Februrári kedvencek

Bizony-bizony, már megint eltelt egy hónap, és már márciust írunk, úgyhogy ebben a posztban megmutatom Nektek, hogy mely termékeket használtam a leggyakrabban és a legszívesebben februárban.

Urban Decay Naked 2 paletta

Gondolom "óriási" meglepetést okoztam azzal, hogy ez a paletta bekerült a kedvenceim közé... Igazából furcsa, mert amikor megkaptam a két Naked palettát, először valamiért a Naked Basics-re kattantam rá jobban, úgyhogy picit lelkiismeret-furdalásom is volt, a Naked2-t elhanyagoltam.
De februárban bepótoltam :). Igazából amiért nagyon-nagyon szeretem ezt a palettát, az a variálhatóság: a 12 árnyalat között vannak mattok, fényesek, csillámosak. Az árnyalatok akár önmagukban is megállják a helyüket, de egymással kombinálva még szebb összképet adnak, és a variációk száma szinte végtelen.
Részletesebb tesztért katt IDE, sminkvideóért pedig IDE.

ADEN tégelyes tus- fekete
Mivel beneveztem az ADEN-lány versenybe, és továbbjutottam a második fordulóba, így kaptam jónéhány sminkterméket az ADEN-től, köztük ezt a tust is, ami gyakorlatilag azonnal a kedvencem lett, és szinte minden nap hordom. Pedig én nem nagyon szeretem az ilyen folyékonyabb állagú tusokat, de ez minden szempontból remek: gumis ecsetével könnyedén lehet vastag és vékony vonalat is húzni, intenzív fekete színe van, és tartós. Nekem ennél nem is kell több, szuper kis termék.
Ha szeretnétek megnézni, hogy mi mindent küldött még az ADEN, akkor katt IDE!

ADEN Natural coverstick korrektor stift - 01
... és ha már ADEN, akkor íme még egy termék, ami rövid idő alatt nagy kedvencem lett. Azért szeretem ezt a korrektort, mert bár stiftes, de viszonylag krémes az állaga, így gyönyörűen el lehet dolgozni szem alatt is, és remekül fed. Bőrhibákra is jó, de én főként a szemem alá használom, mivel nem ül bele a finom ráncokba, így remek választás.
Ha szeretnétek megnézni sminkvideóban is ezt a korrektort, akkor katt IDE!

ARTDECO szemhéjalap
Hát tudnám, hogy miért vártam annyi ideig ennek a beszerzésével, mikor mindenhol ódákat zengtek róla... és nekem is nagyon bevált. Tényleg egész nap helyén tartja a sminket, és bár nem a legolcsóbb, de ahogy elnézem, ez a kis tégely jódarabig elég lesz. Amit viszont nem tudtam, hogy ennek illata van, annyira nem is enyhe. Engem ez alapvetően nem zavar- bár jobban szeretem az illatmentes, vagy kevésbé erős illatú termékeket, de ezt az egy apróságot elnézem neki :). Viszont aki nem szereti az ilyen túlzottan illatozó sminkcuccokat, annak lehet, hogy nem ez lesz a legjobb választás.

Maybelline The Rocket Volum' Express szempillaspirál
Na ez a szempillaspirál igazán nagyot robbantott nálam: talán a valaha vásárolt legjobb szempillaspirálom, egyszerűen imádom. Dús, ívelt, fekete pillákat varázsol- ez az első spirálom, aminél látni véltem azt a bizonyos "műszempilla-hatást" a pilláimon. Meggyőződhettek róla Ti magatok is, ha IDE kattintotok. Nem nagyon tudom hova ragozni, biztos, hogy állandó tagja lesz a sminkes "fegyvertáramnak" :).

L'ORÉAL Color infallible szemhéjpúder - 033 Tender caramel
Ha éppen nem a Naked2-es palettával festettem ki magam, akkor ezt használtam a szemhéjamon februárban. Teljes áron lehet, hogy nem mertem volna megpróbálkozni vele, de mivel a Rossmannban akciós volt, így gondoltam teszek egy próbát, és nagyon örülök, hogy megvettem. Elég nehéz meghatározni a színét- kicsit lilás, kicsit barnás, kicsit ezüstös, de szerintem egy igazán univerzális szín, ami bárkinek jól áll. Simán hordható hétköznapokon, de mivel gyönyörű fénye van, így akár alkalmi sminkekhez is tökéletes. Szemhéjalappal tartós, úgyhogy én maximálisan meg vagyok elégedve, és elgondolkodtam, hogy más árnyalatok is beszerzek majd.


BeYu Nail lacquer körömlakk- 159
A februári Pixiboxban volt ez a lakk, és első látásra szerelem lett. Azért hordtam nagyon szívesen februárban (és hordom továbbra is), mert valahogy olyan igazi átmeneti színnek tűnik: picit még téli, hiszen mégiscsak szürkésbarnás árnyalatú, de mivel pasztellrózsaszín, így mégsem annyira sötét és zord, és hát a pasztellszínek azért már egyértelműen a tavaszt idézik.

Real tecniques Expert face brush
Annyira tudtam, hogy ez lesz: hogy meglesz ez az ecset, és onnantól csak ezt fogom használni alapozásra, mintha soha nem is lett volna másik ecsetem. Annyira szépen el lehet dolgozni vele az alapozót, annyira puha, annyira jó a fogása... egyszerűen nem találok benne kivetnivalót. Bővebben is olvashattok róla ITT.

L'OCCITANE Spring cherry kézkrém
Szettben kaptam ajándékba férjemtől ezt a kézkrémet, és az egy dolog, hogy remekül ápolja a kezeimet, sűrű krém, de hamar beszívódik és nem ragacsos, de az egy másik dolog, hogy olyan illata van... te jó ég... igen... tavasz illata van. Amikor először bekentem vele a kezem, utána egyfolytában szagolgattam, annyira jó illata van, teljesen rákattantam. Viszont mivel viszonylag pici tubus (30 ml), így nem használom állandóan, nehogy nagyon hamar elfogyjon. De az illatára annyira rákattantam, hogy megvettem a L'OCCITANE Spring cherry parfümjét is... (pironkodó arc :).



Nekem ezek a februári kedvenceim. És Nektek?



You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. az Artdeconak tényleg érdekes és erős is az illata :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, bár engem annyira nem zavar végülis, de tudom, hogy sokakat igen...

      Törlés
  2. EditB:
    Nekem is van Cherrys kézkrémem bár még nem használtam, van tőlük egy shea vajas az nagyon jó.
    Az Aden korrektort lehet én is ki fogom próbálni, a szemem alja elég gáz ha nem vigyázok. A sok ráncos, a kevés nem fed. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én totál beleszerettem ebbe a spring cherry illatba, nagyon tavaszi :).
      Szerintem érdemes próbát tenni az ADEN korrektorral, hátha Neked is beválik.

      Törlés
  3. A Naked-mániát teljesen megértem, és a L'Oréalból is ugyanez a szín van meg nekem, nagyon szeretem. Amúgy pedig éljen a Real Techniques :-)

    VálaszTörlés
  4. Nem tervezel "havi kedvences", parfüm gyűjteményes vagy esetleg "szerzeményes" videót? :) Szerintem sokan örülnénk valamelyiknek! :) Esetleg egy "Mi van a táskámban?" ;) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dede, abszolút :)! A havi kedvenceket legközelebb már valószínűleg videó formájában fogom csinálni, meg tervezek egyéb videókat is :)!

      Törlés
    2. Jajj, de jó! :) :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe