Újabb nyalánkságok a Make Up Plaza kínálatában

Amikor pár napja olvastam a Facebookon, hogy a Make Up Plaza webshopjában már MeMeMe termékeket is lehet kapni a felcsillant a szemem. Nagyon boldoggá tett, hogy egy újabb külföldi sminkmárka termékei válnak könnyen elérhetővé, hátmég amikor megpillantottam a termékkínálatot...
Ez egyébként kereken a 200. blogposzt, és arra gondoltam, hogy a sablonos "ez már a 200. poszt, jajj de jó..."- poszt helyett inkább megmutatom Nektek, hogy első látásra mely termékek keltették fel az érdeklődésemet a MeMeMe termékek közül.
(A posztban szereplő képek a Make Up Plaza weboldalról származnak).


Nekem, aki már jó ideje bújom a Pixiwoo lányok Youtube-os sminkcsatornáját, igencsak ismerősen cseng a MeMeMe márka neve, de eddig max. külföldről rendelhettem volna, ahhoz meg valahogy nem mindig van hangulatom, főleg hogy néha akár heteket is kell várni, mire megérkezik a csomag. Úgyhogy ezért kaptam fel a fejem, hogy már a Make Up Plazatól is lehet rendelni. Magáról a márkáról amúgy viszonylag keveset tudok, de az egyértelmű, hogy a csomagolása, meg a design nálam már csak így ránézésre is abszolút befutó. Csajos, de mégis finom és letisztult, nagyon kellemes és igényes.
Az kicsit csalóka "kifejezés", hogy mely termékek keltették fel az érdeklődésemet, mert nagyjából mindegyik... :D. De ha csak öt terméket rendelhetnék, akkor első körben ezek lennének.

Flawless concealer korrektor - 04 Porcelain
Imádom az ilyen krémes, applikátoros korrektorokat. Főleg a szemem alatt szeretem használni őket, mert krémes állaguk miatt könnyebben és szebben el lehet dolgozni. Ez a korrektor könnyű textúrájú, könnyen eldolgozható, a sötétebb foltokat is elfedi és szépen megvilágítja a bőrt- kell ennél több?

Beat the blues highlighter krém- Oyster gold
Már így képernyőn keresztül is gyönyörű nekem, már a fejembe vettem egy ideje, hogy szeretnék egy ilyen krémes állagú highlightert. Ez egy folyékony fényemulzió, ami fénypigmenteket tartalmaz, ezzel varázsol ragyogó fényességet a bőrnek. Valószínűsítem, hogy ezt még szebben el lehet dolgozni, mint a por highlightereket, ráadásul alapozóhoz, vagy akár krémhez is hozzákeverhetjük.

Blush me! blush box pirosító- Pink
Ezek a dobos pirosítók mindig is annyira tetszettek - a Benefitnek vannak ilyen pirosítói, csak az kicsit más árkategória... Ez az árnyalat azért tetszik nagyon, mert mostanában valahogy az ilyen "piszkosrózsaszín" árnyalatokra kattantam rá, és ez már csak így ránézésre is gyönyörűséges.

Boho balms duo ajak- és arcbalzsam - Pink Rouge
Hát a csomagolás az megint 5*! Szeretem az olyan ajakbalzsamokat, amik amellett, hogy ápolnak, színt is adnak az ajkaimnak- ebben ráadásul két szín is van, így akár keverni is lehet őket. Sőt, ez multifunkciós termék, mivel nemcsak szájra, hanem akár pirosítóként is használhatjuk.

Coral best seller bundle dekorcsomag - Tropical korall
...save the best for last :)! Merthogy a szimpla termékek mellett előre összeállított csomagokat is lehet rendelni, én ebbe a korall "válogatásba" azonnal beleszerettem. A helyes kis dobozka tartalmaz egy korral körömlakkot, egy korall szájfényt, valamint a fentebb látható pirosítóból a korral árnyalatot.
Ránézek erre a kis pakkra, és már érzem a tavaszt, sőt a nyarat is... :)!

Ha szeretnétek megnézni, hogy milyen MeMeMe termékeket lehet rendelni a Make Up Plaza weboldalán, akkor kattintsatok IDE!



Ti hallottatok már erről a márkáról? Melyik termék tetszik a legjobban?





You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Ajjaj, az a szett valóban nagyon szép, nekem fel sem tűnt a sok termék között :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan igazi csajosság, és hát korall színben meg most nagyon aktuális, kár hogy nem tudtam nagyobb képet feltenni róla :(.

      Törlés
    2. Neten találtam:
      https://www.kosmetik-kosmo.de/images/artikel/zoom/best-seller-bundle-coral_10.jpg

      Cheek lip duo:
      http://dollyglitter.files.wordpress.com/2012/04/lr_pink_rouge_open.jpg

      Pirosító:
      http://theplasticdiaries.com/wp-content/uploads/2011/11/MeMeMe-Cosmetics-Blush-Me-Blush-Box-Pink-Official.jpg

      Highlighter:
      http://www.kosmetik4less.de/media/catalog/product/cache/3/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/e/mememe-me010-beat-the-blues-skin-illuminator-oyster-gold.jpg

      Korrektor:
      http://www.shades-of-pink.de/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/m/e/mememe-flawlessconcealer_1/SoP-mememe-flawless-concealer-30.jpg

      A google jó barátunk :-) Szerintem ha megadod, hol kapható, senkinek nem lehet gondja a netes promóképek közzétételével. Amúgy a korall szett így nagyban még jobban tetszik...

      Törlés
    3. Néha szoktam Google segítségével képeket átvenni máshonnan forrásmegjelölélessel, csak most valahogy így jött ki, így volt gyorsabb :).

      Törlés
    4. Nekem viszont hasznos volt a keresés, mert legalább nagyban is láttam őket :-)

      Törlés
  2. Ah MeMeMe! Nagyon szeretem ezeket, mert tényleg csajos a design, de a tartalom is nagyon jó. A rúzsokat azért szeretem, mert nagyon kellemes, egyáltalán nem hivalkodó leheletnyi, tényleg mennyei illatuk van. Nekem a MAGENTA van meg és valami állati színe van. Nagyon szeretem ezt a márkát (is) :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még nem próbáltam, de alig várom már, annyira megnyerő minden szempontból :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe