Clinique Chubby Stick teszt

Az tény és való, hogy nem sűrűn találkozhattok a blogon drágább, high-en termékekkel. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy összesen hány ilyen sminktermékem van: a két Naked paletta, az Urban Decay mono szemhéjpúderem, meg most már ez a Chubby stick, más nincs szerintem. Nem is fogok rendszert csinálni az ilyen termékekből, már csak azért sem, mert a pénztárcám határt szab ennek :D. De a Clinique Chubby Stickje egy olyan, már-már ikonikus termék, amit a Glamour-napos kedvezménnyel nem hagyhattam ki. Íme következzen ennek a terméknek a tesztje!
Bár nemrégiben jött ki a Max Factor ezekkel a Colour Elixir rúzsceruzákkal, vagy hogy is hívják őket (?), ami nagyon hasonlít ehhez, de a dm-ben kipróbáltam őket, és valahogy annyira nem fogott meg... ráadásul én természetesnek vettem, hogy tekerős kiszerelésű, de nem, a Max Factorét hegyezni kell, úgyhogy azt hiszem ezen a ponton végleg lemondtam róla... Ráadásul amikor megláttam, hogy a Glamour-napokon 2000 Ft Clinique kupon is lesz, akkor már tudtam, hogy itt a remek alkalom, hogy beszerezzem ezt a duci cerkát.

Előre tisztázom, hogy amit én vettem, az nem a Chubby Stick Intense, hanem a sima, az eredeti verzió, valamiért engem ez fogott meg. Bár kissé nehezen döntöttem, mert nagyon szép árnyalatokban lehet kapni mind a simát, mind az Intense-t. Én végül a 14-es curvy candy árnyalat mellett döntöttem, de egyébként ha minden igaz, összesen 16 árnyalatban kapható.
A csomagolás részemről csillagos öt: ezüst és rózsaszín, nincs semmilyen felesleges sallang, nincs rajta semmilyen extracukiság, mégis nagyon csajos. Ráadásul a tubus színe egészen jól visszaadja a benne lapuló ajakbalzsam valódi színét.
Ahogy fentebb is említettem, nem kell hegyezgetni, hanem az ezüst résznél kell tekerni, ez nagyon-nagyon praktikus, simán mehet a táskába.

Formuláját tekintve ez egy hidratáló-ápoló ajakbalzsam, éppen ezért az állaga is éppen ilyen. Nagyon könnyed érzés az ajkakon, egyáltalán nem zsíros, nem nehezíti ez az ajkakat, és könnyű feltenni is, még tükör sem kell hozzá. Valóban ápolja és puhává teszi az ajkakat, tényleg nagyon kellemes viselet.
Én a 14-es cuvy candy árnyalatot vettem meg, ami egy hétköznapra való babarózsaszín árnyalat, semmi dráma, és a szín mellett egy kis fényt is ad az ajaknak. Ez a szín szerintem bárkinek jól áll, bár a végeredmény nyilván attól is függ, hogy kinek milyen színűek az ajkai alapjáraton, mennyire sötétek. Illetve attól is, hogy hány rétegeben viszed fel, hiszen azzal azért fokozható a hatás. De egyébként ahhoz képest, hogy ez hivatalosan egy ajakbalzsam, egészen intenzív a színe.
Itt a képeken a kezemen és ajkaimon is két rétegben látható.
Tartósságát tekintve nem mondanám világbajnoknak, de ez a termék nem is erről szól. Ha nem ettem, nem ittam, akkor kb. 4 órát bír ki, evés-ivás mellett kb. 3 órát, de szép egyenletesen halványul, inkább a fényéből veszít, de a szín azért marad.

Azt kell hogy mondjam, borsos ára ellenére (5200 Ft, Glamour- napos kedvezménnyel 3200 Ft) nagyon örülök, hogy beruháztam rá.
Biztosan vannak ennél sokkal olcsóbb termékek is, amik tudják ugyanezt, de ennyi kényeztetés jár ;).


Hogy tetszik?


Szandra



Follow on Bloglovin

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Én is vettem egy Chubbyt, nagyon szeretem, nekem a Woppin Watermelon van meg, de gondolkoztam, hogy melyik legyen és az általad választott szín is az esélyesek között volt :)
    Én is azt figyeltem meg, hogy a fénye kopik, a színe nem igazán :)

    http://beautylamourblog.blogspot.hu/2013/04/clinique-chubby-stick-woppin-watermelon.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam szerintem pont a Tied volt a másik, amit kinéztem, csak mivel nekem picit sötétebb a szám alapszíne, így ez annyira nem látszódott volna a színe, pedig nagyon-nagyon szép színe van :)!

      Törlés
  2. De szép :) Azon gondolkodtam, hogy lassan majd én is beszerzek egyet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Joy napokon (május 10-12) is lesz Clinique kupon ha jól emlékszem :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe