Shiseido újdonságok tesztelve

Pár hete részt vettem a Shiseido sajtóeseményén, ahol a márka megújult termékeit mutatták be és mindenképpen meg akartam nektek is mutatni újdonságokat, de ez a blogbejegyzés azért váratott magára, mivel egyrészt mindenképpen tesztelni akartam "élesben" is a termékeket (mint mindig :), másrészt mindenképpen meg akartam várni, amíg a boltokba kerülnek a termékek és ha minden igaz, ez mostanra már megtörtén. 
Szerencsére a sajtóesemény végén a goodie bagben csupa olyan árnyalatú smink lapult, ami nagyon tetszett és szívesen próbáltam ki, úgyhogy most jöjjön 4+1 újdonság a Shiseidotól - a +1 az nektek egy kis meglepetés a bejegyzés végén. ;)



Shiseido Aura Dew Highlighter arcra, szemre, szájra - 02 Solar

Kezdem egyből egy olyan termékkel, ami számomra kissé megosztó és nem aratott egyértelmű sikert nálam. Ez a Shiseido Aura Dew higlighter, ami egy többfunkciós termék és egyrészt nem szeretem, másrészt meg imádom - fura kettősség, nem? :D Máris megmagyarázom: az van, hogy mint arcra való highlighter nem jött be nekem, mégpedig azért mert nagyon csillámos. Akinek szép egyenletes bőre van és szereti a csillámos highlightereket, az valószínűleg imádni fogja, de én mindig is inkább az egyenletes fényű, csillámoktól mentes highlightereket kedveltem. Ugyanis a csillámos highlighterek sajnos hajlamosak kiemelni a bőregyenetlenségeket, pórusokat, meghát látszódnak a csillámok, pláne amikor már elkezd egy picit lekopni a highlighter, de a csillámok még ott vannak...


Viszont szemhéjpúderként egyszerűen zseniális. Én az ujjammal szoktam felvinni, mert így tudom elérni a legszebb hatást és egyszerűen gyönyörűen kiemeli a tekintetet - akár a szemhéjad közepére teszed, akár a belső szemzugba. Csodálatos mutat a szemeken, minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a szemsmink megkoronázása ez a fényes-csillámló gyönyörűség. 
Azt még fontos megemlítenem, hogy nagyon szuper a textúrája, valahogy olyan bársonyosan lágy, egyáltalán nem kemény, úgyhogy én mindenképpen azt javasolom, hogy az ujjaitokkal vigyétek fel, nekem ecsettel nem sikerült annyira intenzíven és egyenletes felvinni és eldolgozni, mint az ujjaimmal.
Ja és azt most vettem észre, hogy az ajkakon is lehet használni, amit én simán el tudok képzelni egy alkalmi smink részeként.



Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush pirosító - 05 Ayao

Többször több helyen említettem már, hogy némileg hadilábon állok a krémes/hab állagú pirosítókkal, így ehhez a Shiseido hab állagú pirosítójához is kissé "szkeptikusan" viszonyultam, de gyakorlatilag az első használatnál meggyőzött.
Nagyon könnyed, habos, szufléra hasonlító textúrája van, de ahogy a bőrödhöz ér, szinte azonnal púderes állaga lesz és nagyon könnyű eldolgozni ujjal. Volt már nem egy olyan krémpirosítóm, ami ahogy a bőrömhöz ért, szinte azonnal oda is tapadt és csak nagyon-nagyon nehezen lehetett eldolgozni. Vagy a másik verzió, amikor felviszed, eldolgozod és gyakorlatilag olyan, mintha ott se lenne és hiába próbálod építgetni, egyszerűen nem látszik semmi. 


Na ezzel nincs ilyen, bár én óvatos vagyok vele és mindig inkább többször keveset viszek fel és építgetem, de ezzel a krémpirosítóval ezt abszolút meg is lehet csinálni. Ráadásul nálam ez a 05 Ayao árnyalat is abszolút telitalálat ebben az őszi-téli időszakban, mivel egy picit sötétebb szín, valahogy olyan rozsdás-téglás beütése van és én ilyenkor nagyon szeretem ezeket az árnyalatokat.



Shiseido MicroLiner Ink - Plum 03

A szemceruzáktól általában nem szoktam túlzottan izgalomba jönni, merthát olyan nagyon nagy újításokra nem lehet számítani ezen a téren, de a Shiseido MicroLiner Ink mégis meglepett, merthogy soha nem volt még ennyire vékony hegyű szemceruzám, ha jól emlékszem. De tényleg annyira precíz és hihetetlenül vékony hegye van, hogy ezzel simán tudnék egy szép cicás tusvonalat is húzni - de én nem szoktam, úgyhogy csak a szempilláim tövét húzom ki vele. Azért szeretem, mert annyira vékony vonalat lehet vele húzni, hogy nem ordít 3 méterről, hogy kihúztam a szemeimet, de mégis hozzátesz egy leheletnyit a szemsminkemhez és picit dúsabbnak hatnak a pilláim is. 


Külön örülök, hogy nem fekete színt kaptam, mert ez a lilás-barnás árnyalat sokkal inkább "beleolvad" a sminkembe, sokkal természetesebb a hatás. Ja és tartós is, meg tekerős, szóval hegyezni sem kell. Basszus, jó ez a szemcerka, nincs mit szépítenem rajta.



Shiseido VisionAiry Gel Lipstick - 221 Code Red

Na jó, ez a rúzs egy picit kilóg a sorból abból a szempontból, hogy nagyon ritkán hordok ennyire élénk vörös színt az ajkaimon, de azért van az az alkalom és szerintem a Code Red tipikusan egy olyan szín, aminek minden nő sminkes fiókjában vagy nesszeszerében ott kellene lennie. 


Nagyon tetszik a csomagolása, meg hogy ilyen kis karcsú maga a rúzs, így nagyon könnyen és szépen fel lehet vinni az ajkakra. Már csak amiatt is, mert nagyon könnyű - ahogyan a neve is jelzi - géles textúrája van, így szépen siklik az ajkakon, ugyanakkor nagyon intenzív a színe. Merthogy nekem az szokott lenni a gondom az ilyen géles állagú rúzsokkal, hogy nem eléggé intenzív a fedésük, viszont a Shiseido VisionAir rúzsnál szó sincs ilyenről. A másik problémám pedig az szokott lenni az ilyen "könnyen sikló" rúzsokkal, hogy hajlamosak kimászni az ajak vonalán kívülre, de ennél ez a probléma sem áll fent. Persze mindenképpen érdemes és kell is ajakkontúcerurzát használni egy ennyire élénk és intenzív árnyalatnál, de én direkt kipróbáltam csak úgy magában is és úgy sem mászkált el a számról.
Nem mondanám extratartósnak, de ahhoz képest, hogy egy könnyed, géles állagú rúzs, szépen tart pár órán keresztül és nagyon szép egyenletesen kopik. Nagyon kellemes viselet az ajkakon, úgyhogy nekem ez a rúzs is bejött.



Még annyit hadd tegyek hozzá, hogy igen, tesztelésre kaptam ezeket a termékeket, de tudjátok, hogy én akkor is megmondom, ha valami nem jött be nekem, ha nem én vettem, hanem úgy kaptam - nem vagyok szívbajos ilyen szempontból. De ezek a sminkek tényleg bejönnek nekem és ezt nem csak azért mondom, mert úgy kaptam őket. Hanem mert kipróbáltam és tesztelgettem őket, és tetszett az, amit tapasztaltam és láttam. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy ezek eléggé drága termékek, úgyhogy azt már mindenki döntse el saját maga, hogy neki belefér-e ez az árkategória, megengedheti-e magának. ;)

Viszont szeretnék egy picit kedveskedni nektek, úgyhogy a lenti képen látható Shiseido ModernMatte Powder Lipstick rúzst szeretném kisorsolni azok között, akik ennek a blogbejegyzésnek a Facebook posztjánál ITT megírják, hogy milyen típusú ajaktermék a kedvencük (pl. rúzs, szájfény, ajakkrém, matt, fényes, metálfényű, bármit írhattok, ami a kedvencetek :). A játék október 28. éjfélig tart, ezután sorsolok és a Facebook poszt alatt megosztom a nyertes nevét és üzenetben felveszem vele a kapcsolatot.


Puszi,


Szandra






*A bejegyzésben bemutatott termékeket tesztelésre kaptam.






You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe