Elfogytak #2

Megint összegyűlt pár olyan termék, amiket elhasználtam, úgyhogy gondoltam beszámolok a tapasztalataimról ezekkel a termékekkel kapcsolatban. Amúgy ezek nem mind, most egyszerre fogytak el, de gyűjtögettem az üres flakonokat, hogy ha már több is össze gyűlik, akkor majd beszámolok róla Nektek. És ennek most jött el az ideje, íme...



Bourjois Express Eye Makeup Remover

Ezt a kétfázisú szemfestéklemosót még az októberi Glamour napokon vettem a Müllerben, vagyis napi használat mellett nekem kb. 2 hónapig volt elég. A csomagolás szerint vízálló smink eltávolítására is alkalmas, és bár kifejezetten ezt nem tudom igazolni, de amúgy szépen eltávolítja a szempillaspirált, szemfestéket, és még az igencsak tartós tusokat is. Amellett, hogy alapos munkát végez nekem nagyon fontos, hogy egyáltalán nem irritálja a szememet. Érdekes, hogy hogy rá van írva, hogy nem olajos, de nekem valahogy néha mégis picit olajos, "csúszós" volt a szemem tisztítás után.
És bár nem találtam még meg azt a sminklemosót, ami felülmúlná a Bioderma Sensibio H2O Micellás lemosóját, de árban annál kedvezőbb, azért nagyon elégedett voltam ezzel a termékkel. Olyannyira, hogy pár napja lecsaptam a Douglasban egy olyan "szettre", amiben egy Bourjois szempillaspirálhoz ezt volt ajándékba.

essence pure skin anti-spot gel
Ezt a pattanástalanító gélt már nagyon régóta használtam, azt hittem, már soha nem fog elfogyni, de mivel sajnos mostanában több csúnyaság is kijött az arcomon, így csak sikerült kiüríteni, de tényleg nagyon sokan elég volt.
Nagyon jó kis cucc: amikor láttam, hogy ki akar jönni egy patti, vagy már ki is jött, akkor szépen éjszakára nyomtam rá egy pöttyöt ebből, és reggelre prímán leszárította, és gyorsabban el is tűntek tőle pattik.
Olyannyira szerettem, hogy mikor kb. 2 hónapja azt hittem, hogy mindjárt kiürül, gyorsan vettem is belőle egy újat, nehogy pont akkor fogyjon el, amikor nagyon kéne, szóval már megvan az utánpótlása :).

essence stay with me szájfény- 02 My favourite milkshake
Erről már zengtem Nektek ódákat a júliusi kedvencek posztban, de gyakorlatilag mindegyik kedvences posztba beletehetném, mert nagyon szeretem. Ez igazából szerintem a 2. tubus volt, amit kiürítettem, már a harmadikat használom belőle, sőt vettem egy sötétebb pink árnyalatban is, annyira nagyon szeretem ezt a szájfényt. Az egyetlen negatívum számomra, hogy az aljáról nem lehet teljesen kibányászni a szájfényt, talán a képen is látszik, hogy van ott még azért az alján, node másba tényleg nem tudok belekötni.

essence eyeliner pen extra longlasting
Namost erre a tusfilcre kicsit mérges vagyok... Szerepelt az augusztusi kedvenceim között, és tényleg nagyon szerettem, könnyen húztam vele szép tusvonalat, kifogyott, vettem is egy másikat, és itt vége is van a tündérmesének... Gőzöm sincs mi volt a másodikkal, de nagyon gáz volt: olyan volt, mintha már ki lett volna száradva a filcrész, kb. egy hét után szétfoszlott az hegye, ki tudja hányszor kellett átmenni vele a szememen, hogy valami látszódjon, szóval nagyot csalódtam... azóta nem is vettem belőle másikat. Nem tudom, hogy most melyik a "valós"? Keresem továbbra is a tökéletes tusfilcet! Tudtok ajánlani valamit?

La Roche-Posay Toleraine arctisztító tej
Erről is azt hittem, hogy előbb el fog fogyni, de csak pár napja sikerült kiürítenem. Olvashattatok már róla az esti arcápolási rutinos posztban. Kb. bab nagyságnyit nyomtam belőle a tenyerembe, jól belemasszíroztam az arcomba, majd egy vattakoronggal áttöröltem az arcomat. Ezután vagy vízzel lemostam, vagy tonikkal áttöröltem az arcomat. Alapvetően szeretem, mert megfelelően eltávolította a sminket, és szennyeződéseket, és egyáltalán nem irritálta a bőrömet. Viszont nem nyújt olyan egyedülállót, vagy maradandót, ami miatt megérné nekem kiadni ezért azt a nem éppen kevés összeget, amibe ez az arctisztító kerül. 
A Szépségbolt webáruházban találtam egy jóval olcsóbb, de hasonló tulajdonságokkal rendelkező AA cosmetics arclemosó krémgélt, úgyhogy nem hiszem, hogy ezt újra fogom venni, de nem azért mert ne lenne jó termék, csak egyszerűen drága, és ha van egy hasonlóan jó termék jóval kevesebbért, akkor nyilván azt fogom választani.


... és ami az első képről lemaradt:

Catrice Absolute Eye Colour szemhéjalapozó
Erről olvastam hideget-meleget, mielőtt megvettem, de végül úgy döntöttem, kipróbálom, és én nagyon szerettem. Valóban nem nagy mennyiség, de én nem tudok pontosat mondani, hogy mennyi ideig volt elég, mivel más szemhéjalapozókat is használtam ezzel együtt, de az biztos, hogy augusztusban már használtam, mert ott volt a kedvenceim között, és most fogyott csak el.
Nagyon finoman csillámos, tehát nem teljesen matt, így akár önmagában is megállja a helyét, de nekem tökéletesen funkcionált szemhéjalapként: órákig tartott a rá felvitt szemfesték, és szépen kiemelte a színeket, úgyhogy nálam teljesen rendben van. Az viszont való igaz, hogy méretéhez igazodva az ára lehetne valamivel alacsonyabb, de mivel szerettem és elégedett voltam vele, így újravásároltam.


Ti miket használtatok el mostanában? Ja és várom tippeket a tökéletes (vagy ahhoz közeli) tusfilcre :D!


You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. nekem essence tusfilcem van , mégpedig a 100% splash-proof sun club - os :D ( jó leírtam mindent ami rajta van ) :D de én ezt már 4x vásároltam újra annyira szeretem, a feje kicsit nagyobb ami nekem azért jó mert elég nagy a szemem, és valahogy könnyebben dolgozok vele, nem rég szereztem be egy MUA-s filcet ami most a szívembe lopta magát, felváltva használom, minden nap mert a sminkem kb állandóan csak egy tusvonalból áll. Szóval én ezt a kettőt ajánlom!:)

    VálaszTörlés
  3. Szia Szandra! Ez az Essence szájfény az állandó termékek között van? Már x ideje keresem a boltokban, de sehol semmi! Pedig te írod, hogy már ez a 3. ... Hogy lehet ez? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig állandó termék. Viszont azt tudom, hogy vannak pl. olyan Rossmannok, ahol csak egy essence állvány van, lehet hogy pont ilyen üzletben nézted, és azért nem találtad?! Másra nem tudok gondolni, mert amúgy állandó termék, és több árnyalatban elérhető.

      Törlés
  4. Na úgy látom minden bloggerinának mostanában krepál be a bőre, legalábbis nem csak Nálad olvastam ezeket a sorokat, és én is most szenvedek a pöttyöktől, mert teszteltem pár új dolgot, és nem reagáltam túl jól... elkalandoztam :) Szóval tusfilc régen a Manhattan-nek volt egy Japan Ink vagy valami ilyesmi nevűje (Ink szó tuti volt benne) az klassz volt. Szemhéjalapozó tippet nem kértél, de abból az Artdeco tutijó :) Most váltottam essencre mert hirtelen kellett, és csak ez volt elérhető, hát tűz és víz, alig várom hogy elfogyjon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Art Deco alapnak szinte kiköpött mása a Manhattan szenhéjalap, ugyanúgy tégelyes, az állag, tartósság szintén azonos. Nekem Manhattan van jelenleg, és nagyon szeretem, bár picit ügyelni kell a felvitelnél, mert ha kicsit túl sok megy, olyan fémesen pikkelyes fura bevonatot képez, ami legjobban a felékent szemhéjpúderen sejlik át. Ezt a tulajdonságot nem igazán tudom hova tenni, viszont a szenhéjpúder 13-14 órát bír ki.

      Törlés
    2. Na igen az essence szemhéjalapozó tényleg nem az igazi... nekem van még egy elf, amit nagyon szeretek és jó is. De mindenképpen meg fogom kukkantani ezt az Artdecot, illetve a Manhattanét is.
      Jameg a tus, muszáj lesz valami jót találnom.

      A bőröm meg, hát igen... amúgy sem egyszerű vele, de mostanában tényleg nem tudom mi történt vele... mondjuk én is próbáltam 1-2 új dolgot, krémet ilyesmik, lehet hogy az tett be neki... úgyhogy most használom a megszokott dolgokat, és remélem, hogy regenerálódik hamarosan :).

      Törlés
  5. Nálam a Maybelline Master Precise tusfilc a nyerő.
    Ezzel a tusfilc-el tanultam meg tusvonalat húzni ,és nagyon könnyen belejöttem. Pedig az ilyenekben általában béna vagyok... :)))

    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azzal amúgy már szemeztem, meg több helyen is olvastam róla jókat, úgyhogy lehet, hogy a végén még ez lesz a nyerő :D! Köszi a tippet!

      Törlés
  6. Szia! Nagyon jók a videóid, és ez az oldal is. Tusfilcből én találtam egy nagyon jót. A neve Oriflame Beauty eye liner stylo, az ára most akcióba 1000 ft. Egyébként kicsivel több. Én nem gyakran használtam tust, mivel valahogy egyikkel sem tudtam szép vonalat húzni. Ezzel sikerült. Szerintem tartós is, egész nap szépen fent maradt. Egyéb tekintetben még nem tudok nyilatkozni mivel kb egy hete vettem. :-D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe