Minden arany, ami fénylik? - Maybelline The 24 karat nudes paletta

Nagyon izgatott voltam, amikor néhány nappal ezelőtt megérkezett hozzám a Maybelline The 24 karat nudes szemfestékpaletta, ugyanis már találkoztam vele itt-ott külföldi videósoknál és nagyon tetszett a színösszeállítása. Ugyanakkor némileg fenntartásokkal álltam ehhez a palettához, mivel az amerikai youtuberek nem igazán voltak elragadtatva tőle... Viszont mivel a színek nagyon tetszettek, így félretettem a negatív gondolatokat és nekiestem, hogy kipróbáljam, úgyhogy ma megosztom veletek a véleményemet róla.


A műanyag palettában tizenkét szín található, vegyesen csillámos, fényes és matt színek. A palettához tartozik még egy kétvégű ecset is, amit Lili gyakorlatilag azonnal lenyúlt :D, na nem mintha használni akartam volna. Szerintem ezeket az ecsetecskéket nyugodtan kihagyhatnák a palettákból, mivel valószínűleg kevesen használják, vagy akkor tegyenek bele egy tényleg használható, jó minőségű ecsetet. Tükör nincs, ami régebben nem zavart, mivel mindig le tudtam ülni, vagy beállni egy tükör elé megcsinálni a sminkemet. De két gyerek mellett szinte mindig kapkodva dobok fel egy kis sminket és általában a palettákban található tükröket használom, úgyhogy picit sajnálom, hogy ebben nincsen.


A színösszeállítás ránézésre nekem nagyon tetszik: vannak visszafogott, natúr színek, vannak sötétebb árnyalatok, amivel lehet füstösíteni, illetve van egy gyönyörűséges, sárgás arany és egy szépséges lila is. Az egyetlen dolog, amit hiányolok, az egy matt középbarna, amivel szépen el lehetne satírozni a színeket.
Viszont sajnos a festékek textúrájával és minőségével már kevésbé vagyok elégedett... Pontosabban van néhány kiemelkedő szín, ami bársonyos textúrájú és nagyon gazdagon pigmentált, pl. a sárgás arany a felső sor jobb szélén, valamint a bronzos árnyalat az alsó sorban. Viszont a lila szín nagy csalódás volt, mert a palettában sokkal lilábbnak tűnt, viszont a színmintán és a szememen is sokkal inkább egy barnás lila. A világosabb árnyalatok eléggé darabosak, porolnak is és alig látszanak, nem is tudtam őket szép egyenletesen felvinni. De jól látszik, hogy az alsó sorban a két sötét árnyalat is eléggé foltos. Illetve az alsó sorban a balról a harmadik szín a palettában nekem inkább khaki zöldnek tűnt, de a színmintán és a szemen is inkább szürkés, amit megint nagyon sajnálok.


Ha az összes szín olyan minőségű lenne, mint pl. a felső sorban az arany, vagy az alsó sorban a bronzos árnyalat, akkor valószínűleg nagyon szeretném ezt a palettát, de így sajnos nem lett szerelem. Azért a lila színért pedig egyenesen vérzik a szívem... :(



Nektek hogy tetszik ez a paletta?


Szandra





*A bejegyzésben bemutatott palettát tesztelésre kaptam.

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Szép színek, de annyi ilyen árnyalatom van. Biztosan nem fogom megvenni. Valahogy a Maybelline paletták nem hoznak lázba.
    Azért egy sminket megnéznék vele! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe