A pirosítók királynője - Flormar Lights of Flowers All over Blush-on pirosító teszt


Nagy szavak ezek: a pirosítók királynője... de egyszerűen nem tudom ennél alább adni, mert akárhányszor ránézek a Flormar Lights of Flowers pirosítóra (LF12-es árnyalat), elmorzsolok egy könnycseppet, és gondolatban megveregetem a vállamat, hogy mégiscsak megvettem, mivel ennél csodásabb és tökéletesebb pirosítót még nem nagyon láttam.
Majd meglátjátok, ha megnézitek a képeket!





Először is álljunk meg és időzzünk néhány percet a csomagolásnál: a termék doboza lilás színű, és ezzel összhangban maga a pirosító "pan"-je is (erre a pan-re van valami értelmes magyar szó?!) fényes lila. Azt nem mondom, a legpraktikusabb, hiszen kristálytisztán látszik rajta minden ujjlenyomat és szösz (lásd a képen), de ettől még szépnek szép. Egy hangyányit nehezen nyílik, viszont így legalább táskába is bedobható, mert nem fog random kinyílni, meg azért masszívnak mondható, ráadásul van benne egy nagy nagy tükör is.
Egyébként én totál ledöbbentem, hogy ilyen emberes méretű ez a pirosító, akkora mint egy átlagos kompaktpúder, de nem baj, mert legalább jó sokáig elég lesz :P.
De ne ragadjunk le a külsőségeknél, hiszen amikor kinyitottam, tényleg elállt a szavam, holott a Flormar pultnál már láttam hogy néz ki, de ennek ellenére, és azóta is kb. minden használatnál, amikor kinyitom, gyönyörködöm benne pár másodpercig.
Nagyon érdekes texturált, hullámos felülete van, én már használtam párszor, mégsem látszódik kopás a hullámokon. Amúgy nekem még mindig picit fura, hogy valahogy olyan keménynek tűnik az állaga. Meg is ijedtem, amikor hazaértem, és először belenyúltam, mert olyan volt, mintha kicsit meg lenne keményedve, de valószínűleg ez alapból ilyen, merthogy kemény állag ide, vagy oda, gyönyörűen és tökéletesen pigmentált.
Ami a színét illeti, ez egy elképesztően szép rózsaszín, icipicit lilás árnyalat, aminek ráadásul csodás fénye is van, szóval aki matt pirosítóra vágyik, annak el a kezekkel. Amúgy viszont egy álom, nem csak csodás színe lesz az orcáknak, hanem ragyogást is ad a bőrnek, annyira gyönyörű az összhatás, hogy azt hiszem ódát kellene írnom ehhez a pirosítóhoz.
Nagyon pigmentált, úgyhogy nem kell belőle sokat használni, és ami pluszban jó hír, hogy gyakorlatilag egyáltalán nem porol.
Tartósságát tekintve átlagosnak mondanám, szép fokozatosan kopik, illetve veszít fényéből, de egy átlag munkanapot kibír.
Nem is értem, hogyhogy nem vettem meg ezt a pirosítót, amikor először kipróbáltam az egyik Flormar pultnál karácsony után... egész hazafele azon morfondíroztam, hogy miért nem vettem meg, hiszen csodás, ráadásul féláron is volt, úgyhogy másnap rohantam is a hozzám legközelebb eső Flormar standhoz :). Teljes áron nem valószínű, hogy megvettem volna, mivel közel 5000 Ft-ba került amúgy, de így féláron szerintem az év vétele volt, bár még így is drágább volt, mint egy átlag drogériás pirosító, de maximálisan elégedett vagyok. Mióta megvan, nem is nagyon akarok mást használni. Ráadásul valószínűleg sokáig elég lesz, hála az égnek.

Ha minden igaz, akkor ezek a limitált Lights of Flowers termékek még most akciósan kaphatók a Flormar pultoknál (üzletlista ITT), úgyhogy ha ezekre vadásztok, akkor van még remény. Ha esetleg nem látjátok kitéve a standon, akkor is kérdezzetek rá, mert ahol én vettem ott sem volt kirakva, mert nem fért már ki a pultra, de volt még mindkét árnyalatból.



Hogy tetszik? Ti szeretitek az ilyen "fényes" pirosítókat?


Szandra

Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest

You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Nagyon szép, most úgy érzem ez lesz a blogvilág újabb kedvence :DD Nekem jelenleg van 4 pirosítóm meg egy palettám, így ezek mellett nem nagyon szeretnék újat beszerezni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem terveztem... de miután kipróbáltam a kézfejemen ott a pultnál, végem volt, tényleg a leggyönyörűbb pirosítóm szerintem:)!

      Törlés
  2. Hát basszus, ott álltam a Flormar pult előtt és nem hoztam el.... ejnye. Már nagyon bánom, mert tényleg gyönyörű. Tetszik a csomagolás, meg maga a pirosító is. A név ne tévesszen meg.. nőnemű vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D:D látod én is így voltam, elsőre otthagytam, aztán csak nézegettem hazafele a kézfejemen a swatchot, és tudtam hogy el kellett volna hoznom... még szerencse, hogy másnap, amikor visszamentem, még volt belőle.

      Törlés
  3. Kész... Egyre jobban megfog és tetszik... csak az ára.... az elég húzós... pedig olyan gyönyörű :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, tény, hogy még féláron sem a legolcsóbb, viszont cserébe nem kis mennyiséget kapuk, a színe meg a fénye meg egyszerűen csodás. Nem szoktam én sem ennyit költeni pirosítóra, de ezt most nem bánom, hogy megvettem.

      Törlés
  4. Tényleg csodás! :) És szuper vétel volt. :)

    VálaszTörlés
  5. Akárhányszor kiraksz valahol erről a pirosítóról bármilyen képet, mindig elképedek, hogy lehet egy pirosító ennyire gyönyörű. Nálunk sajnos nincs üzletük, de erre jó, hogy Budapestre kell járnom konzultálni a szakdogámmal :D ;) Bár az ára elég húzós még így is :(
    (Váczi Ági)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor fotóztam és néztem vissza a képeket, ott ájuldoztam, hogy hogy lehet ez a pirosító még a képeken is ennyire gyönyörű. Hát igen, teljes áron biztosan nem vettem volna meg, így féláron sem a legolcsóbb, viszont tényleg megérte, és nagyon örülök, hogy végül megvettem, szerintem soha nem volt még ennyire gyönyörű pirosítóm.

      Törlés
  6. Óóó én is ott hagytam...sokalltam érte az árat, de ezeken a képeken egyszerűen meseszép....Nagyon jó vétel volt, ha úgy alakul én is beszerzem amíg még lehet!!! :)

    www.szaszabeauty.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes, mert bár tényleg nem a legolcsóbb, de cserében egy gyönyörű pirosítót kapunk, ráadásul elég kiadós mennyiség, szóval tutira sokáig elég lesz.

      Törlés
  7. Nagyon szép! Nekem a másik árnyalat tetszett nagyon, a barackos :) de nem vettem meg, mert kismillió pirosítóm van már :D
    Viszont az hogy lehet, h eltűnik Rólad? :-O Nagyon fura, nálam ez nem jellemző, mindennek ki kell tartani a nap végéig! Én leamortizálódhatok, de a sminkem nem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom rossz szokás, de sokat tapizom napközben az arcom, sokat nyúlkálok, meg támasztom a fejemet a kezemmel. Nem tűnik el amúgy teljesen, de a fényéből veszít, köszönhetően ennek a rossz szokásnak...

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe