Gyümölcsös felfrissülés a fürdőszobában

Nagyon úgy néz ki, hogy idén sem marad el a nyár :D, ami egyrészt jóhír, másrészt viszont az ötödik emeleten egy klíma nélküli lakásban azért annyira nem felhőtlen az örömöm. Ilyenkor előkerülnek a kis praktikáim, amikkel elviselhetőbbé lehet tenni a meleget. Idén az Inecto Naturals Infusion limitált gyümölcsös tusfürdőit és testápolóit is be fogom vetni, mert annyira frissítő, kellemes, gyümölcsös illatuk van, hogy igazi felüdülés használni őket. 


Bár a tusfürdők nekem állagra egy kissé talán hígak, én jobban szeretem az ennél picit sűrűbbeket, de ettől még nagyon jól habzanak, tisztítanak és nem szárítják a bőrömet. Ja és nem mellesleg isteni illata lesz a használatuk után a bőrömnek - meg az egész fürdőszobának - , amit tovább fokozhatunk a testápolókkal. 


Bár őszintén szólva én nyáron csak akkor használok testápolót, ha nagyon muszáj, de ezek itt egyértelműen nyári illatok, így télen nem is igazán tudnám elképzelni magamon. Egyébként meg nagyon könnyed állagúak, jól kenhetőek, gyorsan beszívódnak, úgyhogy a melegben sem lesz gond velük és - a tusfürdőkhöz hasonlóan - isteni illatuk van.


Lime & Mint Coconut Infusion tusfürdő kifefejezetten élénkítő, már-már hűsítő hatású, nagyon szeretek tornázás után ezzel zuhanyozni. És ami nekem nagyon fontos, hogy szerencsére nincsen mosogatószer/tisztítószer mellékillata, ahogyan sok citrusos illatú kozmetikumnak. Ráadásul szerintem ez nem annyira csajos illatpárosítás, így nyugodtan használhatják akár férfiak is.


Tropical Coconut Infusion illat azért már jóval csajosabb, gyümölcsösebb és édeskésebb - tiszta Pina Colada, de ez sem műillat, én teljesen odavagyok érte. És nem csak az illatuk isteni, szerintem a csomagolást is nagyon eltalálták, szinte leugranak a polcról ezek az élénk, színes tubusok. :)




Ha tehetitek, próbáljátok ki ezeket a limitált Inecto termékeket, amiket kizárólag a Rossmann drogériákban találtok meg.


Ha pedig május 6. és július 2. között vásárolsz egy Inecto terméket és lefotózod a házikedvenceddel együtt, akkor segítesz gyűjteni a Rex Állatotthonnak, ráadásul megnyerheted a fődíjat is, egy 2 fő (+ háziállat) részére szóló, 3 napos wellnes hétvégét az Erzsébet Park Hotel*** Superiorba. Ráadásul minden 5. képfeltöltés gazdája garantált nyereménnyel lesz gazdagabb, minden 10. után pedig az Inecto 5000Ft-tal
támogatja a Rex Állatotthont.
Részletek és nevezés: www.inecto.hu/fotozzesnyerj


Eggyel több ok, hogy kipróbáljátok ezeket az isteni
tusfürdőket és testápolókat! ;)


Szandra





*Szponzorált bejegyzés.




You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe