Bővült az ecsetkészletem

Bizony-bizony, méghozzá két új Real techniques ecsettel. Ezzel a poszttal amúgy már lógok Nektek egy ideje, ugyanis ezt a két ecsetet még a szívecskés Physicians formula pirosítóval együtt rendeltem.... de jobb később, mint soha, most eljött az ideje, hogy bemutassam Nektek az ecsetkészletem két új tagját :).








Akik követtek a blogon régebb óta, tudjátok rólam, hogy nagy Real techniques fan vagyok, több ecsetem is van tőlük, írtam már az róluk ITT és ITT is, úgyhogy magát a márkát most nem mutatnám be.
Ezúttal két ecsetet rendeltem meg: az "expert face brush"-t, és a "powder brush"-t. Nézzük melyik mit tud, mire valók.

Expert face brush
Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni, akkor ez egy alapozó ecset, ami kemény ellenfele és kihívója lett a Sigma F82-es ecsetemnek, amit már jó ideje használtam alapozásra. Én nem igazán szerettem soha a lapos alapozóecseteket: vagy a Real technques stippling brusht, vagy pedig az előbb említett lekerekített fejű Sigma kabukiecsetemet szoktam használni alapozáshoz, és ez igazából picit hasonlít a másodikhoz. Ennek is hasonló méretű a feje, sűrű és tömött - bár nem annyira mint a Sigma ecset, de annyiban különbözik, hogy ez picit lapított, de hangsúlyozom, hogy nem lapos.
Az ecset tökéletes munkát végez, gyönyörűen el lehet dolgozni vele az alapozót, nagyon szép és egyenletes lesz a végeredmény.
Alapozás mellett remekül lehet kontúrozásra is használni, mivel pont tökéletes méretű a feje ehhez a művelethez is.

Powder brush
Nem tudom hova bonyolítani: ez egy nagy púderecset. Igazából már régóta szerettem volna egy olyan igazi nagyfejű púderecsetet, amivel két mozdulattal bepúderezhetem az arcomat, de valahogy soha nem találtam olyat, ami igazán megtetszett volna. Aztán amikor megláttam ezt néhány hónapja, éreztem, hogy ez lesz az, de azért keresgéltem még tovább, hátha találok máshol.
Nem találtam, úgyhogy nem küzdöttem tovább, megrendeltem ezt. Szerintem ez a tökéletes púderecset: nagy, puha feje van, öröm vele púderezni, de arra is szoktam használni, hogy picit "összesatírozzam" az arcomon a bronzosító-pirosító-highlighter triót.

Mindkét ecsetről egyaránt elmondható, hogy szintetikus, extrapuha taklon szálakból állnak, döbbenet, hogy mennyire puhák. Ezen kívül vastag nyelük van, az alsó felén gumírozással, így nagyon biztos a fogásuk, nagyon kényelmesen lehet dolgozni velük. Ráadásul ahogyan a képeken is láthatjátok, az ecset a végén vastagabb, lapos talpuk van, így akár az asztalra felállítva is lehet őket tárolni, ami szerintem nagyon ötletes megoldás.
Az ecseteket az iherb.com oldalról rendeltem, kb. két héten belül meg is kaptam őket, minden rendben ment, csak ajánlani tudom ezt az oldalt.


Hallottatok már ezekről az ecsetekről?


You Might Also Like

15 megjegyzés

  1. Imádom ezeket az ecseteket, az expert megvan, kontúrozásra használom, a nagy púder pedig fent van a listámon :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó kis ecset mindkettő, meg úgy általában a Real techniques ecsetek :)!

      Törlés
  2. nekem is megvan ez a púder ecset :) nagyon szeretem! egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem, most a készletre hajtok nagyon ami szemre kell. :) remélem hamarosan már magaménak tudhatom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj azt a készletet is nagyon szeretem, egyetlen ecset van csak benne az ötből, amit nem igazán használok, de a többi négyet nagyon szeretem :).

      Törlés
  3. a tus ecset igaz? arra írtad hogy vastag és nem lehet vele vékonyat csinálni.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is van egy jó pár Real Techniques ecsetem, két készlet, meg egy-két önállóan kapható.
    Az Expert face brush szuper, nekem az erősebben fedő krémes és folyékonyhoz vált be.
    A buffing-brush-al a viszony változó, a stippling nem annyra jött be:)
    A két nagy kedvencem még a Multi-task brush, az valami szuper, púder, pirosító, bronzosító, tényleg multifunkciós:) illetve a Blush-brush, amit én púderhez használok, és imádom.:))Szuper puha és kellemes ...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is kb. így néz ki a "készlet": két szett, meg pár önálló ecset.
      A multi-task brush nekem is nagy kedvenc, tényleg többfunkciós, azt a szettet csak emiatt az ecset miatt rendeltem meg :). Meg most az expert face brush, meg a setting brush a másik két nagy kedvenc. A stippling brusht egy időben nagyon sokat használtam, most már kevesebbet, de azért jó kis ecset, meg a blush brush is.
      Kíváncsi vagyok fognak-e még több ecsetet csinálni :).

      Törlés
  5. Nekem is van egy jó pár Real Techniques ecsetem, két készlet, meg egy-két önállóan kapható.
    Az Expert face brush szuper, nekem az erősebben fedő krémes és folyékonyhoz vált be.
    A buffing-brush-al a viszony változó, a stippling nem annyra jött be:)
    A két nagy kedvencem még a Multi-task brush, az valami szuper, púder, pirosító, bronzosító, tényleg multifunkciós:) illetve a Blush-brush, amit én púderhez használok, és imádom.:))Szuper puha és kellemes ...:)

    VálaszTörlés
  6. Igen, vajon mit tudnak még kihozni ecset szinten :)
    Nálam a stippling brush most krémes-folyékony pirosító (épp a benefit 2 cheek-staning termékével ismerkedem) és highlighterhez használom :)

    VálaszTörlés
  7. az iherb.comról mennyibe kerül a szállítás Magyarországra?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Különböző opciók közül lehet választani: a legolcsóbb az 6$, én ezt szoktam választani, csak ott nem lehet nyomon követni a csomagot, akkor necces lehet.
      Aztán van egy jóval drágább, ami kb. 23$, ezzel viszont nyomon lehet követni a csomagot, és gyorsabb is, mint az előző verzió.

      Törlés
  8. Szióó!

    Nagyon örülök, hogy rátaláltam a blogodra!!Fantörpikus és aktuális :) Első iHerb-es rendelésemet tervezem...kb. augusztus óta, igen...augusztus :D
    Mivel két hét mulva 23 leszek, így gondoltam véééééégre meglepem magam egy pár RT ecsettel. :) A listámon eddig a travel kit és az expert face ecset van. Púderezni az ELF kabuki ecsetével szoktam ha kell, így a powder brush-t még fontolgatom, félek hogy túl nagy lesz nekem....ugyanígy vagyok a RT pirosító ecsetével. Íme néhány kérdés az előbbiekkel ill. az iHerbes szállítással kapcsolatban :)
    1. a Blush ecset felszedi rendesen a pirosítót? A mérete miatt úgy látom a makeup vidikben, hogy csak a teteje ér a termékbe, így sokadik alkalomra éri el vele az illető a kívánt színintenzitást. Neked mi a véleményed?
    2. Gondolom, már hócipőd tele van a szállítással kapcs. kérdésekkel. :P Az én aggodalmam az, hogy mi van ha nem vagyok itthon mikor becsenget a futár? Meg lehet adni a rendelésnél, hogy mely napszakban vagyok itthon, hogy várjam a kis ecsetkéimet? Ha esetleg pl suliban vagyok és senki nincs otthon, megpróbálja még egyszer kézbesíteni a csomagot a futár vagy leadja valahol? Kezdő vagyok még, bocsi ha hülye kérdéseket teszek fel :) :$

    Ja és néhány infó, ha szeretitek az ELF termékeket lányok, a brit honlapon most ingyenes a szállítás, 50% lejön a vásárlás teljes összegéből. Ugyan Mo-ra nem szállítanak, de ha van ismerősötök Angliában aki gyakran haza látogat... akkor rendeljetek mert potom pénzért annyi cuccotok lesz, hogy nem tudjátok hova rakni majd!!! Én személy szerint szeretem az ELF termékeket a pirosítókat különösen, a studio termékek minőségiek :) A make up plaza nem biztos hogy továbbra is árusítani fogja a márkát, szóval hajrááá.


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Orsi! Örülök, hogy tetszik a blogom, meg hogy találtál hasznos infókat :).
      A blush brusht én nagyon szeretem, szerintem azért jó, mert a hegyével felviszed a pirosítót, és egyúttal el is tudod satírozni. De vannak akik jobban szeretik a ferde pirosítóecseteket, szóval ez szerintem ízlés kérdése is.
      A szállításhoz meg annyit, nem tudomásom szerint nem futár, hanem postás viszi ki. Ebben csak azért vagyok bizonytalan, mert én mindig munkahelyemre kérem, és nekem mindig a portás hozza be, szóval nem tudom, hogy ő pontosan kitől szokta átvenni, de úgy sejtem, hogy ezt nem futár, hanem postás hozza ki.
      Ha ő nem talál otthon, amikor viszi a csomagot, akkor hagy egy cetlit, amivel átveheted a postán. De azt is megcsinálod, hogy olyan egy olyan ismerős/családtag címére kéred, aki jó eséllyel otthon lehet.
      Az ELF tippet meg nagyon köszi ;)!!!

      Törlés
  9. Sziasztok!
    Sokat gondolkoztam az iherbes rendelésen, mert a korábbi hely (Swanson) ahonnan rendeltem elég problémás volt. Elég sokat kellett várni az árura mire megérkezett. Viszont az iherbtől jóval olcsóbb. Szerencsére mivel kitartó kereső vagyok, találtam egy másik amerikai céget (Pipingrock), aki sokkal megbízhatóbb, mint a Swanson. Jóval gyorsabb szállítási idő, átlagosan 2 hét alatt megérkezik, de volt, hogy egy hét után már megkaptam a küldeményt. A szállítási díj is jóval kevesebb, mint a Swansonnál, 90dkg-ig csak 4 USD. Ahogy itt többen írták, én is úgy szoktam a Pipingrock-tól rendelni, max. 50USD-ig és nagy eséllyel átmegy a vámon. Ha ennél nagyobb összegben rendelnék már nagyobb lenne az esélye, hogy vámkezelik. Ráadásul van egy kupon kódom, ha a BED283-at beírod a jutalom kód, promóciós kód mezőbe, akkor 40$ alatt 5$ kedvezményt kapsz, 40$ felett pedig 10$ kedvezményt. A weboldalon beállítható a magyar nyelv és a fizetendő valuta is, nem kötelező az USD, lehet EUR-al is fizetni. Szerintem egyszerű és jól átlátható, még azok számára is akik nem tudnak angolul. Itt egy közvetlen link, de bármi kérdés lenne szívesen segítek: http://www.pipingrock.com/?rwcode=BED283
    Sokat keresgéltem, hogy honnan kellene olcsó és megbízható vitaminokat rendelni, de én ennél jobbat eddig még nem találtam. Teljesen biztonságos és gyors. Megrendelés után gyorsan befoglalják a kártyámról az összeget, én pedig azonnal lezárom a kártyát, de ez már a banki része. Szerencsére a bankom is jó olcsó és megbízható! Sok sikert és jó spórolást mindenkinek!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe