Karácsony inspirációs képek


A várakozásnak vége, végre itt van a karácsony. Van aki már hetek óta készül rá (jelen), van aki pedig még most kapkod, de azt hiszem mindenkinek jól jöhet egy kis inspirációs még így az utolsó előtti pillanatban. Hoztam Nektek outfit ötleteket a karácsonyi vacsihoz, szépséges manikűröket, de DIY képeslapokat és egyszerű, de nagyszerű csomagolási ötleteket is.
Kellemes inspirálódást és nagyon boldog karácsonyt kívánok Nektek!









Először is néhány szépséges karácsony körmöcske. Nálam valószínűleg valami jóval egyszerűbb lesz, mert ezek nagy részét képtelen vagyok megcsinálni magamnak, de igyekeztem azért 1-2 olyat is beletenni, amit a hozzám hasonlóan kevésbé ügyes kezűek is meg tudnak csinálni.
Van aki szigorúan csiniben szeret karácsonyozni. Nekik mindenképpen tudok egy szép szoknyát ajánlani, illetve ilyenkor nyugodtan elő lehet venni a flitteres darabokat is, de azért nem érdemes azt sem túlzásba vinni, nehogy azt higgyék, hogy egy túlméretezett karácsonyfa dísz vagy.

De vannak, akik kényelmesben szeretnek ünnepelni. Nyugodtan elő lehet venni a rénszarvas, vagy hópehely mintás kötött pulcsikat, és a pihe-puha, meleg papucsokat és mamuszokat.
 
 Sminkek terén is el lehet engedni a fantáziátokat, jöhetnek a csillámos, fényes szemhéjpúderek, tusok, highlighterek és aminek szerintem karácsonykor van igazán szezonja, a gyönyörű vörös rúzsok.
És hogy az ajándékozásról is essen néhány szó: ne ijedjetek meg, ha nincsen otthon karácsonyi csomagolópapír. Egy egyszerű barna papírból néhány egyszer hozzávalóval és egy kis kreativitással csodaszép csomagolást tudtok készíteni.
Képeslapot írni manapság nem divat, pedig egy gyönyörű kézzel készített üdvözlőlapnak ki ne örülne? Íme néhány ötlet, amiket még Ti is elkészíthettek akár az utolsó pillanatban is.
(Képek forrása: http://www.pinterest.com/alexandratvsb)



Remélem tetszett Nektek ez az összeállítás!



Csodaszép karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves olvasómnak :)!



Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. A hajtogatós-karácsonyfás képeslap nagyon jó ötlet. :-) Nem tudom, lesz-e időm idén körömlakkozni, de ha igen, a csillámos lakkok lesznek a barátaim, hogy garantált legyen a siker :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na sikerült végül valamilyen ünnepi körmöt alkotni :)?

      Törlés
  2. Ezután kívánok kellemes karácsonyi ünnepeket Neked és a családodnak is, és persze minimum olyan sikeres következő évet, mint amilyen ez volt :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű képek! :) A manik közül a piros-fehér szarvasos tetszik legjobban. :)

    Nálam is vannak képek, ha gondolod nézz be. ;)
    <3 <3 <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, viszont kívánom Neked is így utólag :)!

      Törlés
  5. Boldog Karácsonyt Kedves Szandra! :))

    VálaszTörlés
  6. Szandra! Nagyon Boldog Karacsonyt, es Megboldogabb Uj Evet Kivanok neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, Neked is kellemes ünnepeket :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe