Bemutatkozik a PIXIBAG


Alighogy egy éves lett a PIXIBOX, Magyarország első szépségdoboz "szolgáltatója", máris előrukkoltak még így karácsony előtt egy újdonsággal, amit nevezhetnék akár a dobozka kistestvérének is. Ez nem más, mint a PIXIBAG. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miben különbözik a két szolgáltatás, és hogy mi volt az első PIXIBAG-ban, akkor olvassatok tovább!





A PIXIBOX-ról már számtalan bejegyzést írtam itt a blogon, nagyon szimpatizálok az egész szépségdoboz koncepcióval, de aki esetleg nem ismerné: kb. kéthavonta rendelhető, 3990 Ft-ért házhoz szállítással együtt kaptok egy dobozkát, amiben magas minőségű, prémium kozmetikai márkák termékeiből van 1 vagy 2 teljes kiszerelésű, illetve 4-6 minta a dobozban.
A PIXIBAG-ben viszont a drogériák polcairól már jól ismert, közkedvelt márkák termékeiből találtok 5 teljes kiszerelésű (!) darabot, mindezt egy hipercuki neszeszerbe csomagolva 3790 Ft-ért házhoz szállítással együtt.
A doboz/neszeszer pontos tartalma mindig meglepetés, tehát kísérletező kedv továbbra is kell, de most már mindenki eldöntheti, hogy a prémium termékeket/mintákat tartalmazó PIXIBOX-ot, vagy a közkedvelt drogériás márkák teljes kiszerelésű termékeit tartalmazó PIXIBAG-et választja. Vagy akár mindkettőt :).
A rendelés mindkét esetben hasonlóan zajlik, IDE kattintva elolvashatjátok a pontos menetét.

Első PIXIBAG-em

Térjünk rá, mi is volt az első PIXIBAG neszeszerben. De álljunk is meg egyből egy szóra ennél a cuki neszeszernél. Nem tagadom: remek ötlet, engem megvettek vele, annyira csajos és cuki, ráadásul remekül tudom majd hasznosítani, mivel én nagy rajongója vagyok az ilyen kis tatyóknak, amiket bele lehet dobálni nagyobb táskákba, illetve utazáskor is nagyon hasznos. Ráadásul minden alkalommal más neszeszerben érkeznek majd a termékek, imádom ezt a koncepciót.

A legméretesebb termék a neszeszerben a SYOSS Volume Lift szárazsampon, ami vékonyszálú, erőtlen hajra ajánlott és plusz egy nap frissességet és volument ígér. Én eddig a Balea Trend It Up szárazsamponra esküdtem, de nagyon örülök, hogy most kipróbálhatok egy másikat is. Külön öröm, hogy volument is ígér, nagyon kíváncsi vagyok rá, hogyan teljesít majd.
A limitált kiadásű Pussy Deluxe Showcat tusfürdő nagy mosolyt csalt az arcomra. Annyira tetszik ez a színes-szagos, nagyon csajos csomagolás, tudjátok hogy imádom az ilyesmiket. Ez egy átlátszó tusfürdő, az illata kicsit édeskés, de közben valahogy kicsit fanyar is, nem gejl, van benne többek között bergamott, zöldalma, rózsafélék és ámbra is.

Már van egy szuper hajolajam a PIXIBOX-nak köszönhetően (Kérastase), és most kaptam még egyet: ez a GLISS KUR Hair Repair Elixir hajolaj erősen sérült, száraz hajra. Nekem ezekből a hajolajakból soha nem lehet elég, mivel a hajvégeim könnyen kiszáradnak és töredezésre hajlamosak, és ezek az olajak sokat segítenek ezen a problémán. Háromféle módon használható: hajmosás előtt ápolóként, hajmosás után nedves hajra (nem kell kiöblíteni), valamint száraz hajra. Én általában az utóbbi kétféle módon szoktam használni, de ha eszembe jut, akkor hajmosás előtt is feldobom. A Gliss Kur pedig véleményem szerint tökéletes termékeket gyárt a száraz és töredezett hajra, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy ebben az olajban sem fogok csalódni.
Az ADEN ajak- és arctinta nem ismeretlen számomra, ugyanis nemrégiben kaptam egy termékcsomagot az ADEN Cosmeticstől, amiben szintén volt egy ajakszínező (a termékcsomagról készült videó hamarosan látható lesz). Ez a No1. Mango árnyalat, de senkit ne tévesszen meg a tubus színe, mert a terméknek világosabb pinkes-narancsos árnyalata van. Nagyon érdekes, zselés állagú, kicsit hűsít is, amikor felkenem az ajkaimra. Azt, hogy ez egy "tinta", szó szerint kell érteni: konkrétan megfesti az ajkakat/bőrt, és nagyon sokáig ott is marad, kisebb erőfeszítés árán lehet csak eltávolítani. Ez egy ajakra való termék esetében nagyon szuper dolog. Mivel konkrétan megfesti az ajkakat, és bele is ivódik, így lehet vele enni, inni, puszizkodni :), nem fog lekopni, egyszerűen nem lehet lerobbantani. A tartósságát bizonyítja, hogy amikor kipróbáltam a kézfejemen, utána megpróbáltam letörölni sminklemosóval, nedves törlőkendővel, szappanos vízzel, de épphogy csak egy picit halványodott, kb. két nap múlva is látszódott még a nyoma, döbbenet, elég erősen és sokáig kell dörzsölni ahhoz, hogy teljesen lejöjjön.
Viszont megmondom őszintén, hogy pirosítóként én nem tudom használni. Egészen egyszerűen azért, mert ahogy rápöttyintek vele a bőrömre, megfogja azt, és mire odanyúlnék, hogy eldolgozzam, már nem mozdul, nem tudom eloszlatni, és ottmarad egy foltocska :(. Ha valaki tud esetleg valamilyen trükköt, hogy hogyan lehet pirosítóként is használni, akkor írja meg. Szóval nekem pirosítóként nem vált be, de a tartós ajakszínezők között egyszerűen verhetetlen.
Maradjunk az ADEN-nél, ugyanis volt még a neszeszerben egy ADEN körömlakk is, ez a 04 Anemone Pink árnyalat, ami egy krémes finisű pasztellpink árnyalat, nincsen benne semmilyen csillám, vagy gyöngyházfény. De álljunk meg egy szóra a csomagolásnál: hát nem cukik ezek a tulipánok a kupakon? Nagyon tetszik a megújult ADEN, nagyon fiatalos és csajos az új design, ami a termékeken, és a webshopban is látható, nézzetek szét ti is ITT, igen nagy a választék és továbbra is nagyon olcsók a termékek.
Végül, de nem utolsó sorban volt még a dobozban egy Neutrogena Tápláló testápoló sarki szederrel. Ez egy minta, én először azt hittem a pici tubusra, hogy kézkrém :D, csak utána olvastam el, hogy ez egy testápoló. Sebaj, én ennek ellenére kézkrémként fogom használni, mivel ez a picit tubus simán elfér a táskámban, és remekül ápolja a hideg téli időben kiszáradt kezeimet. Gyorsan beszívódik, nem ragacsos és az illata is fincsi, kell ennél több?

Összefoglalva: 3790 Ft-ért kaptam egy cuki neszeszert öt teljes méretű, plusz egy mini termékkel, mindezt házhozszállítva- szerintem ez elég jól hangzik. A termékeket mind egytől egyik fogom tudni használni, a neszeszerről nem is beszélve :). Ráadásul aki eddig azért nem akart benevezni a PIXIBOX-ra, mert hogy abban többségében prémium márkás termékminták vannak, azoknak most itt egy másik alternatíva.



Nos hogy tetszik Nektek a PIXIBAG koncepciója, illetve az első neszeszer tartalma?


Szandra




Follow on Bloglovin


You Might Also Like

31 megjegyzés

  1. Én eloszor rendeltem toluk,de nagyon tetszik ez a bag :) a koromlakkbol a sotet lilas arnyalatot fogtam ki de nekem az is tetszik :) osszesegeben nagyon bejon,es biztos vagyok benne,h ujrarendelem! Szamomra ez a szimpatikusabb,mert ennyi penzert 5 teljes kiszerelesu termek melle meg cuki nesszeszert is kapok :) csudijoooo :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, örülök, hogy ennyire tetszik, tökjó, hogy most már mindenki mérlegelhet, hogy neki melyik szolgáltatás jön be jobban :)!

      Törlés
  2. Én még egyiket sem rendeltem meg soha, de a Pixibag sokkal szimpatikusabb, pontosan azért, mert ha elfogy a termék, akkor könnyebben tudom újra beszerezni az elérhetőbb ár miatt. Ráadásul a nesszeszer is csábítóbb, mint a doboz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem ennek a PIXIBAG-nek nem csak Nálad lesz nagy sikere :)!

      Törlés
  3. Lehet, hogy én leszek itt a kakukktojás, de nekem a BOX sokkal jobban bejön. Illetve egészen pontosan fogalmazva: csak az jön be. :-) Decemberben mindkettőt megrendeltem (BOX + BAG), sajnos a BAG egyetlen terméke sem áll közel a szívemhez. A két sminktermék színe egyáltalán nem tetszett, és ebben a tekintetben ráadásul velőtrázóan sznob vagyok: azaz inkább kuporgatok egy high-endre, mint költöm el a pénzt több olcsóbb, drogériás darabra. Nem agylóbálásból, egyszerűen a tapasztalatom az, hogy egy luxus smink esetében nem csak a csomagolásért kérik el azt a tömérdek pénzt, hanem komoly minőségbeli eltérések is mutatkoznak - javukra. A tusfürdő illatával nem voltam kibékülve, hajolajat és száraz sampont pedig egyáltalán nem használok. Így sajnos 10 percen belül új gazdára talált a tatyókám, ahol remélhetőleg nagy örömmel fogadják majd. Mindenesetre a kíváncsisággal teli várakozás nem rossz érzés, még így sem, de azt hiszem, én maradok a BOX-nál. Remélhetőleg, kevesebb pengeváltással lehet majd legközelebb megrendelni, mert az tényleg vicc volt, ami a decemberi rendelés körül kialakult. Háááát... elnézést a szókimondásért... :-)
    Szandra, kívánok Neked és Szeretteidnek Békés, Áldott Karácsonyt ! :-)
    Puszi: Marcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem egyáltalán nem vagy kakukktojás, a BAG-nek és a BOX-nak is megvan a maga közönsége, illetve a maga előnyei, és mindenki eldöntheti, hogy neki melyik jön be jobban, melyik filozófiával szimpatizál inkább :).
      Neked is kellemes ünnepeket :)!

      Törlés
  4. Én is megvettem! Az aden szájfényt a glisskur hajvégápolót és a syoss száraz sampont kipróbáltam és eddig pozitívum volt a tapasztalatom. ha többet tapasztaltam akkor írok a blogomon róla.
    Aden tinta nekem is megfesti a számat de nekem inkább pirosra ami nem mindig tetszik, de az tetszk benne hogy hűsít és mintha egy zselés valamit kennél a szádra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg olyan érzés, mintha hűsítene, ami nekem is nagyon tetszik, de ezzel a tinta dologgal még nekem is barátkoznom kell :).

      Törlés
  5. Sokat gondolkoztam a Pixiboxon, de valahogyan mégsem jutottam el odáig sosem, hogy rendeljek belőle. Ez a Pixibag ezerszer szimpatikusabb, a tartalma pedig valami isteni. Igaz most nem rendeltem, de legközelebb szerintem lecsapok rá! :)

    VálaszTörlés
  6. Ez tényleg szuper, de nem mertem rendelni mert a box nekem eddig nem igazán tetszett. Ennek viszont én is örültem volna. :P Remélem lesz mindenről részletes teszt is. :)

    A Pussy Deluxe egyik parfümje a mindenkori kedvencem. Sajnos nálunk már nem lehet kapni. :-/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A parfümre én is emlékszem még, hogy lehetett kapni, de az illatára nem emlékeztem, viszont a tusfürdő nagyon fincsi, nekem bejön :)!

      Törlés
  7. Nagyon tetszik a Pixibag!!! :) A körömlakkból és az ajaktintából én is ezeket az árnyalatokat kaptam. ;)

    VálaszTörlés
  8. Szia Szandra!
    Érdeklődnék, hogy hol tudok előfizetni erre a csomagra?
    Köszi előre is a segítséget!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, www.pixibox.hu itt minden infot megtalalsz :) bag legkozelebb csak februarban lesz :)

      Törlés
    2. Köszönöm a segítséget, időközben megtaláltam és sikerült regisztrálnom is.

      Törlés
    3. Örülök, hogy sikerült, amúgy a bejegyzésben is benne van a link, ahol minden infó fent van ;)!

      Törlés
  9. Mivel én külföldön élek ezért eddig egyáltalán nem gondolkoztam a rendelésen, még az árakra sem figyeltem, egyszerűen elengedtem a fülem mellett amikor a Pixibox-ról volt szó. Most valahogy felfigyeltem rá, az ára is elég jó, de nekem kicsit bonyolult a limitált szám miatt, meg a rendelés, nem is tudom, külföldre is hozzák-e... Azért utána nézek. Ebből a bag-ből mondjuk nekem a szájzselé (vagy mi :)) egyáltalán nem jönne be, mert nem szeretem a sötét színeket az ajkaimon, főleg így, hogy ennyire erősen megfogja. Viszont a posztodnak köszönhetően szétnézek az ADEN oldalán, szuper termékeik vannak! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudomásom szerin csak Magyarországra szállítanak PIXIBOX-ot/PIXIBAG-et, de ha nagyon tetszik, akkor esetleg kérj meg ismerőst, aki Magyarországon lakik, hogy hozzá szállítsák ki.
      Az ADEN oldalán pedig tényleg érdemes szétnézni, szuper sminkek vannak ;)!!!

      Törlés
  10. Felemás érzelmek... szerintem bármiféle rúzs6 szájfény nem kéne, vagy ha igen, akkor valami világos/natúr árnyalat, mert ezt a legnehezebb elhasználni. Ezenkívül jó kis csomag lett. Erről lemaradtam, de a következőről remélem nem :)
    A decemberi pixiboxban levő artdeco.s szájfény sem tetszett, és még ajándékba se tudom adni senkinek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóó de kár, nekem nagyon bejön az ARTDECO folyékony rúzs, én egy nem annyira sötét, de mégsem nude árnyalatot kaptam.

      Törlés
  11. Én épp most próbáltam ki a szárazsampont, és nekem nagyon durván helyrehozta a hajamat. Nem igazán hittem benne, de tényleg volument adott és olyan mintha frissen mostam volna. Nekem nagyon bejön! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma lesz a napja, amikor én is ki fogom próbálni, mert bár már ráférne egy mosás a hajamra, de ehhez a szárazsamponhoz most direkt jó ;)! Kíváncsi vagyok rá :)!

      Törlés
  12. Szia!
    Nekem tetszik a Pixibag! kár,hogy nem rendeltem meg. A hajolajat már rég meg akartam venni,a többi terméket is szívesen kipróbáltam volna. Jó színeket is kaptál :) Viszont én már a kezdetek óta mindig megrendelem a Pixiboxot is és nekem mindig tetszett eddig. Én szeretem az extra dolgokat. Van néhány cuccom, amihez mindig ragaszkodom és nem cserélném le egy olcsóbb alternatívára soha. De a drogériás dolgokból is van néhány használható. Arckrémet, szérumot,szemkrémet soha nem vennék drogériából, mert szinte semmi hatóanyag nincs az olcsó arckrémekben, de sampont, balzsamot már találtam jót, nem csak a tigi a jó, vagy más drágább márkák :) MIndenhol meg lehet találni a jót, ez a lényeg :) Kinek mit bír el a pénztárcája :)
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökéletesen egyetértek Veled, mindenben meg lehet találni a jót, ha meg esetleg volt olyan a dobozban, ami nem annyira az én bőrtípusomhoz való termék, akkor továbbajándékoztam, de amúgy a termékek nagyon részét abszolút tudtam használni.
      De ezzel a PIXIBAG-gel most rátettek még egy lapáttal :)!

      Törlés
  13. Az Aden ajaktinta az CSAK ajaktinta, nem arctinta, nézd meg a katalógusban :) Sztem ne kísérletezz vele arcon, úgysem lehet elkenni, mert lerobbanthatlan mangó, málna és cseresznye színben :)
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez furi, akkor miért áll az a tubuson, hogy lip&cheek tint...? Mindenesetre én tényleg nem tudom pirosítóként használni...

      Törlés
  14. Hú, a következő lehetőségnél én is kipróbálom! A Pixibox az én fantáziámat valamiért nem villanyozta fel annyira (valószínűleg azért, mert a benne lévő termékeket, amúgy sem venném meg, vagy újra)., de tetszik, hogy ebben sokkal hétköznapibb dolgok vannak. Mindent szívesen elfogadnék belőle. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor legközelebb mindenképpen érdemes lecsapnod rá :)!!!

      Törlés
  15. Sziasztok!
    Én is kaptam Pixibag-et, de nekem nem nagyon jöttek be ezek a termékek.
    Nincs valakinek kedve cserélni velem akár az ADEN sötétlila köröm lakkot akár a "raspberry" színű szájfényt vagy a Gliss Kurr hajápolót?
    Judit
    fergeteg@gmail.com

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe