Tavaszi outfit inspirációk

Mivel odakint már hét ágra süt a nap, és végre érzem, hogy idén sem marad el a tavasz, így arra gondoltam, hogy az újabb adag inspirációs képeket kicsit "aktualizálom": ezúttal csak és kizárólag tavaszi outfit képeket hoztam Nektek. Színek, virágok, minták, vegyesen nadrágos és szoknyás szettek, minden, mi szem szájnak ingere mindenféle kommentár nélkül, de az összeállítások szerintem úgyis magukért beszélnek.
Fogyasszátok szeretettel :)!




























Nektek melyik tetszik a legjobban?


You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. 5. 6. és a menta nacis kép <3 de igazából mindegyik nagyon jó, ügyesen összeválogattad őket! Neked melyik a kedvenc? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az 1-es és 5-ös különösen tetszik, de amúgy kb bármelyiket el tudnám képzelni magamon ;)!

      Törlés
  2. A libbenő rózsaszín szoknya. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj az nekem is nagyon, kéne egy ilye csini maxi szoknya :)!

      Törlés
  3. A farmer barna blézerrel, és a kockás inggel :) Bár a barna nem az én színem, de így nagyon szuper. Nekem is fel kéne frissítenem tavasziasra a ruhatáram. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A farmer+barna blézer kombó nekem is nagyon-nagyon bejön :). Frissítenem nekem is kéne, de sztem megvárom vele a tavaszi kuponos napokat :)!

      Törlés
    2. Oh én is gondolkoztam, hogy majd jönnek a kuponok, de Pesten mindig tömegnyomor van, ahol én lakom ott alig van olyan bolt ahol szívesen vásárolok. A legközelebbi meg Pesten van. :S
      Talán a New Yorkerbe eljutok. :) Bár dönteni is nehéz, mert a mostani tavaszi kollekciók szinte minden boltban nagy szerelem. Főleg a H&M-ben és New Yorkerben :)

      Törlés
    3. Én is betévedtem pár napja a New Yorkerben és ámultam mennyire jó cuccok voltak, de kb. mindenhol, bár szinte minden tavasszal ez van, élednek a boltok is a tél után :)!

      Törlés
  4. 1es és 5ös :)
    a második képen vicces a cipő, nekem olyan, mintha csak az eleje lenne meg :)
    mei

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe