Müller-Rossmann szerzemények

Mivel összegyűlt nővérem segítségével összegyűlt pár beváltható Mülleres kupon, meg úgyis akartam már venni 1-2 ősziesebb sminkcuccot, így most egy haul bejegyzést olvashattok, amiben megnézhetitek, hogy miket szereztem be a napokban a Müllerben, illetve a Rossmannban.
Akik követnek Instagramon, azok láthatták már ennek egy részét, de a kép itt egyébként nem teljes, mivel lemaradt egy Carmex ajakbalzsam, szóval azt adjátok hozzá :).
De nézzünk csak, hogy miket is szereztem be ezeken kívül.




Azt előre leszögezném, hogy árakat sajnos nem fogok tudni írni, ne haragudjatok, mivel a blokkot nem találom sajnos :(, viszont voltak benne akciósak, meg hát a Müllerben beváltottam kuponokat is, szóval egészen jól jártam így :).


Essence Wild Craft duo ecset
Ezzel kezdem, mert akik követik a blog facebook oldalát, azok tudják, hogy egy időben ezt az ecsetet vadásztam mindenhol, de sehol nem volt már. Erre egy nyugodt vasárnap délután besétálok a Müllerbe, és ott figyel egyetlen egy darab az ecsetből az essence állványon- holott már fel sem merült bennem, hogy még lehet belőle. Szóval nagyon megörültem neki, és azonnal be is pakoltam a kosaramba, és el nem engedtem :).  Egyelőre még nem használtam, de nagyon-nagyon puha, imádnivaló ecsetke, remélem használni is jó lesz.


Catrice Re-touch light- reflecting korrektor- 010 Ivory
Ez nekem olyna fura, hogy a magyarban nincsen külön szó a correctorra és a concealer-re, mert hogy ez a termék az utóbbi, de mégis korrektornak kell fordítani... na mindegy, így a nyelvészkedés után elárulhatom, hogy a fényvisszaverő, világosító korrektor az egyik megmentőm az álmos, szürke, őszi-téli reggeleken. Igazából eddig még nem találtam olyat, amihez foggal körömmel ragaszkodom, így szívesen kipróbálok újakat. Lehet, hogy pont ez lesz az igazi?! Még nem bontottam fel, de egyébként ecsetes kiszerelésű, én ezeket a fényvisszaverő-világosító korrektorokat a szem alá nagy háromszögben, illetve az egyéb, világosítani kívánt területekre viszem fel (pl. orr töve).


miss sporty Cat's eyes liner- 001 Miaowww black
Kellett egy tusfilc... ugyanis az essence tusfilc, amiről pár hete még annyit áradoztam, sajnos mégiscsak csalódást okozott nekem, pedig úgy tűnt, hogy a tökéletes tusfilc lesz számomra... :(... de erről majd egy másik posztban.
Szóval most ezzel próbálkozom, remélhetőleg beválik, igazából szemeztem még a Maybelline Masterpiece tusfilcével, de valahogy nem volt szívem kiadni érte 2000 Ft-ot, szóval végül ezt választottam, nagyjából feleannyiért, majd meglátjuk, hogy szuperál.


NYC Cheek Glow- 654 Outside cafe
Nem akartam pirosítót venni, bevallom töredelmesen, de valahogy csak belenyúltam ennek a pirosítónak a teszterébe... abszolút nem ilyen színt vártam, viszont nagyon tetszett az eredmény: kicsit barackos, selyemfényű, kellemes őszi árnyalat, nagyon tetszik.


Catrice Ultimate Nudes- 050 Moulin Rouge Light
Nagyon szeretem a nude lakkokat, de nyáron inkább élénk színeket használok, úgyhogy olyankor az ilyen árnyalatok háttérbe szorulnak, hogy aztán ősszel és télen újra előtérbe kerülhessenek :). Mivel ilyen nagyon halovány, babarózsaszínes szín még nem volt a lakkjaim között, így épp ideje volt, hogy beszerezzek egyet, alig várom, hogy felkenhessem :).

Na és akkor így a végére hagytam a rúzsokat. Az a helyzet, hogy eddig annyira nem voltam nagy rúzsfogyasztó, de most valamiért bekattantak nálam, úgyhogy beszereztem három ősziesebb árnyalatot, nagyon tetszenek, totál odavagyok értük, és szinte lesem az alkalmakat, hogy használhassam őket :).


Maybelline Colorsensational- 315 Rich Plum
Persze a kép nem adja vissza tökéletesen a színt, de ahogyan az árnyalat neve is jelzi, ez egy szilvás szín: vagyis picit lilás, mályvás-rózsaszínes, nagyon halvány bordós beütéssel- értitek :D?!. Ez már volt rajtam hétköznapokon is, csodálatos őszi árnyalat, konkrétan beleszerettem ebbe a rúzsba :D.


Rimmel Lasting Finish by  Kate ajakrúzs- 05 és 14
Hát itt meg konkrétan az történt, hogy a 05-öset vettem meg először, ami egy élénk rózsaszínes-pirosas árnyalat. Hazajöttem, felkentem, ámuldoztam, hogy milyen jó az állaga, meg az illata, és kellemes viselet a szájon, de mivel ez inkább alkalmi viselet, így úgy gondoltam, hogy beszerzek belőle egy hétköznapi verziót is. No és ez lett a 14-es, ami egy barackos-barnás, leginkább nude árnyalat.


Ennyi lett volna ez a poszt, én egyelőre nagyon elégedett vagyok a szerzeményeimmel, különösen a rúzsokkal! 
Ha szeretnétek valamelyik termékről részletes tesztet, swatchokat, bármit, akkor írjátok meg kommentben!

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nekem is megvan ez az árnyalatú NYC pirosító :) nagyon szeretem, természetes színt ad és az én bőrömön elég tartós. Halványan néha-néha highlight-nak is szoktam használni, úgy is bevált, szerintem jó választás. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, így még inkább beigazolódni látszik a döntésem, hogy egyszerűen ennek így kellett lennie, hogy megvegyem ezt a pirosítót :)
      Amúgy én is pont arra gondoltam, hogy higlighternek is jó lehet :)!

      Törlés
  2. De jó neked :) Én már lemondtam az ecsetről, sajnos mindig lefosztott polcot találok a Müllerben. Naponta pedig nem fogok járni Müllerbe, hogy hátha :D Amúgy kipróbáltad már? Ha igen akkor milyen minőségű? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát kb egy hónapja én is vadásztam rá, de aztán lemondtam róla, mert mindig kifosztott polcokat találtam csak. Aztán amikor már nem is számítottam rá, ott volt előttem.
      A púderecset részét már kipróbáltam, hát igazából anno kép alapján azt hittem, hogy nagyobb az ecset feje, vagy inkább úgy mondom hogy az átmérője nagyobb, úgyhogy viszonylag laposnak mondanám. Én highlightert vittem fel vele, és arra tökéletes :). Ja és amúgy nagyon-nagyon puha.
      A másik még felét nem próbáltam.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe