Hétkezdő inspirációs képek #41

Azt gondolom, ha van olyan szín, amit szinte csak és kizárólag az őszi-téli szezonban tudnék elképzelni magamon, akkor az egyértelműen a bordó lenne. Gyönyörű telt szín, amiről én egyértelműen a hulló falevelekre, és a hideg, gyertyafényes-teakortyolgatós estékre asszociálok.
Sajnos a magyar üzletek kínálatában egyelőre még nem igazán találtam még egyelőre olyan bordó holmikat, amik mind fazonjukban, mint stílusukban tetszenének, de lehet, hogy csak rossz helyen keresgélek... Úgyhogy egyelőre marad az álmodozás, és a Pinteresten való barangolás. És ha már így alakult, arra gondoltam, hogy legyen ez a szín a mai válogatásom témája mindenféle felesleges kommentár nélkül, szerintem a képek magukért beszélnek, remélem találtok köztük kedvetekre valót. Ja és már most szólok, hogy a héten fogtok még találkozni a bordó színnek valamilyen formában itt a blogon :)!
Kellemes inspirálódást!

 
 

 
 
 



Ti szeretitek ezt a bordó színt?




Szandra 





Follow on Bloglovin

You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Awwh, ez a bordó így ősszel olyan számomra mint az imádott padlizsánlila szín (abszolút ősz-szín) Csodaszépek ezek a sminkek, körmök meg ruhák is, szerintem a felét simán elfogadnám! Sajnos egy ilyen színű holmim sincs kifejezetten... A meleg, nyakbatekerős sál abszolút kedvenc lenne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát az a baj, hogy nekem sem igazán van még bordó holmim, pedig amint az látható is, nagyon-nagyon tetszenek :)!!!

      Törlés
  2. Nagyon tetszik, hogy egy szín alapján válogattad össze a képeket. :) Az utolsó mani és a leopárd mintás-kabátos outfit egyszerűen csodás. :)

    http://moonangelstories.blogspot.hu/2013/11/weekly-inspiration_11.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most valahogy bekattant ez a szín, gondoltam akkor már csinálok róla egy válogatást :)!

      Törlés
  3. Én pont a hétvégén szereztem be egy sötétbordó körömlakkot. :)

    VálaszTörlés
  4. Van egy bordó farmerem, G-napokon vettem a NewYorkerben :) Nagyon szeretem, mert egy kicsit vastag(abb), vhogy puhább, mint a sima kék farmerjeim. Nagyon jó lesz ez télre :)
    Megmondom őszintén, azért nem hordok egyéb bordó(s) holmikat, mert úgy látom, h engem öregít ez a szín... Volt egy bordó táskám, "nyanyás" volt, elajándékoztam (most meg mekkora divat, ehhh :)). A bordó, kötött pulcsi egyértelműen randa rajtam, és sajnos a burgundi rúzs/szájfény is öregessé teszi az arcom :(
    Sebaj, a nadrággal elleszek, és a manikűr is bármikor jöhet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit amúgy én is így vagyok vele, nem találtam még olyat, ami ne öregítene, bár lehet, hogy ez így a 30-hoz közel már nem is fog menni :D! De mindegy is, itt van nekem a Pinterest, hogy gyönyörködhessek.

      Törlés
  5. A világ egyik legjobb találmánya ez a szín, egyelőre még csak pinteresten szoktam az ilyen színű ruhákban gyönyörködni (de ott naponta:), de most tervezek beszerezni egy nadrágot meg egy sálat. Az utolsó mani gyönyörű! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe