Januári kedvencek

Vége az év első hónapjának, és már itt is a február, úgyhogy nem is szaporítom tovább a szót: jöjjenek a januári kedvenceim.








Garnier Essentials Sensitive nyugtató tonik vitaminnal
Szerintem nekem van a lehető legproblémásabb bőröm a világon: mármint pattanásaim nem nagyon vannak, de azon kívül viszont eléggé "összetett" a bőröm állapota. A T-vonalon zsíros, az orrom mitesszeres, az orcáim viszont inkább szárazak, és nagyon érzékenyek, sok termék okoz irritációt. Szóval nem könnyű megfelelő tonikot találni. Ez az illatanyat-, alkohol- és színezőanyagmentes tonik remekül bevált: szépen megtisztítja és felfrissíti az arcomat, nagyon kellemes, tiszta érzést hagy maga után, viszont egyáltalán nem irritálja az érzékeny bőrömet sem. Nagyon örülök, hogy rátaláltam, biztos, hogy újra fogom venni, ha elfogy.

Neutrogena visibly clear 2-in-1 arclemoós és maszk
És akkor ezzel rá is tértünk a másik bőrproblémámra: a mitesszerekre. Sajnos főleg az orromon, annak két oldalán és az államon elég sok mitesszer van, amikkel folyamatosan küzdök, és keresem a megfelelő "fegyvert" ellenük, de azt hiszem januárban megtaláltam. Ez egy kétfunkciós termék: heti kétszer maszkként használom, kizárólag az érintett területeken, a többi napon pedig arclemosóként, de ekkor is csak a T-vonalamra koncentrálok, mivel ahogyan fentebb írtam, az arcom többi része elég érzékeny. Remekül felveszi a harcot a mitesszerek ellen, alaposan tisztít és eltávolítja a felesleges faggyút, sokkal tisztább utána a T-vonalam és a mitesszerek is "halványabbak".

essence 24h kézápoló balzsam- apple cinnamon punch
Teljesen véletlenül találtam szembe magam ezzel a Rossmannban, de azonnal vettem is belőle, és egész januárban a táskámban hordtam. Nagyon jó kis kézkrém: ápol és hidratál, gyorsan felszívódik, és hát az illata... óóó az illata... a legeslegfinomabb almás pitét idézi, nagyon vissza kell fognom, hogy ne nyalogassam a kezemet, miután ezzel bekentem :D.

Max Factor Facefinity All day flawless alapozó- Beige 55
Nagyon szeretem ezt az alapozót- januárban csak és kizárólag ezt használtam, nem véletlenül. Szeretem a csomagolását, a fedését, a tartósságát, hogy fényvédő van benne, egyszóval mindent. ITT olvashattok róla részletes tesztet is, nagyon nem is szeretném tovább ragozni, nem véletlenül kerül be a januári kedvenceim közé :).

Neutrogena ajakápoló sarki szederrel
Nagyon nagy Carmex fan voltam- és ennek rendszeresen hangot is adtam itt a blogon, de januárban történt valami, és elkezdte nagyon nem szeretni a szám: irritálta, és nem is ápolt már úgy, szóval le kellett cserélnem. Labello nem jöhetett szóba, mivel azzal még korábban "megjártam", így kötöttem ki ennél a Neutrogena ajakápolónál, és eddig nagyon jól működik. Megfelelően hidratál és táplál, az illata is kellemesen gyümölcsös, eddig nagyon bevált, remélem, hogy nem fog "hozzászokni" a szám.

AVON Supershock gel eyeliner- black
Szuperjó ez a szemceruza... vagy inkább tus? Nem is tudom, hogy igazából minek hívjam, hiszen hegyezni kell, mint egy rendes szemceruzát, de állagra sokkal puhább, nagyon könnyű vele dolgozni, szinte magától siklik. Ráadásul nekem vízvonalra is tökéletesen bevált. Elképesztően intenzív fekete színe van, és tartós is. Hát azt nem mondom, hogy könnyű hegyezni, de megoldom :), mert amúgy tényleg szuperjó.

Urban Decay Naked Basics szemfestékpaletta
Mondhatni "Save the best for last" :), a megkésett karácsonyi ajándékom, egyszerűen imádom! Együtt kaptam az Naked2 palettával, ITT olvashattok róluk részletesebb posztot. Nem azt mondom, hogy jobban szeretem, mint a Naked2-t, de ehhez nyúltam először, ezt kezdtem el intenzívebben használtam, ehhez nyúltam többet januárban, és egyszerűen tökéletes. Intenzív, pigmentált színek- imádom a szemhéjpúderek állagát, amikkel hétköznapi és alkalmi sminkeket egyaránt lehet készíteni. Ráadásul nagyon kompakt, simán lehet vinni magunkkal mindenhova.


Nektek mik a kedvenc termékeitek mostanság?


You Might Also Like

17 megjegyzés

  1. super shock.<33:D:D

    VálaszTörlés
  2. Az alapozó és a szemceruza az én "fegyvertáramban" is szerepel és nagyon elégedett vagyok mindkettővel :)
    A Neutrogenahoz kedvet kaptam, szerintem én is ki fogom próbálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem érdemes, nekem tényleg nagyon bevált a mitesszerek ellen, remélem hosszú távon is hatásos lesz.

      Törlés
  3. Nekem a havi kedvencem egy új beszerzés:Manhattan korrektor,nem ül bele a ráncokba és fedi a karikákat. Imádom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a kis tégelyes, ami szem alá való? Azzal már én is szemezek egy ideje, szerintem az lesz a következő beszerzésem :).

      Törlés
  4. O az a kezkrem tenyleg fenseges! Nalam is epp januari kedvenc :) a supershockot ki fogom probalni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak ajánlani tudom, bár sokan panaszkodnak, hogy nehéz hegyezni, de jó hegyezővel nem az :).

      Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Ó nekem a szemceruza most jött meg azt hiszem holnap ki is próbálom. A nagy kedvencem az elf mineral eye shadow primer még este 10-kor is 90%-ban olyan a sminkem mint reggel 8-kor amikor feltettem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is van egy elf szemhéjalapozóm, de nem ez , amit Te írtál. Eleinte nagyon szerettem, de mikor legutoljára használtam, már nem úgy szuperált... lehet lejárt a szavatossága, vagy nem is tudom :(. Most az artdeco-s szemhéjalappal szemezek, mert azt nagyon dícséri mindenki :).

      Törlés
  7. Mikor jönnek már a Naked-es sminkek??????? :D

    Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Andi! Jelenleg van egy kis eü. problémám, de amint jobban leszek, csinálok videókat a palettákkal ígérem :)!

      Törlés
    2. Jobbulást! :)

      Törlés
    3. Köszi, igyekszem, remélem, hogy hétvégén tudok csinálni egy videót :)!

      Törlés
  8. Nekem mind kettő szemhéjalapozó megvan! Elf meg artdeco!
    Az elf-fel nekem kb. 5-6 órát bír, utána bomlik az egész remekmű..
    Az art deco-t jobbnak tartom egy fokkal, de rettenetesen zavar a kis dobozka, legközelebb a tubusos fajtáját veszem!

    Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az Artdecosra nagyon fáj már a fogam, alig várom, hogy kipróbálhassam :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe