Őszirózsa, avagy őszi rúzsok

A roppant vicces cím után jöjjön egy vallomás: elkapott a rúzs "láz". Ugyanis eddig nem voltam nagy rúzs használó, jobban szerettem a szájfényeket, nem is volt túlzottan sok rúzsom, de az elmúlt kb. két hétben hármat is vettem. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy olyan szép őszi árnyalatokat találtam, amiknek nem tudtam ellenállni. Az előző szerzeményes posztomban már olvashattatok róluk pár sort, de most swatchot is fogok mutatni.



A három rúzs balról jobbra: Maybelline ColorSensational 315 Rich Plum, Rimmel Lasting Finish by  Kate ajakrúzs-14-es és 05- ös árnyalat.
A Maybelline rúzst vettem meg elsőként, szerintem a három rúzs közül ez az árnyalat emlékeztet leginkább az őszre. Picit bordós, picit szilvás, nagyon tetszik. Ez egyébként egy sötétebb szín, de ha csak finoman "felütögetem" a számra, akkor sokkal visszafogottabb lesz a szín, és így hétköznap is simán hordható, ahogyan én is tettem. Ez az árnyalat egyébként szerintem sokaknak jól állhat, még azoknak is, akik esetleg félnek az erősebb színektől. A ColorSensational rúzsokat egyébként amúgy is szeretem, bár csak egy van ezen kívül (Coral tonic), de nagyon elégedett vagyok velük.

Rimmel rúzsom eddig még nem volt, pláne a Kate Moss féle kollekcióból. Először a 05-ös árnyalatot vettem meg, mivel szerettem volna egy kicsit feltűnőbb, vadabb színt is alkalmakra. Amikor kipróbáltam a tesztert, szinte transzba estem, hogy 1. milyen gyönyörű színe van, olyan "hot pink"-es 2. milyen szuper a rúzs állaga 3. milyen kellemes érzés a bőrön, szóval nekem ennyi elég is volt ahhoz, hogy a kosaramban landoljon. Pár nap múlva pedig követte a 14-es is, ami tulajdonképpen egy barnás-barackos nude rúzs, ideális a mindennapokra.

Node nem csigázlak tovább benneteket, jöjjenek a swatchok.

Balról jobbra: Maybelline ColorSensational 315 Rich Plum, Rimmel Lasting Finish by  Kate ajakrúzs-14-es és 05- ös árnyalat.


Hétköznapokon most az első kettőt használom felváltva, a harmadik még várja bevetést, de szerintem már nem sokáig :).
Csak most félek, hogy nehogy nagyon elfajuljon a rúzsgyűjtögetés... :D


Ti inkább szájfényt, vagy rúzst használtok szívesebben?


You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Hááát, egyiket sem rendszeresen - ez az ezévi (egyik) nagy feladat, de még van másfél hónapom, hogy rászokjak :DDDD Nekem a Maybelline tetszik a legjobban. :) Tragebildert is kérnék róluk ám!

    VálaszTörlés
  2. A színeik nagyon ütősek ,főleg a 05-ös Kate Moss féle fogott meg :)
    Mindenkinél ezeket a rúzsokat látom és tényleg szép színekben kaphatóak.
    Megkérdezhetem ,hogy mennyibe kerülnek?

    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  3. tényleg jó kis rúzsok :). A pontos árrra sajnos nem emlékszem, de ha jól emlékszem 1200 Ft körül vannak.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe