MakeUpPlaza rendelés

Aki követ Instagramon, az már láthatta, hogy pár napja rendeltem néhány dolgot a MakeUpPlaza oldaláról, és a legnagyobb örömömre kedden meg is érkezett a csomag. Itt a blogon is láthattátok, hogy már jónéhányszor rendeltem tőlük, és mindig nagyon elégedett vagyok mind a termékekkel, mint a rendelés egész folyamatával. De most különösen boldog vagyok, ugyanis nemcsak hogy rendben megérkeztek az általam rendelt termékek, de még ajándékot is kaptam, mégpedig a kép bal alsó sarkában látható három darab Barry M pigmentet, de erről később.
Ez most nem egy részletes teszt, csak a képeket és az első benyomásaimat osztom meg Veletek a rendelt termékekkel kapcsolatban.


e.l.f. Studio Baked Blush
Mit is mondhatnék: nagyon szeretem az elf termékeket. Olcsók, ugyanakkor jó minőségűek, úgyhogy szívesen használom őket, illetve próbálok ki újabbakat. Ebből a pirosítóból eredetileg egy másik árnyalatot akartam rendelni, de az elfogyott, viszont megláttam ezt a Pinktastic elnevezésűt, és arra gondoltam, hogy ez szuper highlighter lenne, és így is lesz, nézzétek csak a swatchot, milyen szép fénye van, tökéletes lesz arc- illetve a szemöldökcsont kiemelésére.

e.l.f. Studio Contouring and Bronzing Powder
Ezt a duót már több külföldi Youtube-os vlogger sminkvideójában láttam már, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam rá. A videókon igazából valahogy mindig mattnak tűnt, így valamiért az volt bennem, hogy biztosan matt, de legalábbis a bronzosító mindenképpen. De nem az: nagyon apró csillámok vannak mind a pirosítóban, mind a bronzosítóban, a képen is látszódik. A pirosító esetében még annyira nem is zavar, de a bronzosítók esetében én jobban szeretem a matt verziókat. De sebaj, ettől egyénként még nagyon tetszik ez a duó, a pirosítónak szép barackos rózsaszínes árnyalata van, és szerintem a bronzosítót is fogom tudni használni. Ja és a tartóban helyet kapott egy igen méretes tükör is :).

e.l.f. Mineral eyeshadow
100% ásványi alapú pigmentporok, nagyon pigmentáltak és olyan gyönyörű fényük van, hogy konkrétan dobtam egy hátast. Én a Sweet és a Confident árnyalatokat rendeltem, akkor a másik 4 árnyalatból már nem nagyon volt sajnos, de most néztem, hogy már újratöltötték, ha ezt akkor tudom, várok még a rendeléssel. Egyszerűen annyira szépek, hogy nem tudok betelni velük, biztos, hogy rendelni fogok még a többi árnyalatból is.

Barry M Nail Paint
Ebből még egyelőre nem tudok ízelítőt mutatni, de ez egyébként a Red black árnyalat, ami szerintem tökéletes őszi-téli szín. Amúgy van két másik Barry M lakkom, és azokkal nagyon elégedett vagyok, de mivel inkább nyári színek, így gondoltam beszerzek egy őszit is.

Coastal Scents 88 Ultra Shimmer Palette
Amikor kinyitottam ezt a palettát, úgy éreztem magam, mint a cukorkaboltban: azt sem tudtam melyik színhez nyúljak először, legszívesebben mindegyiket kipróbáltam volna. 88 elképesztően pigmentált, gyönyörűen csillogó, selyemfényű árnyalat, mintha karácsony lenne :D. Na jó, összeszedem magam, de szerintem Ti is láthatjátok a képeken, bár azért így nem az igazi. Ezzel a palettával igazán gyönyörű sminkeket tudok majd készíteni, nagyon-nagyon örülök neki, biztos, hogy fogtok vele - és a többi termékkel is- találkozni elkövetkező sminkvideóimban.

Barry M pigmentek
No és akkor jöjjön a ráadás: ezt a három pigmentet a MakeUpPlazától kaptam ajándékba a rendelésem mellé, ezúton is nagyon szépen köszönöm nekik a kedvességüket.
Egyelőre még nem bontottam ki őket, mivel hogy ezek csak le vannak ragasztva, tehát először kerítenem kell egy tégelyt, amiben felbontás után lezárva tudom majd tárolni őket. De három nagyon szép árnyalatot kaptam: a 69-es kékes szín lilás fénnyel, a 25-ös egy nagyon szép aranyfényű zöld, a 77-es pedig egy élénk narancssárga. Nagyon várom már, hogy kipróbálhassam őket.

Nos, hát ezek a legfrissebb szerzeményeim. Ahogyan írtam, biztos, hogy fogtok még velük találkozni sminkvideóban, vagy itt-ott amott, de írjátok meg, ha szeretnétek valamelyikről részletesebb tesztet.

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. szépek! :) az elf pirosítóból nekem a passion pink van meg (eredetileg a barackos árnyalatot szerettem volna, de az már nem volt) és először nagyon csalódott voltam, ugyanis kb. alig volt színe. aztán valahogy megkapargattam a tetejét és azóta nagyon szeretem. :) a pigmentek is nagyon szépek, a barna, wow. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Picit talán tényleg kemény a teteje a pirosítónak, de szerintem nem lesz vele gond :) A barna pigmentért én is totál oda vagyok, gyönyörű színe/fénye van.

      Törlés
  2. Szió!
    A szemceruzákat ismered?
    Melyiket ajánlanád?
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén szólva azt még nem rendeltem a MUP-tól... de ki tudja, lehet, hogy az lesz a következő :D!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe