Szeptemberi kedvencek

Mivel már októbert írunk, így éppen itt az ideje, hogy megosszam Veletek, mik voltak a kedvenc sminktermékeim októberben.
Igazából ahogy így végignéztem rajtuk, az jutott eszembe, hogy szeptemberben benyúltam a kis sminkes "szekrénykémbe" és elővettem régebbi, elfeledettnek hitt termékeket is, és előszeretettel használtam őket.
No de nézzük, hogy miket is?!


e.l.f. Complete Coverage Concelaer
Ezt a 4-es korrektor palettát még valamikor nyár elején rendeltem a Make Up Plazaról, akkor használtam, de aztán valahogy a nyár folyamán feledésbe merült. Viszont most szeptemberben a szokásosnál több elfednivaló bőrhiba volt az arcomon, és akkor jutott eszembe ez a remek kis paletta. Négy különböző árnyalatú korrektor található benne, sűrű, krémes állagú, így igen jól fed, és púderrel fixálva tartós is. Mivel négy különböző árnyalat van benne, így minden évszakban meg lehet találni benne a bőrszínhez leginkább igazodó színt. A világosabb árnyalat akár a szem alatti karikák elfedésére is jó lehet, de én oda jobban szeretem a picit könnyebb állagú korrektorokat, de amúgy szuper kis paletta.
Ez egyébként a "light" árnyalatú paletta.

e.l.f. Translucent Mattyfying powder
Ez a mattító púder az előző korrektor palettával együtt érkezett, és nyáron egy ideig a táskámban hordtam magammal, hogy napközben ezzel mattítsam a bőröm, bár ez elég kevésszer jutott eszembe. De aztán benne is maradt az egyik táskámban, és így a nyár nagy részét ott is töltötte, amíg pár hete meg nem találtam, és elkezdtem használni.
Az enyém a "translucent" árnyalat, és azt kell hogy mondjam, egyszerűen szuper ez a púder. Én a hozzá tartozó szivacsot nem nagyon használtam, hanem reggel ecsettel vittem fel, fixálva az alapozót és a púdert, és tökéletesen mattított majdnem egész nap. Picit fényesedett át csak a T-vonalam pár óra után, de éppenhogy csak, egyáltalán nem volt vészes. Mérges is vagyok magamra, hogy így elkevertem, és nem tudtam többet használni nyáron, de majd most :)!

Alverde Nude&Flash mono szemhéjpúderek
Már amikor megláttam a boltban anno ezt a két, limitált kollekciós szemhéjpúdert, akkor beleszerettem, tudtam, hogy remek nappali sminkeket tudok majd készíteni velük, és így is lett. Főleg az elmúlt hónapban használtam nagyon sokat ezt a két szemhéjpúdert. Nem túl hivalkodóak, de nagyon szép selyemfényük van, szemhéjalapozóval tartósak is, nappalra (is) tökéletesek. Nagyon örülök, hogy anno megvettem őket.
Részletes teszt ITT olvasható.

essence silky touch blush
Nyáron előszeretettel használtam élénkebb, csillámosabb, fényesebb pirosítókat, amiken szépen megcsillan a napfény, de aztán szeptemberben valahogy leginkább az essence pirosítójához nyúltam. Ez a 10-es adorable árnyalat, ami egy nagyon visszafogott rózsaszín, egészen minimális csillogással, egyszerűen tökéletes hétköznapokra.

Maybelline The Colossal Volum' Express Cat Eyes szempillaspirál
Mindig is nagy rajongója voltam a Maybelline szempillaspiráloknak. Ezt még nyáron vettem akciósan egy Maybelline rúzzsal együtt, de mivel akkor még használatban voltam másik szempillaspirálok, így ezt nem kezdtem el akkor használni, csak most szeptemberben. Nagyon szép ívelt pillákat csinál, és dúsít is, bár itt talán még lenne mit javítani, de ettől még nagyon szeretem, és nagy kedvenc.


Nektek mik voltak a kedvenceitek szeptemberben?


You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe