Mindig van ok mosolygásra :)

A poszthoz az ötlet Nettitől jött, és talán a lehető legjobbkor. Mostanában ugyanis nem vagyok éppenséggel a topon sem testi, sem lelki értelemben... éppen ezért próbálom magam feltuningolni, és mindig keresni olyasvalamit, amitől jó kedvem lesz, és itt tényleg nem kell nagy dolgokra gondolni. Egyszerűen csak észre kell venni és értékelni az élet apró örömeit, amelyek fölött sokszor átsiklunk a hétköznapi rohanásban. Pedig ezek igazán fontosak, és ha valami örömöt okoz nekünk, akkor azzal jót teszünk magunknak, és környezetünknek is. Hiszen ha mi magunk mosolygunk, és boldogak vagyunk, akkor ez másokat is ugyanerre késztethet.
Én is ezt mantrázom most magamnak, és összeszedtem néhány apró dolgot, aminek én igazán nagyon tudok örülni, tőlem Nektek sok szeretettel :)!



Titeket milyen apróságok tesznek boldoggá?


You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Engem kb. a fent felsorolt dolgok mindegyike :D Na jó, kivéve a gumimacikat..

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó dolgokat szedtél össze és engem fairylanddel ellentétben a gumicukrok is nagyon boldoggá tudnak tenni :D imádom őket, mindig veszek vmilyet, ha a Müllerben járok(szerintem ott vannak a legjobbak)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Müllernek az nass-kínálatától (is) kész vagyok :D:D:D:D!!! Annyira jó csokik, meg nasik vannak ott, ahhh... :)!

      Törlés
  3. Nagyon jó dolgokat szedtél össze! :)A gumi macikat én is imádom!
    és persze egy Vera Wang parfümnek bármikor örülnék, főleg a képen lévő "Princess" névre hallgató csodának. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a parfümöt amúgy nem ismerem, de meg fogom szaglászni ;)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe