Az a bizonyos duci lila szempillaspirál...

... amiről szinte csak pozitív véleményeket olvastam, hogy mennyire szuperjó, és már alig vártam, hogy megvegyem és kipróbáljam... no ez a spirál nekem sajnos nem jött be :(.
A Max Factor False Lash Effect Fusion szempillaspirálról van szó, és az alábbi posztban megtudhatjátok, hogy én hogyan jártam vele...



Már régóta terveztem, hogy kipróbálom ezt a spirált, de mivel drogériás viszonylatban drágának mondható termék, így ez kissé sokáig váratott magára.
Nagyon izgatott voltam az első használatkor, de aztán ez az érzés gyorsan el is illant, és helyét átvette a csalódottság... De nem adtam fel: megpróbáltam másnap, és utána is, hátha... de nem működött...
Mivel rajtam kívül szinte mindenkinek bejött, és csak pozitívumokat, meg szuperlatívuszokat olvastam róla, így azt gyanítom, hogy azzal a spirállal lehet gond, amit én vettem- pl. valaki "jóindulatúan" kinyitotta még a drogériában, hogy megnézegesse, aztán visszatette a helyére, viszont így elkezdett "ketyegni" a szavatossága, és kissé beszáradt, mire hozzám került.
Nem tudom, hogy normál esetben ennek a szempillaspirálnak milyen állagú a festéke, de nekem valahogy száraznak tűnt, és hiába vittem fel egyre több réteget a pilláimra, alig érzékeltem változást... Én eleve jobban szeretem a picit nedvesebb (de nem folyós!) állagú szempillaspirálokat. Szeretem érezni, hogy van festék a pilláimon- mármint nem annyira, hogy kőkemények legyenek-, de ezzel sajnos ez az érzés elmaradt...
De az, hogy ennek esetleg picit szárazabb a textúrája, még nem is zavart volna, hogyha a hatása lenyűgöző... de sajnos a több helyen olvasott "wow" effekt is elmaradt nálam... Igazából semmivel nem tudott többet, mint mondjuk a párszáz forintos Lovely Pump Up szempillaspirál, és azért ez egy többezer forintos szempillaspirál esetében eléggé bosszantó tud... Picit talán dúsított a pilláimon és megemelte őket, de semmi különleges, vagy extra hatása nem volt.

Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ez egy rossz spirál, csak azt, hogy én pórul jártam vele.
Lehetséges, hogy egy "selejtet" fogtam ki, de mivel az ára azért elég húzós, így nem hiszem, hogy újra fogok kísérletezni vele, most egy picit haragszom rá, mert olyan nagy reményeket fűztem hozzá :(. Pontosabban ez nem teljesen igaz, hogy nem fogok újra próbálkozni vele, mert még egy decemberi Rossmann akció keretében a Max Factor alapozóhoz járt egy arany színű False Lash Effect (de nem teljesen ugyanez a fajta), kíváncsi leszek, hogy az hogyan fog majd működni,
Ezt a lilát most párban használom leginkább a Maybelline Colossal Cat Eyes szempillaspirállal: a Max Factort használom "alapként", és utána a Maybelline-t, így egészen szép az összhatás, de sajnos ez nem a Max Factor spirál érdeme :(.


Ti jártatok már úgy, hogy egy mások által nagyon kedvelt termék nem váltotta be a hozzá fűzött reményeiteket?

You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. igen, sajnos, MAC paint pot painterly... eléggé nagy csalódás volt:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan? Pedig az is tényleg egy olyan termék, amiről szinte csak jókat hallani. Pont év elején gondolkodtam azon, hogy kipróbálnám, de aztán megvettem az ARTDECO szemhéjalapozót, meg a a Maybelline color tattoo-t, és ezekkel nagyon is jól elvagyok :)!

      Törlés
    2. nekem eléggé zsíros a szemhéjam, szóval lehet azzal lehet a gond a MAC esetében, pedig komoly reményeket fűztem hozzá, mert én is csak jót olvastam róla :S

      Törlés
  2. http://www.briarrosebeauty.com/wp-content/uploads/2012/03/falsh-lash-effect-mascara.jpg nekem ez van meg, hát, nem a legjobb, sőt, bár én "szerencsés" vagyok, mert ajándékba kaptam, de akkor is csalódás

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látom ez is hasonló. Hát igen, nem jó ha csalódik az ember egy termékben. Én nem is szeretek "lehúzni" termékeket, vagy ilyesmi, de azért gondoltam, hogy ezt megosztom, mert amúgy mindenki dícsérte... de mostmár látom, hogy másnak is van negatív tapasztalata vele...

      Törlés
  3. Egy teljesen reménytelen, kidobásra ítélt spirálon próbáltam ki, h egy kis olivaolajat cseppentettem bele, és bejött! Azóta jobban működik, mint anno fénykorában :D A trükkje az volt, h kis pohárkába öntöttem ki olajat, belemártottam az ecsetet/kefét és úgy az üvegcsébe. Össze fog kenni mindent, de megéri :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tyűha, ezt még nem is hallottam :). És ettől nem lesz utána kenődős, mármint nem fog maszatolódni, meg elkenődni a pillákon?

      Törlés
  4. Ezt szomorú hallani, nálam már a 3. utánvétel ez a spirál, és valami fantasztikus. Tuti, hogy rossz darabot fogtál ki. Lehet, megkövezendő ajánlat, de én az első ilyen spirálom úgy tartottam életben fél éven át, hogy minden használat előtt áthúztam vízsugáron a kefét, hogy újra krémes legyen. Meglehet, hogy hihetetlenül hangzik, de úgy, de úúúgy működött, hogy magam sem hittem el. :-) És nem túlzok. Egyébként talán hamar beszáradnak, vagy nem tudom mi van ezekkel, mert bár a 2.-nál ezt nem alkalmaztam és sokáig kitartott anélkül is, most a 3.-nál lehet, hogy megint ehhez fogok folyamodni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi leszek, hogy a másik, ehhez hasonló Max Factor spirálom hogy fog működni... ha az beválik, akkor valószínű, hogy csak ezzel volt a bibi, de ha az sem működik, akkor szerintem nem próbálkozom velük többet... :/

      Törlés
  5. Sajnálom, hogy csalódást okozott neked! Én is nagy reményeket fűzök hozzá, de most eléggé "megrémültem", félek, hogy nekem is csalódás lesz...igazából jól megvagyok én a Maybelline spiráljaimmal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagy Maybelline fan vagyok amúgy, de azért az én negatív véleményem ne tántorítson el ettől a spirálól, mert nagyon sokaknak meg tényleg remekül működik :).

      Törlés
  6. Nekem a fekete tubusos van meg (évek óta újraveszem) és az nagyon jó, erre már többen is "panaszkodtak" ismerőseim közül. Amúgy sem túl híg, de biztos fel is volt bontva. Az a baj még ezekkel, hogy hamar beszáradnak. :S Nekem volt, hogy 3 hónap után kuka volt. Eredeti áron meg sem venném, csak kuponnal szoktam :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem pont ez a spirál nem vált be, de nagyon nem. Szinte semmi nem látszott belőle a pilláimon, így egy-két próbálkozás után ki is selejteztem. Írtam is róla itt:
    http://djkatybeauty.blogspot.hu/2012/12/elfogytak-szempillaspiralok.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ez a posztomom arra mindenképpen jó volt, hogy megtudjam, hogy igenis vannak másoknak negatív tapasztalatai ezzel a spirállal :).

      Törlés
  8. szerintem biztosan egy már kinyitott darabot fogtál ki, mindent lehet erre a spirálra mondani (főleg jót), csak azt nem, h száraz az elején. egészen folyékony, pár hét nem is árt a jó állag eléréséhez. én okt. eleje óta használom a sajátom, most kezem el határozottan szárazabbnak érezni, többször kell átmenni a pilláimon.

    remélem, adsz neki még egy esélyt, szerintem a legjobb drogériás spirál. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglátjuk, hogy az arany színűvel hogy járok, az majdnem ugyanez a spirál. De amúgy az az igazság, hogy szerintem vannak legalább ennyire jó spirálok sokkal olcsóbbért is a drogériában, legalábbis ami nekem bevált, szóval ha be is válik a másik Max factor, akkor sem fogom újravenni, hacsak nem lesz valamilyen kedvezményes kuponom.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe