Csendes éj körmök - Golden Rose Rich Color + Holiday


Remélem elnézitek nekem ezt a pár napos csendet itt a blogon, dehát a karácsony az nekem szent, igyekeztem minél több időt a szeretteimmel tölteni, ezért nem volt új bejegyzés. Viszont ez a hét még abszolút az ünnep jegyében telik a blogon, úgyhogy gondoltam ma megmutatom Nektek a karácsonyi körmeimet.
Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor kattintsatok tovább.






Szóval amikor gondoltam milyen körmöt pingáljak magamnak karácsonyra, először én is a hagyományos ünnepi színekben gondolkodtam: piros, zöld, arany, ezüst. De aztán eszembe jutott, hogy még nem avattam fel hogy a Golden Rose Rich Color lakk 41-es árnyalatát, ez egy csodás, krémes finisű, sötétkék szín, amit két rétegben kentem fel. Természetesen a karácsony nem lehet teljes egy kis csillogás nélkül, így a körmeim alsó részére szivaccsal nyomkodtam egy keveset a Golden Rose Holiday örök kedvenc homoklakkból, ez az 54-es árnyalat. Végül pedig tettem rá egy réteg fedőlakkot, mivel tudtam, hogy a karácsonyi készülődés és ünneplés közepette nem lesz időm arra, hogy újrafestegessem a körmeimet, így szerettem volna, ha minél tovább teljes pompájukban ragyognak a körmeim.
Amikor kész lett és ránéztem, azt mondtam, ez olyan mint a csendes éj. A kék lakk mintha a sötét téli égboltot szimbolizálná, rajta az ezüst homoklakk pedig ragyog, mint a csillagok. És szerintem ez kicsit sem túlzás... Nagyon tetszik, remélem Nektek is :).



Ti milyen karácsonyi manikűrt készítettetek?




Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

21 megjegyzés

  1. Tényleg olyan, gyönyörű! Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű szép*-* xo
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Épp ilyen manit készítettem anyukámnak ebéd után. :D Nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  4. Ó de jó! Kell ilyen ezüst homoklakkot szereznem, mert a legutóbbi alkalomkor az enyém vagy 1 órát száradt. Valami régi vacak, de az illett a ruházatomhoz. Remélem kari után is lesz még ilyen. A fedő lakkot meg elfelejtettem használni egy másik vacakhoz, pedig lehet, hogy nem kopott volna olyan gyorsan... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú ez baromi gyorsan szárad, felkenem, és ahogy végeztem az utolsó körmömmel, az első már kb. meg is száradt.

      Törlés
  5. Wow, egy az egyben a Csendes éj, király! :)))
    Idén piros-pinkben nyomtam Karácsonykor a körmeimen.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. Ügyi vagy! :) Az enyém fehér alapon zöld csillámporos lett, de az is mindig más színű, van, hogy rózsaszínesen irizál. A csillámport inkább a körmeim tetejére szórtam, nem jutott szabályosan mindenhova ugyanannyi, de nekem tetszik.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik ez a festés! Hogy csinálod a szivacsos technikát? Leírnád részletesen? A szivacsot kimosod a végén lemosóban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából semmi különös, van egy essence hatszögletű szivacsocskám, arra kenek a lakkból és egyszerűen rányomkodom a körmömre, oda ahova szeretném, hogy kerüljön a lakkból. Lehet akár alapozószivacsot is használni, vagy kb. bármilyen más szivacsot.
      Annyira sűrűn nem szoktam ilyen szivacsos technikát használni, szóval úgy hagytam a szivacsot... :/

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe