ADEN-lány 2013

Úgy gondoltam, hogy én is részt veszek a megmérettetésben és nevezek a versenyre :), nem árt egy kis kihívás és izgalom (ha nem tudjátok pontosan miről is szól a verseny, ITT megnézhetitek).
A jelentkezők közül 10 főt szakmai zsűri juttat tovább a második fordulóba, egy fő pedig a közönség szavazatai alapján kerül be. A második körben aztán egy alkalmi sminket kell majd készíteni, és a 11 fő közül egy főt választ a zsűri, egy főt pedig a közönség- ők lesznek a 2013-as év ADEN lányai.


Ha szeretnétek segíteni, hogy bekerüljek a második körbe, akkor azt nagyon-nagyon megköszönöm.
Az alábbi szerint tudtok szavazattal segíteni: az ADEN Cosmetics facebook oldalán az alábbi linken találjátok a videókat, az én videóm a második oldalon egyből felül, bal oldalon a legelső, a címe: ADEN-lány verseny nevezés, és a videó kezdőképe ugyanaz a kép, mint ennek a posztnak a képecskéje. A videómra kattintva, a videó alatt lévő tetszik gombra kattintva tudtok szavazni a kisfilmemre:
https://www.facebook.com/adencosmetics.hu/app_162891010412392


Előre is nagyon köszönök minden szavazatot, és ha lesz újabb fejlemény mindenképpen jelzem!


You Might Also Like

2 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe