Kedvenc tavaszi újdonságok

Rengeteg újdonsággal ruggoltak elé a kozmetikai cégek az elmúlt időszakban, aminek nagyon örülök, csakhát picit nehéz lépést tartani ezzel a sok termékkel. De azért igyekeztem minél több dolgot kipróbálni és lettek is kedvenceim, úgyhogy arra gondoltam, hogy a mai bejegyzésben megmutatom Nektek ezeket, hátha találtok köztük olyasmit, ami szimpatikus lehet számotokra.
Még itt az elején szeretném megjegyezni, hogy a bejegyzésben szereplő valamennyi terméket tesztelésre kaptam.


Szinte biztos vagyok benne, hogy ajakkencékből kaptam a legtöbbet az elmúlt időszakban, de itt van ez a három, ami szinte azonnal a szívembe lopta magát. Az Avon True ajakrúzs Blush nude árnyalata tökéletes a hétköznapokra, nagyon krémes állaga van, hidratálja az ajkakat és hát a színe egyszerűen gyönyörű. Nem egy őrülten tartós rúzs, de nem is ezért szeretem. :) A lenti színmintán (bal oldalon) talán mattnak tűnhet, de nem az, krémes finise van. 
A Max Factor új Colour Elixir Velvet Matte rúzsa viszont bársonyos matt finisű - ahogyan arra a nevel is utal. Már többször említettem Nektek, hogy én nem igazán kedvelem a teljesen matt finisű ajaktermékeket, ezeket a bársonyos matt finisűeket viszont nagyon szeretem.


Ráadásul ennek a 20 Rose árnyalatnak a színe is gyönyörű (középen látható a színminta), mindemellett krémes állagú, úgyhogy egyáltalán nem szárítja az ajkakat, nagyon kényelemes viselet, szóval nálam telitalálat.
Itt van még a Catrice Aqua Ink-in-gloss "szájfény", amit azért teszek idézőjelbe, mert szerintem ez sokkal inkább "stain", mivel megszínezi az ajkakat, így miután a fénye eltűnik, a szín még sokáig, tartósan ottmarad. A 010 Pink Waterfall Swoo-Hoosh (jobb oldalon) egy igazi élénk, üde, tavaszi árnyalat, amivel bármilyen sminket feldobhatunk.


Új szemsminkekben, főleg szempillaspirálokban is bővelkedünk idén tavasszal és most nagy trend az egysoros, "fésűs" keféjű szempillaspirál, több márka is kijött ilyen spirállal. A Maybelline The Falsies Push Up Angel szempillaspirál fésűkeféje kissé hajlított, így amellett, hogy gyönyörűen szétválasztja és legyezőszerűen szétteríti a pillákat, nagyon szépen íveli is őket. Nem csomósodik, nem pereg és nem maszatolódik, nekem nagyon bejött.
A Max Factor 2000 Calorie Curl Addict szempillaspirálnak viszont eléggé duci, hagyományos keféje van, ami szintén ívelt, így igazán dús és ívelt pillákat varázsolhatunk vele magunknak, igazán kellemes meglepetés volt számomra ez a spirál.


Van itt még egy krémes szemfesték is, a Catrice Liquid Metal hosszantartó krémes szemfesték a 050 Smart Mauve árnyalatban. A szivacsos applikátornak köszönhetően könnyen és egyszerűen tudjuk felvinni a szemhéjra, majd az ujjunkkal szépen eldolgozzuk és készen is vagyunk. Gyönyörű fénye és színe van, bár ahogyan eldolgozzuk, veszít az intenzitásából, így több réteg is kellhet. Amint "megszárad" felvitel után, púderes tapintása lesz és szinte lerobbanthatatlan, úgyhogy gyakorlatilag azonnal nagy kedvenc lett nálam.


Az arcra való sminkek közül nagyon megszerettem az Avon Ideal Flawless krémes, tégelyes korrektort, ami szuperul elfedi a bőhibákat, de elég krémes ahhoz is, hogy akár a szem alatt is használjuk. Engem egyébként nagyon emlékeztet a Catrice Camouflage cream tégelyes korrektorra, amit szintén nagyon-nagyon szeretek és mivel pár hete elfogyott, így most ez az utánpótlás.
Itt a helye a kedvencek között az Amway sminkmárkájának, az Artistry krémes highlighterének is. Ez a Pink árnyalat, ami szerintem kissé becsapós megnevezés, mert nem igazán rózsaszínes, sokkal inkább enyhén barackos árnyalatú némi arany beütéssel, az arccsontra felütögetve igazán kellemes, visszafogott fénye van.


A másik highlighter újdonság, amit kipróbáltam a Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen a 020 Ready For Champagne árnyalatban. Ez egy ecsetes fejű, tekerős higlighter toll, amivel könnyedén kiemelhetjük a "stratégiailag" fontos részeket az arcunkon. A képen egy erősebb színmintát csináltam róla (jobb oldalon), hogy jól látszódjon, de eldolgozva nagyon szép, visszafogott, pezsgőszínű fénye van. Az egyetlen dolog, ami talán zavaró lehet, hogy viszonylag erős illata van, de hamar elillan, így ez nekem nem jelent gondot.


A végére néhány testápolási kedvenc maradt még. Bár nem tudom, hogy az Avon Planet Spa 30ml-es kézkrémei mennyire számítanak újdonságok (valószínűleg nem nagyon), de én mostanában fedeztem fel őket. Rájöttem, hogy imádom ezeket a 30ml-es kis kézkrémeket és ez a Relaxing Provence Spa verzió nagyon jól hidratál és gyorsan be is szívódik annak ellenére, hogy nem egy folyós kézkrém, sőt inkább sűrűnek mondanám.
A Dove Nutrium Moisture tusfürdőket már többször több helyen is istenítettem - most is van itthon vagy négy flakonnal :) -, mert kevés is elég belőlük, jól habzanak, nem szárítják a bőrömet és rengeteg különböző verzióban kaphatók. Ennek az új, körtés-aloe verás verziónak hihetetlenül frissítő és üde, gyümölcsös illata van, valószínűleg nyáron a nagy melegben még jobban fogom imádni.
A Rossmannban kapható Wellnes & Beauty márka cseresznyevirágos-rózsás termékcsaládja isteni, virágos illatával szinte első szagláskor kedvencem lett. Több terméket is kaptam kipróbálásra, de ez a testvaj fogott meg a leginkább: jól kenhető, kellemes állaga van, gyorsan beszívódik, nagyon finom puha tapintású lesz utána a bőröm és az illata egyszerűen isteni, naphosszat szagolgatnám. :)




Remélem tetszett Nektek ez a kis ízelítő az újdonságokból
és találtatok köztük olyasmit, ami felkeltette az érdeklődéseteket.



Szandra





*A bejegyzésben bemutatott termékeket tesztelésre kaptam.


You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. A Maybelline spirált mennyire nehéz lemosni? A Lash Sensationalt nagyon szerettem, de kínszenvedés volt lemosni, ezért kérdezem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem tapasztaltam, hogy nehezen jönne le (micellás vízzel szoktam lemosni).

      Törlés
  2. A Catrice szemhéjfestéket meg fogom majd nézni.
    Az Avon mini kézkrémeket én is imádom, a levendulásat tavaly nyáron használtam, most a sheás a kedvencem, annak isteni karamellás tej illata van. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érzem, hogy többet is ki kell próbálnom ezekből az AVON kézkrémekből. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe