Inspiráció az ünnepekre- Ruha

Nem hagyhatom figyelmen kívül azt a nem elhanyagolható tényt, hogy nagyjából egy hónap múlva itt a karácsony, meg aztán jön a szilveszter is...
...és ezzel együtt eljön a mikulás bulik, iskolai és céges karácsonyok, ünnepségek, nagy karácsonyi vacsorák, rokonlátogatások, időszaka és a végén egy nagy szilveszteri bulival zárul ez az időszak.
Így arra gondoltam, hogy egy új, rövidke posztsorozatot indítok, amiben inspiráció ötleteket osztok a Pinterest segítségével, hogy milyen ruhát viseljetekek, valamint haj, smink és körömfestési ötleteket is adok.
Ezek közül jónéhányat akár szalagavatóra, gólyabálokra is be lehet vállalni, hiszen ezeknek is mostanság van szezonja.
A sorozat első részében a ruhákkal foglalkozom, hiszen talán ez a legfontosabb, ha nem "A" legfontosabb.

Ezekre a rendezvényekre, bulikra, vacsorákra nyugodtan vegyetek fel flitteres, csillogó, fényes holmikat, hiszen ezek kifejezetten ünnepi hangulatot sugároznak, és mikor máskor ha nem ebben az időszakban lehet hordani ezeket a ruhákat :).
De figyeljetek oda arra, hogy ne vigyétek túlzásba, különben úgy fogtok kinézni, mint egy csillogó-villogó ajándék, vagy karácsonyfa. Egy flitteres felső, esetleg blézer fekete nadrággal tökéletes lehet, vagy egy fényes anyagú szoknya egy púderszínű blúzzal is remek választás.
Nézzük, mik az én kedvenceim.






















 













Nektek melyik tetszik? Szeretitek a flitteres holmikat?

You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. 3 és 5, ezeket tudnám elképzelni magamon!

    VálaszTörlés
  2. Én télen nem nagyon szeretem a csillogós dolgokat , általában állandóan valami kötött van rajtam , de ezek a rucik egy karácsonyi vacsihoz nagyon csini :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, ezek alkalmi rucik :)! Én sem lejtek flitteres szoknyában a mínuszokban :D, főleg hogy imádom a kötött holmikat, de buliba, vagy ünnepi vacsira viszont tökéletesek az itt bemutatott szettek :)!

      Törlés
    2. Tudom én hogy nem azért van kint és hogy alkalmi ruhák, csak arra értettem hogy én nagyon sokszor látom hogy a lányok télen úgy villognak mint a karácsonyfa :D

      Törlés
  3. A 2., 3., 4., és a 7. közül nem tudnék választani, mind kellene :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe