Legfrissebb szerzemények

Azt hiszem, és arra törekedem, hogy mostanában lehetőleg ez legyen az utolsó ilyen posztom, ugyanis ahelyett, hogy magamnak veszek ilyen gyönyörűségeket, most már el kell kezdenem gondolni a szeretteimre és nekik vásárolni karácsonyi ajándékokat.
Dehát mit tehettem volna, ha betértem a Rossmannba, és ott figyelt a Catrice SpectaculART limitált kollekciója, gyakorlatilag érintetlenül...?! Meg az a Kate Moss rúzs... de innentől erős vagyok, és visszafogom magam, tényleg!!!
De addig is nézzétek meg, miket vettem ezúttal :)!



Treacle moon The raspberry kis body butter
Ezzel kezdem, mert ez kakukktojásnak tekinthető a többihez képest, mivel ez testápolási termék, illetve ezt a Tescoban vettem, a többit meg Rossmannban. Már régóta szemeztem vele a hétvégi nagybevásárlások során, és talán azért is tetszik annyira, mert a csomagolásra nagyon emlékeztet a külföldi vloggerek által kedvelt Philosophy termékek csomagolására. Eredetileg a kókuszosat akartam megvenni, mert bár a kókuszt nem szeretem, de az illatát igen, csak aztán rájöttem, hogy a kókusz azért inkább nyári illat, úgyhogy maradt a málna. Nagyon jól hidratál, és egyébként nagyon emlékeztet az állaga The body shopos testvajamra, az illata is szuper, remélem beválik hosszú távon is.

Rimmel 60 seconds körömlakk- 850 Aye, aye sailor
Nem, ez nem fekete, hanem nagyon-nagyon sötétkék, szinte már majdnem fekete, de mégsem, nagyon tetszik, körmön ITT tudjátok megnézni. Egyébként ez meg az essie egyik lakkjára emlékeztet igencsak, mégpedig a "Bobbing for Baubles" árnyalatra, amit már mutattam Nektek blog facebook oldalán is. Amúgy tényleg gyorsan szálad, a széles keféjével pedig hipp-hopp ki is festettem a körmeimet. Az egyetlen negatívum, hogy másnapra az egyik körmömön egy helyen már lekopott, de remélem csak valami külső hatás miatt, mert amúgy nagyon tetszik ez a szín.

Rimmmel Lasting finish Kate- 08
... és akkor maradjunk a Rimmelnél. Hát azt hiszem bizton állíthatom, hogy a november nálam a rúzsok hónapja, ugyanis szerintem egész életemben összesen nem vettem ennyi rúzst, mint az elmúlt hetekben, ITT is láthattatok néhányat, de most már leállok esküszöm. Ez már a harmadik Rimmel Kate rúzsom, és nem véletlen: egyszerűen szuperek ezek a rúzsok, imádom őket. Krémesek, nagyon jól pigmentáltak, szerintem egészen tartósak is, és nagyon szép árnyalatokban kaphatók. Amit most vettem, az inkább egy természetesebb, hétköznap is hordható árnyalat: leegyszerűsítve egy kellemes rózsaszín, némi barnás beütéssel. Szeretem. Pont.

Catrice Absolute Eye Colour szemhéjalap
Erről nem tudok semmi különöset elmondani: szeretem, egyik kedvenc szemhéjalapozóm, elfogyott, úgyhogy újra vettem, ennyi :).

Catrice SpectaculART Pure chrome szemhéjpúderek- C04 Artfully Lustrous és C02 Bombay Bauble
A végére hagytam a lényeget, AZ attrakciót. Mert én már nem reménykedem abban, hogy elcsípek limitált kollekciókat a drogériákban úgy, hogy nincs lefosztva az egész állvány. De most végre sikerült. Ha valaki vadászik erre, akkor elárulom, hogy ezt a Mammutban lévő Rossmannban vettem, hátha van még ott...
Egyszerűen gyönyörű ez a kollekció, szerintem nagyon ünnepi: a körömlakkok... a szemhéjpúderek... minden, legszívesebben mindenből felmarkoltam volna legalább egyet, de végül tartottam magam, és ez a két szemhéjpúder landolt a kosaramban. Nem akarok most nagyon részletesen írni róla, mert fogok írni róluk tesztet, de annyit előrebocsátanék, hogy roppant érdekes, meglepő az állaga :D.
Az, hogy a színük gyönyörű, az szerintem még ezen a nem éppen szuper minőségű fotón is látszódik. Egyébként ezen kívül még két másik árnyalatban kapható, de nekem valamiért ez a kettő tűnt a legjobban kihasználhatónak, de ahogyan írtam, a többit is simán megvettem volna szívem szerint, annyira szépek. Részletes teszt pár nap múlva :).

Ti szeretitek a limitált kollekciókat? És ha igen, akkor általában sikerül megvenni is, amit kiszemeltetek, vagy inkább sokszor ti is úgy jártok, mint én, hogy csak az üres állvány fogad?


You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. ilyen Tracle Moon-os dolgokat otthon is lehet kapni? :O én azt hittem csak itt kint Angliába. nekem kókuszos tusfürdőm és testradírom van. én egyszerűen imádom, nagy kókusz bolond vagyok és szerintem nem hiába írják rá, hogy ne együk meg a terméket :D legszívesebben beleharapnék :) nagyon jó dolgokat vettél, én is nemrég vettem egy KM rúzst és úgy érzem már a kedvencemmé vált :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tescoban találtam Treacle Moon testvajat, de szerintem legközelebb körbenézek, gyanítom, hogy tusfürdő is van :). Amúgy tényleg nagyon-nagyon finom az illatuk, szinte csorog a nyálam tőle :D:D:D
      A Kate Moss rúzsok nálam most nagy szerelem, már három is van, és konkrétan imádom mindegyiket :)!

      Törlés
  2. a Rimmeles rúzsra kíváncsi leszek bevetésen is :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is van nagyon nagyon sötétkék lakkom, ami feketének tűnik csak az az essence, midnight rocker árnyalata. Én a szemfestétekre leszek kíváncsi pedig nem igazán szeretem a limited edition-okat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem vagyok ráállva a limitált kiadásokra, ez tényleg "szembejött". Ha valamit kinézek magamnak valamelyik limitált kiadásból, akkor azt tutira soha sehol találom, hanem mindenhol csak a lefosztott állványokat, úgyhogy már feladtam ezt :D!!!

      Törlés
  4. Van egy 60 Seconds Rimmel lakkom, és hasonló vele a tapasztalatom: másnap már pattogzik... A Catrice lakkokkal viszont minden téren nagyon elégedett vagyok. Megvettem ebből a Spectaculart kollekcióból a csillámos fedőlakkot, egy hét után úgy kellett lerobbantani a körmömről! Nem mellesleg nagyon szép, mutatós egy bézses lakkra kenve. Alapvetően a csicsa mentes körömfestés híve vagyok, de ez nagyon bejön!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is inkább az egyszerűbb körömfestést szeretem, esetleg egy kis valamivel megbolondítani, de semmiképpen nem szeretem a túlzásokat.
      A Catrice lakkok tényleg nagyon jók, picit bánom is, hogy végül nem vettem meg az egyik körömlakkot is ebből a limitált kiadásból... :/

      Törlés
  5. Én is a szemhéjpúderekre vagyok kíváncsi. Még nem találkoztam ezzel a trendkiadással, de swatchok alapján jó színűk lehet. :)

    Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerültek? A "szokásos" limitált mono árba?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól emlékszem 1245 Ft volt darabja a szemhéjpúdernek.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe