Hurrá nyaralunk III. - Testápolás

Na hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Én még tartom magam, de ebben a trópusi hőségben még inkább várom már a nyaralást. A "kis" utazós" szépségcsomagomból már megmutattam, hogy milyen sminkeket és arcápolási termékeket viszek magammal, és most eljött az idő, hogy megmutassam a testápolási termékeket is.







Azt egyébként hozzátenném, hogy evidens nyilván dolgokat nem mutattam meg, úgymint dezodor, vattapamacs, fogkefe, "női" dolgok stb., de gondolom ezeket nem kell magyaráznom és nem bánjátok, hiszen ezek magától értetődő alap és kicsit sem izgalmas dolgok.

Azt előre leszögezném, hogy normális esetben nem viszek magammal ennyiféle testápoló kencét, hanem egy tusfürdőt, egy testápolót és naptejet vinnék magammal, meg még max a tespermet. Viszont mivel a dm-től kaptam tesztelésre Sundance termékeket, így gondoltam elviszek belőlük párat, hogy teszteljem, de nézzük pontosan miket is:

- Sundance napozás utáni testápoló fluid: kérem szépen ennek brutál kókusz illata van... pedig én amúgy nem szeretem a kókuszos édességeket, viszont kb. minden olyan kencéért megőrülök, aminek kókusz illata van. Ja és finom csillámok is vannak benne, szóval igazi nyári testápoló. Amúgy nem szoktam magammal általában külön napozás utáni testápolót használni, csak egy "szimpla" testápolót, de ezt nem hagyhatom ki.

- Sundance napozó lotion kókusz illattal SPF20: és itt van a párja, a kókuszos naptej. Már használtam egyszer, nagyon könnyű állagú és nagyon gyorsan beszívódik, és hát az isteni kókusz illat meg csak hab a tortán... :)!

- Sundance "Védelem&Barnaság" naptej SPF30: ez már nem kókuszillatú, és kicsit sűrűbb mint az előző naptej, de még ennek is kellemes állaga van és nekem az illata is tetszik. Azt írják a flakonon, hogy "Az egészséges barnaságért önbarnító nélkül", úgyhogy ez elvileg elősegíti a bőr barnulását- erre nagyon kíváncsi vagyok.

- The Body Shop moringás testpermet: ezekről a moringás termékekről már áradoztam ITT, természetesen magammal viszem ezt is, frissítő permetként jól fog jönni a melegben, bár mostanság parfüm gyanánt is ezt használom, úgyhogy jönnie kell.

The Body Shop moringás testvaj: kell hogy legyen nálam egy testápoló is. Hát ez nem éppen pici, dehát ha valamit szeret az ember, akkor nem hagyja otthon nyaraláskor sem. Amúgy ahogy írtam feljebb, én napozás után is sima testápolót szoktam használni, mivel nem szoktam túlzásba vinni a napfürdőzést, úgyhogy így is, úgy is jött volna velem.

The Body Shop moringás tusfürdő: és ha már minden moringás, akkor természetesen a tusfürdő is megy   a táskámba.


Hát ez lenne az én "kis" neszesszerem tartalma, amit magammal viszek. Így visszanézve nem kevés dolog, de nem akarok lemondani a szokásos bőrápolási rutinomról csak azért, mert nyaralok.


Ti sok kencét visztek magatokkal utazáskor?


Szandra



Follow on Bloglovin

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Én tavaly nyáron a The Body Shop mangós cuccaiba szerettem bele, úgyhogy nyaralásra is ezeket vittem el. A testpermet fantasztikus, bár kicsit hamar elillan, de nagy melegben nem is kell fullasztó parfüm. Én napozás utánra pedig nem is vittem testápolót csak a TBS mangós olajat és azzal kentem a bőrömet. Nagyon jól hűsítette és hamar beszívódott, szerintem még jobban is szerette a bőröm mintha testápolóval kentem volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most elgondolkodtattál, hogy esetleg vigyem-e a moringás olajat is... :D!!!!

      Törlés
  2. Jó kis bejegyzést volt :) Naptej nálunk is alap, de most elgondolkodtam, hogy veszek Sundance terméket és azt viszek még. Amit biztosan vinni fogok, az a Isana féle kakaóvajas testápoló, azt mondják könnyebben barnul az ember a kakaóvajtól, valamiféle testpermetet szerintem az a TBS epres permetje lesz. És még gondolkodom a TBS édes citromos testvaján, meg nem tudom eldönteni, hogy mannaszappant vigyek magammal, vagy tusfürdőt...a dilemma :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a kakaóvajas dologról már én is hallottam, hogy ilyen kedvező tulajdonsága van, nálam most ezt a gyorsabban barnulást remélhetőleg a Sundance naptej segíti majd elő :)!!!

      Törlés
  3. Szeirntem ez egyáltalán nem sok, én kifejezetten szeretem ha passzol egymáshoz a tusfürdőm, a testápolóm és a parfümöm, én is így csomagolom majd őket. (legkorábban augusztusban, HeHe :D) A naptejekre kíváncsi vagyok, bár tavaly visszavonhatatlanul beleszerettem a Hawaiian Tropic cuccokba. :)

    VálaszTörlés
  4. Én a Sundance "Védelem&Barnaság" naptejet vásároltam meg, lassan már másfél hónapja. Nem használtam még, de nagyon kíváncsi vagyok. Bár lehet hogy egy kis önbarnítót be kell vállalnom mégis mivel olyan fehér vagyok mint a fal, majd kiderül :))
    ui: már egy ideje olvaslak, úgyhogy köszönöm hogy írsz nekünk!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe