design :)!!

      Törlés
  3. Nagyon jó árban volt ez a csomag, és az a bronzosító *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tényleg jó vétel volt, nagyon örülök neki :)!

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. A Bourjois-tól a kedvenc termékem egy rózsaszín hármas szemhéjpúder volt, az egyik árnyalat hasonlított erre a pirosítóra. Imádtam!!! Véletlenül eltörtem, de még tudtam használni. Később megmagyarázhatatlan körülmények között eltűnt. - azóta is a fekete lyukat okolom :) - Addigra már megszüntették a gyártását. A mai napig hiányzik! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóó de kár, olyan bosszantóak tudnak lenni az ilyen dolgok. Nekem is volt 1-2 ilyen dolog, amit elnyelt a "fekete lyuk", aztán amikor költöztünk kb. 2 éve, néhány dolgot megtaláltam :).

      Törlés
  6. Nagyon szomorú voltam, ugyanis ünnepek után nézegettem én is ezt a csomagot akciósan, de végül lebeszéltem maga, ugyanis a bronzosítóból az 52-es árnyalat van benne, ami az én falfehér bőrömhöz túl sötét lenne. Az 51es színű bronzosítót valamikor mindenképp be fogom szerezni vagy még ebben a limitált kiadású csomagban vagy csak önmagában :D ( nem is tudom hogy világosabb bronzerrel lehet-e egyátalán ezt a csomagot kapni, az Asos-on nem láttam:( )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ezt a csomagot csak ezzel az árnyalattal lehet kapni, vagyis én még csak ezt láttam :(.

      Törlés
    2. Nem tudom lányok, nekem a világosabb (51-es) árnyalatban van meg, de én nem vagyok elájulva tőle... Pedig nekem is nagyon fehér a bőröm, de mintha nem is látszana rajta, akárhányszor pamacsolom újra :( mondjuk túlzásba esni nem lehet vele, az is igaz :) úgyhogy szerintem a sötétebb jobb választás, legalábbis én most azt venném.

      Törlés
    3. A bronzosítóval valóban óvatosan kell bánni, de tényleg vannak olyanok, amik alig látszódnak, bár ha lehet építeni, akkor nincs baj :).

      Törlés
  7. Ajaj,nagyon szemeztem már a márkával,és itt a Tescoba a "Big Sale" keretében az eredeti ár negyedért kapsz mindent a márkából...szóval most hogy elolvastam feltettem az i-re a pontot.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű ez jól hangzik, bárcsak nálunk is lehetne Tescoban kapni :)!!!!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe