Ilyen lett a dolgozósarkom

Miután beköltöztünk az új otthunkba és nagyjából elhelyeztük a meglévő bútorainkat, egyből elkezdtem azon agyalni, hogy hol alakíthatnék ki magamnak egy kis dolgozósarkot. Na jó, igazából ezen már jóval előbb elkezdtem gondolkodni, mert utáltam, hogy az előző lakásban nem volt egy fix helyem, ahova leülhetek a gépemmel. Nem kell nagy dologra gondolni, nem akartam külön dolgozószobát, csak egy asztalt szerettem volna, ahol vághatom a videóimat, intézhetem az online dolgaimat, vagy éppen posztokat írhatok és ahol minden holmim elfér, ami ezekhez a tevékenységekhez szükséges.


Először úgy gondoltam, hogy a hálószobánkban legyen az íróasztalom, de aztán úgy voltam vele, hogy az a szoba legyen inkább a nyugalom szigete, ahol pihenek és feltöltődök, úgyhogy végül kizárásos alapon maradt a nappali, ahol szerencsére a kanapé mellett pont maradt egy kis üres rész, ami tökéletes kis dolgozósarok "alapanyagnak" tűnt - már csak azért is, mert ha kicsit rendeznem kell a gondolataimat, akkor bármikor kinézhetek az ablakon és elmerenghetek egy kicsit.
Már el is kezdtem keresgélni, hogy miket szerezzek be, amikor megkeresett a Bonami webáruház,  aminek nagyon-nagyon örültem, mert korábban az ő oldalukon is nézelődtem és rengeteg mindent lehet kapni náluk a nagyobb bútoroktól elkezdve egészen az apró dekortárgyakig és több olyan termék is volt náluk, amihez hasonlóakat elmentettem az inspirációs tábláimra. Hatalmas a kínálat, úgyhogy ha éppen költözés előtt/után álltok, vagy csak szeretnétek egy picit felfrissíteni az otthonotokat pár új bútorral, vagy dekorral, akkor nézzetek szét és a vásárlás végén használjátok a FORHER kódot 15% kedvezményért (nem részesülök jutalékban a vásárlások után), a kupon 05.11. szombat éjfélig érvényes.

Nade most akkor nézzük, hogy én miket is választottam és milyen lett a dolgozósarkom.


Nem akartam túlzottan nagy asztalt, mert nem szerettem volna, hogy az íróasztalom uralja a nappalit, meg azért sem, mert ha túl nagy, akkor a gyerekek szobájából kifele jövet pont "belebotlottunk" volna. Úgyhogy ezt a Ragaba íróasztalt választottam, ami több színben és méretben is kapható. Van egyébként egy fiókja is, amiben elférnek azok a dolgok, amiket nem szeretnék/tudok az asztalon tárolni.
A loomi.design szék egy egyszerű, de nagyon kényelmes műanyag szék puha ülőfelülettel. Egyrészt a letisztult designja tetszett meg, másrészt meg az, hogy szuperül passzol az íróasztallal.
A székre választottam egy szürke díszpárnát is, ami nyilván egyrészt dekorelem és remekül passzol a színe az asztalon lévő szürke dolgokhoz, de természetesen funkcionális is, hiszen a széknek relatíve kemény a támlája, így ha sokági ülök az asztalnál, akkor jól jön egy kis puhaság.


Természetesen nincs íróasztal asztali lámpa nélkül. Ezt az egyszerű, de mégis mutatós darabot választottam, ami nem foglal túl sok helyet és pont elegendő fényt ad az esti munkához.


Választottam egy asztali szervezőt is, hogy a papírok, meg fontosabb dokumentumok ne szanaszét heverjenek az asztalon. Ebben a tartóban nem csak pratikusan, hanem stílusosan tudom majd tárolni őket.


A személyes kedvencem ez a betondoboz, egyrészt a színei, másrészt meg a felirata miatt, harmadrészt pedig azért, mert nem csak ceruzatartónak lehet használni, hanem tehetünk bele akár egy kisebb növényt, a teteje pedig tökéletes kis alátét a kávésbögrémnek. :) De ha valaki nem az íróasztalára tenné, akkor akár szuper ékszertartó is lehet belőle.


Összességében nagyon tetszik a végeredmény, ezt a bejegyzést is már itt az asztalkámnál írom és végtelenül boldoggá tesz, hogy van most már egy saját kis dolgozósarkom, egy saját kis "birodalmam", ahova leülhetek alkotni. Ha szeretnétek azt is megnézni, hogy hogyan raktuk össze ezt a dolgozósarkot, akkor nézzétek meg EZT a videót.


Viszont rájöttem, hogy egyvalami még biztosan hiányzik innen, mégpedig a falról egy kép, vagy egy inspiráció tábla, esetleg falmatrica. Ti mit tennétek oda? Ha van ötletetek, akkor írjátok meg. :)



Ezúton is köszönöm az együttműködési lehetőséget a Bonami áruháznak, ha van kedvetek, nézzetek el ti is az oldalukra és ha megtetszik valami, akkor használjátok a FORHER kódot 15% kedvezményért, a kódot 05.11. szombat éjfélig tudjátok használni.


Szandra





*A bejegyzés a Bonamival együttműködve készült.


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Juj, nekem nagyon tetszik. :) Ahogy a blog és a videóid is. Évek óta követlek. :) puszi :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon klassz lett. Én egy pin boardot tennék oda az ötleteknek, inspirácinak, stb. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe