Hurrá nyaralunk I. - Smink

Jövő héten végre jön egy kis lazulás, elutazunk pár napra, alig várom már. Ha minden igaz, még az idő sem romlik el annyira, szóval remélhetőleg strandolni is tudunk majd :).
Már korábban többen is kértétek, hogy csináljak egy olyan posztot, amiben megosztom Veletek, hogy mit viszek magammal, ha elutazok, és mivel most újra érkezett ilyen kérés, így ez most jó apropó, hogy csináljak egy ilyen sorozatot a héten :).
Az első részben azt mutatom meg, hogy milyen sminktermékeket viszek magammal. Szerintem lesz még egy bejegyzés, amiben az arcápolási termékeket, és még egy amiben, a testápolási termékeket osztom majd meg Veletek, a többit meglátjuk :).
Remélem tetszeni fog, és hasznosnak találjátok majd!
Előre is elnézést kérek a képekért, de ebben a hőségben egész nap le vannak húzva a redőnyök, csak akkor húzzuk fel, amikor már besötétedett, így finoman szólva nem ideálisak a fényviszonyok, de azért remélem tűrhetőek :)!

Egyébként azt fontos megjegyeznem, hogy nyaralás alatt igyekszem minimális mértékben sminkelni, szóval senki ne higgye azt, hogy full sminkben lejtek végig a strandon :D. Viszont pl. este vacsorához azért szeretem kifesteni magam, így természetesen a kedvenc termékeimet magammal viszem.
A könnyebb átláthatóság kedvéért kategóriákba rendeztem őket.

Arc
- L'ORÉAL True Match alapozó C2 Vanilla Rose
- Catrice Re-touch Light Reflecting concealer fényvisszaverő korrektor - 010 Ivory
- essence silky touch blush pirosító- 20 babydoll
- Rimmel Stay Matte púder - 003 Peach glow
- Catrice camouflage cream korrektor - 010 Ivory
- Sleek Face Contour kit highlighter+bronzosító - 884 Light
- The Body Shop Mineral Powder mattító lapocskák

Szem
- Catrice All round mascara szempillaspirál - 010 Ultra Black
- Bourjois Khol&Contour szemceruza - 72 Noir expert
- szempillagöndörítő (Forever21)
- Urban Decay Naked Basics paletta
- Sigma krémes szemhéjalap - Bare:Persuade
- Maybelline Color tattoo krémes szemfesték- 35 On and on bronze
- Urban Decay mono szemhéjpúder- Freelove

Száj
- Rimmel Lasting Finish rúzs - 070 Airy fairy
- Clinique Chubby Stick - 14 curvy candy
- Sleek Pout polish - 947 Pink cadillac

Ecsetek
- Sigma F30 púderecset
- Sigma F40 ferde pirosítóecset
- Real techniques expert face brush alapozáshoz
- Sigma E25 satírozóecset
- Sigma E30 ceruzaecset
- essence lapocsecset
- essence ferde ecset


Ti milyen sminktermékeket visztek magatokkal nyaralásra?


Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. strandra szerintem se kell smink!:) jo posztoknak igerkezik,ha lehet megmutatod milyen kiegeszitoket(taskat,ekszert)viszel magaddal?Koszi!! :) Jo pihit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A ruhákkal eléggé nagy bajban szoktam lenni, általában mindig sokkal több mindent viszek, mint amit felveszek, de a kiegészítőket talán össze tudom szedni egy bejegyzés erejéig :)!

      Törlés
  2. Eddig spirál, szemcerka volt nálam, de azt is alig használtam. Idén is biztos viszek magammal valamit, igazából a körmöm zavar, kár hogy nincs olyan lakk ami fent marad egy hétig, a körmöm jobban idegesít, hogy nem tudom kifesteni :D Van géllakkozás tudom,de arra nem szívesen ruháznék be...Körömre neked van valami alternatívád?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy simán lehet, hogy én sem fogom használni a sminkek nagy részét, amit magammal viszem, de azért jó ha ott van nálam :).
      Én a körmömmel azt szoktam csinálni, hogy az indulás előtti napon festem ki olyan lakkal, amiről tudom, hogy viszonylag tartós. Most 4 napra megyünk, szóval annyit azért ki fog bírni a lakkom, de amúgy simán viszek magammal lakkot, és újrafestem, ha úgy érzem :).

      Törlés
    2. Van olyan lakk. Én most próbáltam ki és csak ámulok és bámulok. Sally Hansen "shall we dance" árnyalat. Olyan mintha manikürös csinálta volna, most van fent 5. napja!!!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe