Karácsonyi nyereményjáték december 12. délig!


Sokat vacilláltam, hogy mi legyen a következő nyereményjátékom a nyeremény, meg hogy egy vagy több nyertes legyen... De egy dologban biztos voltam: hogy meg akarom hálálni Nektek
azt a sok szeretet és támogatás,  amit kapok tőletek itt a blogon, a facebookon, és a Youtube, a lájkokat, a kommenteket, MINDENT!!!
Mert nélkületek ez az egész nem lenne olyan, amilyen. Végül úgy döntöttem, hogy legyen ez egy karácsonyi nyereményjáték, és úgy gondoltam, hogy ehhez jobban illik egy, nagy nyeremény, ami amolyan igazi karácsonyi ajándék lesz majd a nyertesnek.
Felcsigáztalak benneteket? Akkor jöjjenek a részletek!




A nyereményjátékon való részvétel feltételei:
Magyarországon élő 18 év felettiek vehetnek részt a játékban, illetve 18 év alattiak abban az esetben, ha szülői engedélyt kértek, ugyanis a nyertestől el kell majd kérnem a postacímét.

Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, az alábbiakat kell megtenned:
1. Iratkozz fel a TheVeryStyleBlog youtube csatornára itt: http://www.youtube.com/user/Theverystyleblog?feature=watch
Kattints a "Feliratkozás" gombra.
2. Lájkold a TheVeryStyleBlog facebook oldalát az alábbi linkre kattintva: https://www.facebook.com/TheVeryStyleBlog
Ha ezekkel megvagy, akkor ide a Youtube-on a nyereményjáték videó alá írd be, hogy milyen néven lájkoltad az oldalt a Facebookon, hogy tudjam, melyik Youtube felhasználónévhez melyik facebook-os név tartozik, enélkül nem foglak tudni azonosítani benneteket.

Plusz esély:
Aki ezeket megcsinálja, az már részt vesz a sorsoláson, de plusz esély szerezhető azzal, ha feliratkozol a blog követésére az alábbiak szerint:
Kattints az alábbi linkre: http://theverystyle.blogspot.hu/
Majd görgess lejjebb és jobb oldalon keresd a "Feliratkozás a webhelyre" opciót. Nyomj rá a gombra, a megjelenő ablakban pöttyözd be a "Követés nyilvánosan"opciót, majd kattints a "Blog követése" gombra.
És ezzel meg is vagy, már csak annyi dolgod van, hogy ide a videó alatt bekommenteled amelett, hogy milyen néven lájkoltál a facebookon, azt is, hogy milyen néven követed a blogom.

Nevezni december 12-én délig lehet, ezután sorsolok. Egy nyertes lesz, akinek a nevét közzé fogom tenni a blog facebook oldalán, majd ezután felveszem vele a kapcsolatot.

A nyeremény:

Egy Claire's sminkcsomag, amelynek tartalma:
- 12 színből álló szemhéjpúderpaletta
- egy rózsaszínű szájfény
- egy szempillaspirál
- három tégelyes szájfény
- három csillámos körömlakk
- egy fekete és aranybarna szemceruza


Sok szerencsét :)!


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Sajnos én lemaradtam erről a játékról :(

    Sok szerencsét a jelentkezőknek :)

    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe