2013-as kedvencek - videó

Talán észrevettétek, hogy kimaradtak a decemberi kedvenceim, egészen egyszerűen azért, mert az előző évhez hasonlóan idén is inkább az éves kedvenceimet szerettem volna bemutatni Nektek. Vagyis azokat a termékeket, amik éves viszonylatban kiemelkedtek a többi termék közül. Sok-sok ismerőssel fogtok találkozni ebben a videóban, és lesz néhány olyan dolog is, amiket méltatlanul keveset emlegettet, mégis nagyon sokat használtam, és nagyon szerettem 2013-ban.
Ja igen, a "nagyon szerettem" szókapcsolat indokolatlanul sokszor elhangzik majd a videóban :D.
A videót megnézhetitek a Youtube csatornámon IDE vagy a lenti videóra kattintva.


You Might Also Like

15 megjegyzés

  1. Szia Szandra!
    Nagyon klassz volt a videó, egy forró latte kíséretében végig is néztem. Sok hasonló kedvencünk van :) testápolás-smink terén:)
    Nekem idén a NYX pirosítók közül a mauve árnyalat volt a nyerő :)
    Picit off téma, láttam az instagram-képek között a The Body Shop Aleo Sooting gel-t :) Ezt itthoni boltból van? :) már rég szemezek vele, de itthon még nem láttam :)

    Szép hétvégét!
    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anna! Igazából nekem is a Mauve a másik NYX pirosító, ami megvan, azt is nagyon-nagyon szeretem, de gondoltam nem leszek telhetetlen és csak az egyiket teszem bele a videóba.
      A TBS Aloe gél újdonság, még nem kapható a magyar boltokban, kipróbálásra kaptam, ha jól emlékszem februártól lesz elérhető :).

      Törlés
    2. Szia Szandra:)
      Az egyik barátnőm angol és ő már egy ideje "dicsekedett" ezzel a TBS aloe gél-el :) de reménykedtem, hogy hátha Te már itthon jutottál hozzá:) De jó hír hogy ha februártól már itthon is kapható!
      Mondjuk NYX pirosítók közül van még egy-kettő amire vágynék most, mondjuk a Natural, Pinky és Peach kombináció jöhetne :) na jó, ez 3 :)

      Anna

      Törlés
    3. Bizony, hamarosan nálunk is elérhető lesz, de még addig biztosan fogok írni róla.
      Szuperek ezen a NYX pirosító, én is gondolkodom még 1-2 beszerzésén, meg úgy általában a NYX termékek ár-érték arányban elég jók.

      Törlés
  2. Szia!

    Ma volt alkalmam megszagolni a Moringás termkékeket :) (Parndorf outlet) Valóban finom virágos illata van, de én végül másik három mellett döntöttem :) Meg is írtam a beszámolót a mai napi élményről a blogomon. Ha érdekel ezen a linken elolvashatod :) http://mimiseverydaylife.blogspot.hu/2014/01/parndorf.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó kis beszámoló lett :)! Én nem vagyok annyira csokis, úgyhogy azt annyira nem szeretem, de a passion fruit-os testvaj nekem is megvan, imádom :)!!!

      Törlés
  3. Köszönöm a videodat! Tök jó :) azt szeretném kérdezni, h a videodban a NYX pirosítót használtad? Illetve ezt a márkát csak rendelni lehet? Köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén szólva most megfogtál, hogy melyik pirosító volt rajtam... vagy a NYX, vagy pedig a flormar, amiről pár napja írtam.
      NYX termékeket egyelőre online lehet rendelni, korábban kapható volt a Müllerben, de már nem, illetve állítólag majd a Douglasben is kapható lesz valamikor, legalábbis hallottam valami ilyesmit korábban.

      Törlés
    2. Hát igen azért kérdeztem mert a flormaros is nagyon szépnek tűnt. Jelenleg egyik sincs meg, de valamelyiket szívesen beszerezném. Ami rajtad volt az gyönyörű. :) Nincs kedved egy összehasonlítós poszthoz? Azokat nagyon szeretem. Köszi a válaszod!

      Törlés
    3. Köszönöm a tippet, lehet, hogy csinálok majd egy összehasonlítást :)!

      Törlés
  4. Nemrég kaptam, de már most látom, h a legjobb korrektor a Wake Me Up :) szerintem nagyon pigmentált, én olyasmire számítottam, mint az Essence, h kicsit csúszós lesz, és fényes/csillámos, de szerencsére egyik sem. Kiradíroz mindent a szemem alól!
    A Sleek volt a nagy kedvencem tavaly, mind pirosítóban, mind szemfestékben. Tudom, kicsit le vagyok maradva, de csak nemrég kattantam rájuk, be is szereztem féltucat pirosítót és két palettát. Tökéletesen meg vagyok velük elégedve. Nekem ugyan kell alá szemhéjalapozó (nagyon zsíros, rejtett szemhéjam van), de húgom pl. anélkül használja, és neki abszolút nem csíkozódik, nem fakul, nap végéig kifogástalan.
    Rúzsok közül egyértelműen Rimmel Lasting Finish, 7 db-om van, és a legjobb drogériás minőség.
    Na igen, homoklakkok... :))) szerelem ez a textúra. Semmi más nem érhet a nyomába.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor sok közös kedvencünk van :)! Én is nagyon szeretem a Sleeket, van néhány termékem tőlük, és egyszerűen tökéletesek. Amúgy én is használok alá szemhéjalapot, én anélkül nem merek szemfestéket feltenni.

      Törlés
  5. Szia! :)
    Nagyon tetszett a videó, viszont egy terméket hiányoltam belőle, ez pedig a szempillaspirál :) Érdekelne, hogy abból melyik a kedvenced?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt el is felejtettem mondani a videóban, hogy nem volt egy olyan nagyon kiemelkedő szempillaspirál, amit újravásároltam volna, kb mindig másikat vettem. Bár a Maybelline Rocket-et eléggé szerettem :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe