A tökéletes páros


Mostanában rákaptam erre az egyszínű+csillogós párosításra, ha lakkozásról van szó. Kicsit valahogy biztonsági játék ez nekem: egyszerű is, meg nem is, csillog is, meg nem is, pont megfelelő mennyiség van mindenből, nem túl sok, és nem is túl kevés.
Ez a mostani páros viszont számomra több szempontból is kiemelkedő: egyrészt odavagyok ezért a nude árnyalatért, számomra tökéletes a színe, és annyira jól passzol hozzá ez az ezüstös, homok hatású lakk.
Még több kép továbbkattintás után.





Már a múltkori körmös bejegyzésben is ódákat zengtem Nektek a Golden Rose Rich color lakkokról, már négy árnyalatot is beszereztem, és tényleg csak jót tudok mondani róluk. Ezt a 05-ös árnyalatot Magdinál láttam, nagyon megörültem, mivel én pont ilyen típusú, kissé rózsaszínes, szürkés-barna nude-ot kerestem. Nekem ez tipikusan olyan árnyalat, amikor szeretném, hogy legyen valami szín a körmeimen, de nem akarom, hogy azon legyen a hangsúly, hogy mindenki azt bámulja, olyan kis semleges, de szép. Egy rétegben is gyönyörűen fed, de én azért kettőt használtam, biztos, ami biztos.

Mellé pedig jött a Golden Rose Holiday homok hatású lakk az 54-es árnyalatban. Ha annyit mondok csak, hogy nagyjából minden, úgy érten MINDEN árnyalatában szeretném magaménak tudni ezt a lakkot, akkor azzal szerintem mindent elmondtam... Csillog, sziporkázik, ezüst, de ugyanakkor mégis kicsit lilás, THE BOMB!!! Amúgy amikor felkentem belőle a második réteget, akkor már éreztem, hogy talán ehhez a nude lakkhoz valahogy jobban passzolt volna úgy, hogy felkenek egy réteg nude-ot, aztán rá egy réteget ebből a csili-vili csodából, úgy kicsit visszafogottabb lett volna, de mindegy. Ha már így alakult, akkor gondoltam legyen két régeg, hadd szóljon, ha már csillog, akkor csillogjon nagyon.

Amúgy az most már biztos, hogy nálam az év befutója körömlakkok terén egyértelműen a Golden Rose: nagy választék mind színekben és finisben, tartós és árban is remek.
Ja és csak szólok, hogy megnyitott a NailLand webshop, szóval most már sajnos mindenki, aki az átlagnál egy picit is jobban szereti a lakkokat, veszélyben van, hogy elkapja a NailLand lázat. Érdemes körbenézni, és elkezdeni írni a listát a Mikulásnak, vagy karácsonyra, csak aztán nehogy ne férjen vele a puttonyba a sok lakk :D!
 
 




Nektek hogy tetszik ez a párosítás?



Szandra






Follow on Bloglovin

You Might Also Like

23 megjegyzés

  1. Jaj de szépek így kettecskén is <3 Mindkettőre fáj a fogam, annyira awww.... :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép mindkét lakk, hát meg együtt a kettő. *.*

    VálaszTörlés
  3. Én is szeretem így festeni a körmeimet, nem tetszik, ha túl van csicsázva egy manikűr :) nagyon szépek ezek a színek, együtt is nagyon jól mutatnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy voltam, hogy a nude önmagában picit talán uncsi lenne, a homoklakkot meg most soknak éreztem minden körmömre, de ez így egy tökjó kombináció lett :)!

      Törlés
  4. Nem szeretem a nude meg a föld színeket, de ez a párosítás nagyon bejövős! :)

    VálaszTörlés
  5. az 54-est birtoklom, a nude pedig ezennel felkerült a legközelebb meg kell néznem listára, számomra ez a tökéletes nude lakk árnyalat. eddig az essence coffee olé-ja volt (és ha az feladja, biztosan veszek is egy ilyet).

    sajnos én is túl közel mozgolódok az árkádhoz, 10-12 perc sétára lakom tőle... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én 5 percre dolgozom tőle... képzelheted :D!!! Amúgy én is úgy érzem, hogy nekem ez a tökéletes nude lakk :).

      Törlés
  6. Most próbáltam rendelni és nem működik a webshop, nem lehet a kosárba tenni, nincs ikon... :(

    VálaszTörlés
  7. Mont most írtam össze a kívánságlistám egy részét a blogomra, és mindkét lakk szerepel benne. :) Együtt is nagyon-nagyon szép, így egyre biztosabb, hogy vásárlás lesz belőle! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép ez a nude körömlakk és a csillámos is valami csoda! Mostanában én is ezeket a párosításokat szeretem a legjobban: egyszerű nude szín+ csillámos lakk. Szerintem egyszerű, de nagyszerű megoldás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így ahogy mondod, nem túl sok, de nem is túl egyszerű, tökéletes :)!

      Törlés
  9. A GR Holiday 54-esét ma reggel, kemény szívfájdalmak között mostam le, mert én is teljesen beleszerettem ebbe a szívet rabul ejtő, lilás-ezüstös csillogásába, imádat-imádat! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az bizony, de bárcsak az 58-ast is be tudnám szerezni belőle, hetek óta kergetem... :(

      Törlés
  10. Gyönyörűek, ma meg is vettem a 05-ös árnyalatot! :-)
    Köszi Szandi a tippet!

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép ez a nude szín :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe