Bécsi kirándulás+shopping

Korábban már elterveztük, hogy a tavasszal ismét ellátogatunk Bécsbe egy egynapos kirándulás keretén belül. Sajnos a nagy havazás okozta katasztrófa helyzet miatt veszélybe került a projekt, de mivel a vonatjegyünket már előre megváltottuk, így szombaton hajnalban lesz ami lesz alapon kimentünk reggel a Keletibe, és mivel azt láttuk, hogy helyreállt a rend, és nem késnek a vonatok, így nekivágtunk a három órás vonatútnak.
Mivel ez itt mégiscsak egy beauty blog volna, így szeretném megmutatni Nektek, hogy miket vásároltam, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok, akkor katt tovább!


Egyébként nem azért mentünk, hogy vásároljunk, hanem mivel szerencsére napos, száraz, bár hideg időnk volt, így várost néztünk, voltunk húsvéti vásárban is, rengeteget mászkáltunk:
De természetesen ha már ott voltam, akkor bementem 1-2 olyan üzletben is, ami nálunk nincs, és vásároltam olyasmiket, ami nálunk nem feltétlenül kapható.

BIPA
A BIPA egy drogéria hálózat Ausztriában, mint pl. nálunk a Rossmann, vagy dm, itt az alábbi dolgokat vettem:
Maybelline Dream Lumi touch korrektor - 01 Ivory - Erre a korrektorra már nagyon fájt a fogam, a külföldi videókban sok jót hallottam világosító, fényvisszaverő hatásáról. Igazából vacilláltam eközött és az Age rewind korrektor között, de végül emellett döntöttem. Kár, hogy nálunk egyiket sem lehet kapni, de remélem ez nem lesz mindig így.

essie körömlakk - Cute as a button - Életem első essie körömlakkja :)! Egyszerűen tudni akartam miért vannak oda érte annyian. Gyönyörű árnyalatokban kapható, elég nehezen válaszottam, de végül egy igazi tavaszi-nyári szín mellett döntöttem. A kép nem igazán adja vissza az igazi színt, mivel ez egy kicsit korallos, kicsit neon rózsaszínes árnyalat, tökéletes :)!
Labello lip butter - Raspberry Rosé - Na ez egy kicsit bekavart, mert én úgy tudtam, hogy a Niveának vannak tökugyanezek a lip butterjei, vagy legalábbis Amerikában a Nivea márkája alatt futnak ezek teljesen ugyanezzel a csomagolással és mindennel. De Nivea vagy Labello, nekem mindegy, mivel nálunk egyik márkánál sem lehet fellelni ezt az ajakápolót, így lecsaptam rá. A málnáson kívül még vaníliás volt, de gondoltam, hogy legyen inkább ezek is kicsit nyáriasabb, így a málnásat választottam.
Bulldog hidratáló arckrém érzékeny bőrre - Számomra teljesen ismeretlen angol márka, de azért figyeltem fel rá, mert egyrészt akciós volt :), másrészt 95%-ban természetes kozmetikum így nincsenek benne parabének, mesterséges színező- és illatanyagok, valamint állati eredetű összetevők. Mivel úgyis fogyóban van az egyik arckrémem, így gondoltam ez jól jöhet.
L'ORÉAL Paris Perfect Clean érzékeny bőrre - Igazából ezt nem tudom, hogy lehet-e kapni nálunk, vagy sem, rémlik, hogy láttam már valami hasonlót, de szerintem nem pont ezt, mindegy. A lényeg, hogy a flakon tetején van egy kis rücskös gumikorong, amit ki lehet venni. rányomsz egy mogyorónyit az arctisztítóból, benedvesíted az arcod, majd szépen elkezded belemasszírozni a terméket a bőrödbe a kis korong segítségével. Nagyon várom már, hogy kipróbáljam :).

Forever21
Hát még szép, hogy bementem a Forever 21-be, bár baromi sokan voltak mindkét belvárosi üzletükben. Eredetileg csak itt szerettem volna vásárolni, hiszen nálunk sajnos nincsen ilyen üzlet (bár online lehet tőlük rendelni), de mivel a felsőkkel ár-érték arányban nem feltétlenül voltam megelégedve, így végül egy cipőt és kiegészítőket vettem, de ezek is nagyon tetszenek.
Amúgy meg F21 boltokat Magyarországra is azonnal :D!!!
Ez a masnis, ezüstös cipőcske éppen akciós volt, és pont volt még a méretemben, úgyhogy velem jött. Egyébként a cipőválaszték bámulatos az F21-ben: mindenféle mintában és színben lehet cipellőket kapni, csak sajnos rengeteg cipőnek olyan anyaga van, amit szerintem nem lehet normálisan tisztán tartani... Nálam viszont ez egy fontos szempont, hiszen ha sokáig szeretnék hordani valamit, akkor fontos, hogy megfelelően tudjam tisztítani.
Ez a csipkés hajpánt nekem már nagyon a nyarat idézi, szinte már látom, hogy milyen tökéletes lesz majd egy laza fonattal, vagy konttyal.
A vékony övet reneszánszukat élik, tele volt a bolt mindenféle színű és mintájú vékonyka övvel, úgyhogy én is vettem egyet rose gold színben.
Szerettem volna már egy másik napszemüveget is, mivel tavaly nyár végén eltörött a kedvencem :(. Nagyon megtetszett a képen látható napszemcsin oldalt az arany rész, és mivel még jobban tetszett, így ez is velem jött.
Na jó, ez már valahol cukiságfaktor: szempillegöndörítő türkiz-virágos fogóval, nagyon csajos :)!

Pimkie
Ez nem egy ismeretlen márka számomra, meg gondolom Nektek sem, hiszen nálunk is van Pimkie, viszont most rengeteg felsőre 40%-os kedvezmény volt, úgyhogy én is vettem hármat (sorry, hogy ilyen gyűröttek, de több órát töltöttek egy szatyorban :(...).
Fehér felső fekete, bőr hatású vállrésszel és zsebbel
Zebrás felső - imádom :)!!!!
Tollmintás nyomott felső, a tollakon itt-ott kis szegecsek is vannak

H&M
A H&M-ben eléggé hasonló a kínálat a magyar üzletekhez, de végül itt is vettem egy felsőt és karkötőket.
Ezen a felsőn a férjem szeme akadt meg, nagyon tetszettek neki a majmok :D, úgyhogy a kedvéért felpróbáltam, bár először kicsit szkeptikus voltam... De felvéve annyira megtetszett, hogy megvettem, nagyon  jópofa.
Arany színű karkötők, tetszett, hogy ilyen fontott/fűzött hatásúak, meg hogy aranyszínűek.


Amúgy nagyon szeretem Bécset, már többször voltam, de mindig nagyon szívesen megyek oda, annyira kellemes város :).


Ti voltatok már Bécsben?


You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. wow, nagyon jó dolgokat vettél :D mi minden évben a sulival megyünk Bécsbe, eredetileg a karácsonyi vásárra, de nem tudunk ellenállni egy kis shoppingnak. Bipából nekem nagyon jó, vékonyhegyű tusfilcem van, már a második, de szerintem megint újra fogom venni, mert imádom :D plusz két vékonyecsetű körömlakk, a díszítéshez, b.pretty márkájú. A Forever21-ből nekem is inkább kiegészítők vannak, fülebvaló, nyaklánc, gyűrű... a ruházat annyira nem egyedi, de igen, nyithatnának végre pár üzletet itthon is :D
    Úgy tél kezdetekor mi általában elcsípjük az akciókat a H&M-ben, így már jött haza velem 8 gyűrű 1 euróért és 3 iszonyat jó körömlakk szintén annyiért :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, hogy az F21 kiegészítők terén nagyon ott van :)!!!
      Ez így jó Neked, mert mindig be tudsz szerezni dolgokat :). Szerintem egyértelmű, hogy még ha kulturálódni is megy az ember Bécsbe, egy kis vásárlás akkor is becsúszik :).

      Törlés
  2. Szia Szandra! Jó dolgokat vettél,én is szeretem a Bipat, sok minden olcsóbb mint a DM-ben!én itt élek ezért mindig hasonlítgatom az árakat! A bull-dog cuccokat dícsérik, én még nem használtam. A Loreal lemosó nekem nagyon szárított, szerintem neked se fog bejönni! Szeretem a blogodat és a youtubon mindig nézem a videóidat, az utolsó különösen szuper volt, még több ilyet!:-) 95%-ban ua termékeket, sminkeket istenítem én is, amiket használsz! Csak így tovább!:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik a blog, meg a videók :)! Meg hogy az ízlésünk is egyezik :)!
      Kíváncsi leszek erre a L'ORÉAL-ra lemosóra, azért mertem megvenni mert nincs benne parfüm, meg alkohol, nekem ezek nem szoktak tetszeni a bőrömnek, viszont van benne valamiféle she vaj, úgyhogy meglátjuk, meg ezt a Bulldog krémet is :)!

      Törlés
  3. Nagyon szeretem Bécset :) És tök jó cuccokat szereztél be!!! :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jókat vettél!:)
    Én múlt nyáron 2 hónapot töltöttem Bécsbe, és hihetetlen jó cuccokkat tudtam ott venni, smink, ruha, minden egyéb :)
    Egyébként, nagyon tetszik a blogod, és a smink videóid is!:)
    Csak így tovább!:D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó dolgokat vettél! :-)
    Kíváncsi vagyok az Essie lakkra - nekem sincs még és kíváncsi vagyok, vajon tényleg annyira jó-e, mint népszerű
    Bécsben karácsonyi vásáron volta eddig néhányszor, sajnos a nagy vásárolgatás legutóbb elmaradt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap ki is festettem vele a körmömet, a színe gyönyörű, az nem kérdés, de kíváncsi vagyok mennyire lesz tartós :)! Majd beszámolok róla.

      Törlés
  6. Válaszok
    1. Tényleg az, és körmön még szebb :)! Remélem tartós is lesz.

      Törlés
  7. Nagyon jó kis cuccokat vettél, én is a 7végén szereztem be egy szempillagöndörítőt - bár közel sem olyan cuki, mint a Tiéd :) Csatlakozom az F21 kampányodhoz! +Target, Sephora és TJ Maxx is jöhet! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  8. Egyszer nekem is bekéne már iktatnom egy ilyen Bécsi shoppingot! Amúgy szuper dolgokat vettél!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, tényleg érdemes amúgy kimenni de nem csak a vásárlás miatt. bár én csak emiatt nem mennék ki, azért kell egy kis kultúra is :), de ha már ott vagyok, akkor nyilván nem hagyhattam ki :)!

      Törlés
  9. szuper cuccok :) engem érdekelne, hogy az Essie lakkok tényleg olyan tartósak, mint ahogy mondják? esetleg a tapasztalataidat leirnád egy bejegyzés keretein belül? :) én nagyon örülnék neki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen, de mivel még csak egy napja van fent, így még várok pár napot, és utána írok róla posztot :).

      Törlés
  10. Szuper dolgokat vettél :) Az essie lakk meseszép.

    Olyan jók az outfit képeid. Remélem lesz több outfit poszt majd. Annyira tetszik a stílusod, meg úgy minden :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajjjj de aranyos vagy :)! Igyekszem majd több outfit posztot csinálni most már, hogy tavaszodik :)!!!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe