Ha ősz, akkor sál!

Az egyik dolog, ami miatt szeretem az őszt, az az, hogy végre hordhatok kendőket, sálakat. Azt hiszem elmondhatom magamról: ez az egyik kedvenc, ha nem "A" kedvenc kiegészítőm: mivel olcsó, így rengeteg különböző sál közül választhatunk, és még a legegyszerűbb outfitet is feldobhatjuk vele. Arról nem is beszélve, hogy melegít is, ez azért nem elhanyagolható :). Éppen ezért talán nem meglepő, hogy rengeteg kendőm és kötött sálam van, meg sem merem számolni mennyi.
Most szeretném bemutatni Nektek a kedvenc őszi darabjaimat. Bár elég nehéz volt választani, de azt hiszem sikerült kiválogatnom a kedvenceimet, és saját outfit fotóim segítségével fogom bemutatni őket.

Leopárd mintás (F&F)

Azt hiszem, talán ez a legkedvencebbikem (?) így ősszel. Az még vonzóbbá tette egyébként számomra, hogy alig több mint 1000 Ft-ért jutottam hozzá, de nem ez a lényeg. Nagyon tetszik a mintája, szerintem a leopárdminta igazán őszies, pláne ebben a natúr színösszeállításban. A sál vége egyébként rojtos. Lehet variálni a megkötésével, mivel viszonylag hosszú, de én itt csak lazán átvetettem a nyakamon.

Színes virágos (F&F)
Na ez a másik nagy kedvenc, ez meg azért, mert egy kis színt visz a sokszor szürke őszi napokba, nem az a megszokott barna, meg szürke színvariáció. Egy színben passzoló felsővel nagyon mutatós, de egy egyszerű fekete, vagy fehér felsőt is nagyon feldob ez a sál.

Púderszínű fodros (H&M)
Ez egy nagyon rafinált sál: húzott és fodrozott, nagyon szép az esése, éppen emiatt tetszett meg nekem. Ha csak egyszerűen a nyakamba dobom, ahogyan a képen is, akkor is olyan kis "játékos", nagyon szeretem. A színe nagyon visszafogott és kellemes, nem a színével kelt feltűnést, hanem a fazonjával.

Ezüst csíkos (H&M)
Erről különösebben nem tudok mit elmondani: ezüst csíkos sál, rojtokkal a végén, szeretem.

És akkor ha már ősz, meg tél, meg hideg, akkor jöjjön két kötött verzió is a végére.

Barna csősál (C&A)
Ezt még tavaly vettem, tartozott hozzá egy pár ugyanilyen színű kesztyű is. Rájöttem hogy nagyon szeretem a csősálakat: nem kell variálgatni a tekergetésével, csak a nyakamba dobom, és kész. Ez amúgy egy viszonylag széles (?), magas (?) csősál, így szimplán kell a nyakba tenni, nem lehet többször átvetni.

Szürkésbarna csősál (F&F)
Ez egy friss szerzemény, kb. egy hete vettem leárazva. Ez a sál már keskenyebb, mint az előző csősál, így ezt duplán átvetve szoktam hordani, ahogyan a képen is látszódik talán. A kötésben van egy ilyen fonott "minta", és finom puha, biztos, hogy sokat fogom hordani.


Ezek az én kedvenc sálaim, kendőim. Igazából tudtam volna még mutatni jópárat, de remélem megelégedtek most ennyivel. Ha esetleg kíváncsiak vagytok a teljes sálkollekciómra, akkor írjátok meg kommentben.









You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. Szia Szandra!

    A púder színű fodros H&M-es sál nagyon tetszik, ezt mostanában vetted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Viki! Hú hát nem mostanában vettem, hanem szerintem még valamikor tavasszal, ha jól emlékszem, de szerintem azért érdemes még megnézni a H&M-ben :).

      Törlés
  2. Hűűű. Csudi jók a sálak.:) ha nem gond én kíváncsi lennék a teljes "kollekcióra":D és még annyi hogy stílust szeretnék váltani, és az őszi/ téli ruháim letisztult hatást keltenének /pl.: fehér, nude árnyalatok, fekete, barna, stb./ olyasmik mint a te utolsó 4 outfited.:) ezzel kapcsoladban csak annyit szeretnék kérdezni, hogy te hol vásárolod az ilyen stílusú ruhákat?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából ősszel/télen nem nehéz ilyen fekete-barna-nude árnyalatokat találni, én főként a H&M-be szoktam menni, illetve a New Yorkerben is körül szoktam nézni, bár ott nagyon változó, hogy mikor miket találok, vagy nagyon jó, vagy nagyon gáz, de érdemes bemenni. Sőt a C&A-ban is ki lehet fogni nagyon jó cuccokat, érdemed oda is benézni :)!

      Törlés
  3. Nagyon tetszenek ezek a csősálak. Imádom őket, nekem is van, sosem elég belőlük.:)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe