Az én egyedi ARTDECO palettám


Még az októberi Primőr bloggertalálkozón (beszámoló ITT) az egyik goodie bagben lapult egy ARTDECO pirosító is. Azonban hamar rájöttem, hogy ez bizony az a bizonyos Beauty Box, vagyis egy kis mégneses paletta, aminek lehet cserélgetni a tartalmát, így vagy egy pirosító, vagy három szemhéjpúder kaphat helyett benne. A karácsonyi wishlistemre (ITT található) fel is került néhány ARTDECO szemhéjpúder, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok, hogy végül milyen színek kerültek a kis palettába, akkor olvassatok tovább.



Nagyon szeretem az olyan megoldásokat, amikor én választhatom ki, hogy mi kerüljön egy palettába (éppen ezért imádom a Z-palettámat is, amiről ITT olvashattok), és az ARTDECO-nál elég széles a választék szemhéjpúderekből: vannak matt, fényes és csillámos árnyalatok, valamin világos, természetes és élénkebb színek is, csak győzzön az ember választani.
Ez a beauty box egyébként a tavalyi Colour & Art limitált kollekció része volt, de éppen a napokban láttam, hogy még kapható ez a kollekció a Müllerben (sőt megkockáztatom, hogy még a Douglasben is). Ez a beauty box trio 2890 Ft-ba kerül, ami talán így elsőre picit soknak tűnhet, de ha belegondoltok, hogy a tartalmát gyakorlatilag folyamatosan variálhatjátok, akkor azért már nem olyan vészes. Amúgy pedig egy remekül záródó, masszív palettáról van szó, így simán be lehet dobni táskába, már csak azért is, mert van benne egy szép méretű tükröcske is. Ahogyan említettem egy pirosító, vagy három szemhéjpúder fér el benne, és van még hely egy kis pirosítóecset, vagy szemhéjpúder applikátor számára is. És hát nem mellékes az sem, hogy nagyon kis csini designja van, a színes csíkok nagyon jól harmonizálnak a fekete színnel.
Az igazat megvallva elég nehéz volt választanom a sok-sok szemhéjpúder közül, de mindenképpen olyan színeket szerettem volna, amik egymással harmonizálnak, így szép sminket készíthetek velük, de akár önmagukban is megállják a helyüket. Így esett a választásom (balról jobbra) a 26-osra, ami egy fényes, enyhén rózsaszínes pezsgőszín, ami csodásan mutat a szemhéjon, de a belső szemzugban és a szemöldökcsonton is. Az 582-es egy matt bordó (egy leheletnyi lilával), ami tökéletes árnyékoláshoz és mélyítéshez, az igazi drámát pedig a 280-as szolgáltatja, ami egy fényes lilás-szürkés-barnás szín, nagyon összetett, egyszerűen csodás.

Annyira kellemes tapintásúak ezek a szemfestékek, nagyon bársonyosak, egyáltalán nem "darabosak", vagy ilyesmi, és alig porolnak. Szépen lehet velük dolgozni, és szemhéjalappal (természetesen ARTDECO, örök kedvenc) tartósak is. Bár amikor a boltban tesztelgettem őket, akkor úgy tapasztaltam hogy nem mindegyik szemfesték egyformán erősen pigmentált, de ennél a háromnál ezzel sincsen gond, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok velük minden szempontból.


Ha ti is szerettek a sminkekkel puzzle-ozni, akkor nézzetek szét az ARTDECO állványoknál, mert izgalmas kis palettákat állíthattok össze, saját kényetek-kedvetek szerint, Nektek tetsző finisekkel és színvariációval.


Szandra

Facebook Youtube Instagram Twitter Bloglovin Pinterest

You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. Nagyon szép színeket válogattál össze. Egy ideje kívánságlistán van nálam a Z paletta. :)

    www.beautysecretsfromnora.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :)! Én csak ajánlani tudom a Z-palettát, annyira kis okos megoldás.

      Törlés
  2. Az a burgundis-lilás szín gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek ezek a színek! :-)

    VálaszTörlés
  4. A középső a kedvenc, de a többi is szép :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem tudnék dönteni a három közül, mindegyik másért tetszik :)!

      Törlés
  5. Gyönyörű színeket válogattál össze, mostanában teljesen odáig vagyok a hasonló árnyalatokért. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép színeket válogattál össze, és nagyon jól illenek egymáshoz. Mikor megláttam, hogy miről is lesz ma szó, megpróbáltam kitalálni, hogy mit választhattál bele, és teljesen ilyen színeket képzeltem el. :) Mennem kellene lottózni. :D

    VálaszTörlés
  7. Csodaszép színeket választottál. Ezt a gyertyatartót (vagy ez a cserepes változat? :)) pedig pont most akarom megvenni az IKEA-ban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)! Jajj imádom ezt a "kaspót" többet is vettem, belőle, valamelyiket gyertyatartónak, valamelyiket kaspónak, van amit meg ecsettartónak használok :)!

      Törlés
  8. Az összes szín szép, de az a pezsgős...! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe