Palvin Barbi inspirálta narancssárga smink - VIDEÓ

Ezt a sminkemet Palvin Barbi narancssárga sminkje inspirálta, amit a 2013-as cannes-i filmfesztiválon viselt.
Nem ugyanolyan lesz a sminkem- nem vagyok sminkes, így nem is tudnám ugyanazt elkészíteni :D, de valami ahhoz hasonló lesz ez is, legalábbis a smink fő színe biztosan :)!.
A narancssárga árnyalat miatt ez egy eléggé élénk smink lesz, viszont nagyon jól áll valamennyi szemszínhez, remélem tetszeni fog.
Ha kíváncsiak vagytok a sminkemre, akkor megnézhetitek a lenti videóra kattintva a Youtube csatornámon, vagy IDE kattintva.




You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Nekem nagyon tetszik Barbi sminkje és a Te változatod is. Én nagyon szeretem az élénk szemsminket, így valószínű, hogy ki fogom próbálni. Bár kicsit tartok tőle, hogy sápasztana a narancssárga, mert nagyon világos bőröm van és szőke hajam. De mindenképpen teszek vele egy próbát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes otthon kísérletezgetni vele, mielőtt élesben bevetnéd. Amúgy lehet hogy Neked valamilyen mélyebb árnyalatú narancssárgával érdemes próbálkozni, hogy ne sápasszon.

      Törlés
  2. Eszméletlen jól áll Neked ez a szín/smink! Nekem jobban tetszik, mint az eredeti, nekem az olyan mintha egy kislány rápacsmagolt volna jó adag narancssárga festéket Barbi egész szemére :D Nekem az nem tűnik valami precíznek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az kimaradt, hogy szerintem nagyon jó így kicsit kócosan, enyhén hullámosan a hajad, annyira természetes!

      Törlés
    2. Gondolom nem véletlenül volt így kitalálva Barbi sminkje, de nekem sem igazán tetszett.
      Örülök, hogy tetszett a hajam, bíztam benne, hogy nem fog úgy tűnni, hogy csak simán nem fésülködtem, hanem direkt csináltam ilyenre :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe