Catrice Hip Trip LE Sheer Lip Colour ajakbalzsam teszt

Valahogy mostanában viszonylag ritkán jutok el drogériába, ami kisebb szívfájdalom nekem, viszont a pénztárcám biztosan örül neki :D. Így ha végre beszabadulok pl. egy Rossmannba, alaposan szemügyre veszem, hogy milyen új termékek, trendkiadások, akciók vannak a sminkes állványoknál.
Legutóbb sikeresen bele is "botlottam" a Catrice Hip Trip trendkiadásába, ami hát nem rossz, de annyira nem voltam elájulva tőle... viszont ez a rúzsszerűség valamiért megfogott. Először vacilláltam, és végül otthagytam, de másodszorra csak elhoztam a C02 Wheels On Fire árnyalatot.
Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassatok tovább!

A termék három árnyalatban kapható, ezen kívül van még egy extranude árnyalat (nekem kicsit már túlzottan is), ami Nude&Rude névre hallgat, valamint egy lacacszínű is, ami A Salmon név alatt fut (nem vagyok benne biztos, hogy a magyar boltokban is ez a másik két árnyalat neve, de ha nem, akkor is valami hasonló), de engem azok nem igazán fogtak meg.

Kezdjük a külcsínnel: teljesen rendben van, matt ezüst csomagolás a kupaknál fényes felirattal és mintával, egyszerű, de mégis elegáns.
A Wheels On Fire ránézésre egy sötétlazac-korallos, kissé málnás árnyalat... na jó, valljuk be: elég rossz vagyok az árnyalatok körülírásában, de a képeken úgyis látni fogjátok miről van szó :D. A lényeg, hogy nyárra tökéletes, szinte csak ilyenkor hordok ilyen korallos rúzsokat, valahogy a korral nekem egyenlő a nyárral, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül :).
Nem igazán nevezném rúzsnak,már ha a szín intenzitását nézzük, de azért igenis ad színt és nedves csillogást az ajkaknak- bár szerintem a másik két árnyalatról ez már nem feltétlenül mondható el. Az én ajkaimon inkább pinkesnek tűnik, de nyilván ez attól függ, hogy kinek milyen színűek az ajkai, mennyire sötétek, így a végeredmény mindenkinél más lehet.
Viszont azt egyből éreztem, ahogy felkentem a számra, hogy szép egyenletesen oszlik el és hidratál, nagyon kellemes érzés, amolyan zselés textúra ez, így egyáltalán nem szárít. Szóval akárhogyis nézem, ez egy színezett ajakbalzsam. Egyébként én valami ilyesminek képzelem el a Revlon Lip butterjeit (úgyis beszerzek egyet valamikor, addig nem nyugszom :D). Ja és kicsit mintha málnás-vaníliás illata lenne, nem túlzó, nem tolakodó, de azért érzem, amikor felkenem.
Ami a tartósságát illeti, hát nem egy világbajnok, de a színezett ajakbalzsamok általában nem is a tartósságukról híresek, ez sem ígéri ezt, de azért magához képest egészen jól teljesít. Evést nem igazán bír ki, de anélkül max. 2-3 óráig bírja, és utána is szép egyenletesen, természetesen kopik: először a fénye tűnik el, majd szép fokozatosan a szín is.

Ha jól emlékszem 1249 Ft-ba került, ami talán kissé magasnak mondható ár egy színezett ajakbalzsamért, de nekem tetszik ez a termék, úgyhogy egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, de van egy olyan érzésem, hogy hamar el fog fogyni.


Ti használtok színezett ajakbalzsamot?

Szandra



Follow on Bloglovin

You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik az állaga és a fénye, mostanában, bár lehet azért mert nyár van és meleg, az ilyen szájravaló termékeket nagyon szeretem, ami nem olyan "nehéz" , mint egy rúzs, hanem enyhe fedése van és szép fényes, vizes hatású :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép szine van :) Ha nem kéne kicsit visszafognom magam, már most rohannék egy drogériába :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elsőre én is nemet tudtam mondani rá, de másodszorra már nem... talán jobb is, hogy nem jutok el sűrűbben drogériába mostanában :)!

      Törlés
  3. Nagyon jok ezek a lip butter-jellegü dolgok. Nem tudom otthon mi a helyzet, de Ausztriaban mar kaphato az Astor lipbutterje, 2-t is vettem proba szerencse alapon, es hat isteni, a szinek is alomszepek. Tudom ajanlani :-) Evi

    VálaszTörlés
  4. A színe nem rossz, de úgy különösképpen nem fogott meg a leírtak alapján :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nem egy kihagyhatatlan kuriózum, de azért nagyon jó kis termék, lehetne nagyobb választék ilyen színezett ajakbalzsamokból, külföldön van a L'oréalnak és a Maybelline-nek is, a Revlonokról nem is beszélve, dehát hozzánk ezek sajnos nem jutnak el... :(

      Törlés
  5. Én pont a nude&rude árnyalatot vettem meg belőle. Mondjuk én ilyet is akartam már nagyon rég. :D Szerintem is színezett ajakbalzsamhoz hasonlít, de teszi a dolgát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy biztos, hogy van akinek jól áll a másik két árnyalat is :), nekem sajnos nem igazán, úgyhogy azért vettem ezt :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe