Decemberi Pixibox + Artdeco Lip Lacquer teszt


Bár a facebook oldalamon és az instagramon egy röpke videóban már megmutattam nektek a decemberi Pixiboxot, de természetesen nem hagyhattam ki, hogy egy blogbejegyzésben is megosszam Veletek a benyomásaimat a karácsonyi dobozkával kapcsolatban. És mivel a dobozban lévő Artdeco folyékony rúzsra azon nyomban rákattantam, így akkor már egy tesztet is hoztam róla, szóval ez most egy 2in1 bejegyzés lesz.










A dobozban ezúttal két teljes kiszerelésű termék kapott helyet: az egyik a már fentebb is említett Artdeco Lip Lacquer folyékony ajakrúzs, amiből nekem a 20-as árnyalatban, de erről lentebb részletes véleményt olvashattok majd.
A másik a Bioderma Atoderm tápláló mosakodókrém, ami parabén- és szappanmentes, így leginkább száraz és érzékeny bőrre ajánlott. Nem is érkezhetett volna jobbkor ez a termék, hiszen a hideg téli időben sokaknak szárazabb a bőre az arcán, vagy éppen a kezén. Zsírosító összetevői elősegítik a hidrolipid film megerősítését, továbbá a termék használata növeli a bőr toleranciaküszöbét. Én már kipróbáltam, kézmosáshoz, illetve zuhizáskor is használtam. Nagyon kellemes az illata, és nagyon jó érzés egy ilyen gazdag, krémes termékkel mosakodni, egyáltalán nem szárít, kíváncsi vagyok a hosszú távú hatására.
Már itt megjegyezném, hogy ez a két teljes kiszerelésű termék egyébként nagyjából 7000 Ft-ba kerülne boltban, a Pixibox pedig szállítással együtt 3990 Ft, azért ez így elég jó vásár.
De természetesen volt még más is a dobozban.
Az Estée Lauder DayWear Advanced Mult- Protection Anti-Oxidant deluxe mini kiszerelésű krémnek azért örültem nagyon, mert azt hiszem soha nem volt még alkalmam Estée Lauder krémet kipróbálni, és borsos ára miatt azért ez nem olyan egy krém, amit csak úgy bedob a kosárba az ember lánya. Nagyon kellemes, friss, picit uborkás illata van, könnyen és gyorsan beszívódik. Mivel ez deluxe mini méretű termék, így jópár használatra elég lesz, ami alapján el tudom dönteni, hogy hatásos-e. Egyébként azt ígéri, hogy segít elhalványítani az öregedés első jeleit, valamint hatékonyan védi a bőrt a környezeti ártalmak ellen és 15-ös fényvédőt is tartalmaz. A dobozban található kuponnal pedig akár ezt a krémet is 10%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni.

Az én legnagyobb örömömre volt még a dobozban egy 7ml-es Lady Gaga Fame parfüm is, valamint egy 20%-os kupon, amit a Müllerben lehet beváltani Lady Gaga parfüm vásárlása esetén. Imádom ezt az illatot, van már belőle egy 30 ml-es verzió, de csak ritkán, alkalmakra használom, mert szerintem egy elég intenzív, izgalmas illat, én nagyon szeretem. Lehet, hogy ez kicsit hülyén hangzik, de valahogy különlegesnek érzem magam, amikor ezt a parfümöt használom. Egyébként hipercuki ez a picike üveg, ugyanolyan, mint a normál méretű parfüm üvege, viszont ezt a picit a táskámba is be merem majd dobni :).

Végül pedig egy igazán nagy durranás: a dobozban volt egy Egyptian Magic krémminta is, ami külföldön igazi csodakrémként ismert, sztárok is szívesen használják, mivel olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint pl. olíva olaj, méz és méhpempő, viszont nincs benn többek között illatanyag, vegyszer vagy parabén. Bingo!!! Na ez egy igazán nekem való krém. Ráadásul rengeteg mindenre használható: arckrémként, sminkalapként, hajpakolásként, valamint hegek és sebek gyógyítására is. Természetesen már ezt is kipróbáltam, nagyon érdekes állaga van, elég sűrű, valahogy olyan viaszos, de a kéz melegétől olaj-szerű állagú lesz. Hosszú távú hatásról egy ilyen kis tasak alapján még nem tudok beszámolni, de nagyon-nagyon örülök ennek a krémnek, lesni fogom a Pixibox honlapját, hogy megtudjam mikor lesz kapható nálunk is.


Artdeco Lip Lacquer folyékony ajakrúzs

Amikor kinyitottam a tubusát ennek a folyékony ajakrúzsnak, egyből a Rimmel Apocalips jutott eszembe, amit nagyon-nagyon szeretek, így azt gondoltam, hogy nagy baj nem történhet és tényleg így is lett. 
A csomagolása semmi extra: egyszerű fekete tubus, semmi csicsa-micsa, de nekem pont ezért tetszik. Az applikátora a szájfényeknél megszokott hagyományos, szivacsos darab.

Amikor a csomagoláson megláttam a színkódot, picit megijedtem tőle, de amikor kinyitottam a tubust, kiderült, hogy közel sem olyan vad szín, mint ami a dobozon van. Én imádom az ilyen színeket: nem túl sötét, amolyan természetes szájszín, csak picit élénkebb, ja és nincs benne csillám. Amolyan világosabb mályvás-bogyósgyümis árnyalat, így tökéletes a mindennapokra és akár alkalmakra is. Amúgy azt hittem, hogy talán a Rimmel Apocalips Celestial árnyalat ennek a dupe-ja (hasonmása) lehet, de amikor egymás mellé tettem őket, meg kellett hogy állapítsam, hogy csak picit hasonlítanak, mivel a Celestial inkább egy rózsaszínesebb árnyalat, ez egy picit sötétebb, mélyebb szín ahhoz képest.
Az Artdeco Lip Lacquer teljes fedést, csillogó finist és krémes textúrát ígér és ezeket be is tartja. Ez nem egy szájfény, hiszen annál jóval pigmentáltabb és már egy húzással is szép színt ad ajkaknak, viszont textúráját és fényét tekintve azért mégiscsak emlékeztet rá. Egyáltalán nem szárít, nagyon könnyű és kellemes viselet. Amúgy nekem az illata picit furi, de nem lehet sokáig érezni, szóval no para.

Tartósságát tekintve valahol a rúzs és a szájfény között van, kb. 4 órát bír az ajkakon, evés-ivással ennél kevesebbet, viszont szép egyenletesen kopik.
És a plusz bónusz: eszembe jutott, hogy a 80-as árnyalatú Artdeco Sot Lip liner vízálló ajakkontúrceruzám, ami szintén egy korábbi Pixiboxban volt, remekül passzol ehhez a folyékony ajakrúzshoz, így együtt használom őket, és modhatom szuper kis páros.


Záró gondolatként pedig annyit, hogy én a decemberi Pixibox mindegyik "tagjának" nagyon örülök, szuper kis dobozkát kaptam és ezt tényleg minden elfogultság nélkül mondom. Bár tény, hogy én alapvetően nagyon nyitott vagyok az új termékekre, és mindenben igyekszem meglátni a lehetőséget, de ezek számomra mind egytől egyig remek, hasznos termékek, nagyon örülök nekik, és biztos, hogy használni fogom őket.

És még egy apró lábjegyzet a decemberi doboz rendelése körüli "felforduláshoz" kapcsolódóan: nagyon szerencsétlen és bosszantó dolog, hogy két egymás utáni napon is megadta magát a szerver, de azt gondolom, hogy a Pixibox maroknyi csapata a lehetőségeikhez képest, az idővel dacolva remekül megoldotta és lebonyolította a rendelési folyamatot. Sajnálom azokat, akik emiatt a malőr miatt lemaradtak a decemberi dobozról, de nem feltétlenül az emailes rendelést kell okolni azért, mert nem jutott nekik doboz, hiszen lehet, hogy a szokásos rendelési metódussal is lemaradtak volna. Az pedig, hogy egyesek minősíthetetlenül, magukból kikelve szitkozódtak azért, mert lemaradtak egy szépségdobozról, az számomra teljességgel érthetetlen, erre inkább nem mondok semmit. Zárójel bezárva.

Ja és tartogat még valamit erre az évre a Pixibox, úgyhogy figyeljétek a facebook oldalukat :)!



Ki az, akinek sikerült megszerezni a decemberi Pixiboxot? Hogy tetszik a tartalma?




Szandra




Follow on Bloglovin


You Might Also Like

18 megjegyzés

  1. Nekem ez volt az első dobozkám, de úgy érzem, nem egészen rám szabták. A szájfényből 10-es árnyalatot kaptam, ami egy nagyon fakó szín, szerintem elég kevés embernek áll jól. Pedig szuper minőségű a termék, nekem az illata is nagyon tetszik :) De nekem is egyből az Apocalips jutott eszembe róla, nagyon hasonló.
    A Lady Gaga parfüm illata nem igazán dobogtatta meg a szívem, valami gond lehet velem, mert ahogy olvasom, mindenkinek nagyon tetszik :D
    Az Estée Lauder krém nagyon tetszik, először sajnáltam, hogy nem szemfesték jutott a dobozomba, de már örülök, mert igazi luxilánynak érzem magam, amikor esténként bekenem vele a pofim. A Biodermának is örülök, főleg így télen, bár szerintem áttöltöm majd valami pumpás flakonba, nagyon idegesít ez a fajta csomagolás, arctisztító esetében meg főleg, de maga a cucc benne az ötös :)
    Azért nem vagyok csalódott, és biztos legközelebb is megpróbálkozom a rendeléssel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ezt jó hallani. Hát igen, egy ilyen "meglepetés" doboz nem is arról szól, hogy egyénre szabott, viszont tökjó, amikor beletrafálnak, és valamennyi terméknek örül az ember és tudja használni :)!

      Törlés
  2. Nekem is ez volt az első dobozom, nem rossz, de azért 21 évesen nem örültem egy szemránckrémnek, illetve az Artdeco-s rúzs 40-es árnyalata sem tetszik, de a többi termék viszont szuper :)
    Kedves Katacita írtad, hogy nem tetszik a szájfény, ha gondolod elcserélhetnénk, mert nekem se tetszik az enyém :D:D (leírom az e-mail címem hátha :) veress.orsolya@mailbox.hu

    Orsi

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színe van. :) Engem annyira nem nyűgözött se sosem a Pixibox, lehet azért mert minden hónapban összehasonlítom az Ipsy Glam Bag tartalmával. :D

    http://moonangelstories.blogspot.hu/2013/12/karacsonyi-nyeremenyjatek.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem érdemes külföldi "dobozokkal" összehasonlítani, annyi tényező van, ami miatt nálunk nem lehet azt megvalósítani, én tökre örülök, hogy egyáltalán végre valaki kitalálta, hogy nálunk is legyen ilyen szolgáltatás :)!

      Törlés
  4. Tetszik a dobozból a szájfény és a Lady Gaga parfüm(imádom az ilyen aranyos megoldásokat), de mindig az a problémám ezekkel a "dobozokkal",hogy csak 1-2 termék van ami tetszik belőle és ezért nem merem soha megrendelni! Irigylem azokat akik mindent bírnak belőle használni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ehhez kell egyfajta "merészség", hiszen lehet, hogy az egyik dobozban lévő termékek nem igazán fogják elnyerni a tetszésedet, de lehet, hogy a következőben meg minden tetszeni fog :).

      Törlés
  5. Én is imádom ezt a dobozkát! A 30-as árnyalatot kaptam, ami egy mélybordó szín, de én ezt is imádom. Az Ipsy Glam Bag is nagyon jó lenne, de úgy tudom, hogy nem szállít Európába. :(

    VálaszTörlés
  6. Egy valami: a folyékony ajakrúzs! De az nagyon!!! <3

    VálaszTörlés
  7. Kedves Szandra megjelöltelek a Christmas TAG-emben!

    http://thinkingbeautyblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, már gondoltam, hogy megcsinálom, remélem tudok rá időt szakítani :)!!!

      Törlés
  8. Nekem 30-as Artdecom van, ha valakit érdekel, szívesen elcserélném rózsaszínesre.
    Nekem ez az első dobozom,de biztosan nem az utolsó. Épp olyan dobozkám van, mint neked :)

    VálaszTörlés
  9. Jók ezek az ajaklakkok, bár azt hiszem én a Manhattan verziójánál fogok kikötni :) Rimmelből is lesz egy itthon nem kapható árnyalatom, a Phenomenon, de most, h megjelent a Manhattané is, igazából nincs ok panaszra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy annyira durva, hogy a Manhattan még csomagolásra is szinte teljesen ugyanolyan, mint az Apocalips.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe