Catrice SpectaculART limitált kiadás szemhéjpúder teszt

Nem vagyok egy nagy limitált kiadás "vadász"... talán azért, mert eddig ha kinéztem magamnak valamit valamelyik kozmetikai márka limitált kiadásából, akkor általában soha nem találtam meg sehol, mindig lefosztott állványok fogadtak...
A Catrice-nek ez a limitált kiadása viszont egy szinte hiánytalan állvány formájában jött velem szembe pár napja, úgyhogy nem hagyhattam ki a lehetőséget, meg is vettem ezt a két gyönyörűséges szemhéjpúdert.


A Catrice SpectaculART limitált kollekciója november óta kapható, a kollekció része négy szemhéjpúder, tincses műszempillák, szemceruza, highlighting púder, arcpirosító mousse, három rúzs, négy körömlakk, plusz egy arany fedőlakk.
Utólag igazából azon gondolkodtam, hogy az egyik körömlakkot is meg kellett volna vennem, meg talán a highlightert, de örülök, hogy végül sikerült visszafognom magam, és "csak" ezt a két szemhéjpúdert vettem meg: a C02-es Bombay Bauble (sötétebb), és a C04-es Artfully Lustrous (világosabb) árnyalatot.


A szemhéjpúderek a "Pure chrome" fantázianévre hallgatnak, arra utalva, hogy gyönyörű fémesen csillognak. A festékek felszíne strukturált, illetve 3D-sek, kiemelkednek a síkból, nagyon érdekes látványt nyújtanak. De
a látvány mellett a tapintásuk is nagyon érdekes: eleve már ez a nyomott mintás, domború felszín is nagyon érdekes élményt nyújtott, amikor teszteltem a szemhéjpúdereket. A felszínük valahogy olyan, mintha "párnázott" lenne, konkrétan benyomható, tényleg nagyon izgalmas, legalábbis nekem nagyon bejött.
A képek szerintem többet mondanak minden szónál.
Az állaga nagyon finom, szinte már-már krémes, ami eléggé furcsán hangozhat egy szemhéjpúder esetében, de tényleg így van. Szinte egyáltalán nem is porol, cserébe viszont gyönyörűen pigmentáltak, nézzétek csak:
A sötétebbik C02-es Bombay Bauble-nek van egy nagyon enyhe haragoszöld beütése szerintem, de egyszerűen lélegzetelállítóan szép a színe. A világosabbik C04-es Artfully Lustrousra én ránézésre azt gondoltam, hogy rózsaszínes árnyalatú lesz, de nem, sokkal inkább arany színű, de ez is csodaszép. Karácsonyra és szilveszterre csodaszép sminkeket tudok majd csinálni vele.

Tartósságukat tekintve én tartósnak mondanám őket, bár kinek mi a tartós: nekem kb. 6-7 órát bírt, ami szerintem egészen jó.

Darabjuk emlékeim szerint 1245 Ft volt, nekem nagyon megérte, örülök, hogy megvettem őket, és nemcsak azért mert nagyon jól pigmentált, tartós színek, hanem nagyon érdekes a textúrája, nekem ilyennel még nem volt dolgom.

Hogy tetszik? Találkoztatok már ezzel a limitált kiadással?



You Might Also Like

2 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe