Személyre szabható arcradír?!

Pár napja az egyik Instagram live bejelentkezésemen meséltem arról, hogy valamiért nem nagyon veszek Yves Rocher termékeket és ez nem feltétlenül tudatos, egyszerűen csak így alakult, de lehet, hogy a mostani bejegyzésben szereplő termék miatt ez változni fog. Ugyanis még decemberben részt vehettem a Váci utcai Yves Rocher üzlet megnyitóján és ott kaptam tesztelésre ezt a kombinálható arcradírozó port. Már ott a boltban felcsillant a szemem, amikor elkezdtek beszélni róla, mert nem is hallottam még hasonlóról és bizony amikor kipróbáltam, gyakorlatilag azonnal beleszerettem. A mai bejegyzésből megtudhatjátok, miért.


Ebben az egészen pici műanyag flakonban finom szemcsés radírozó/hámlasztó por van, amit a saját, kedvenc, géles, vagy krémes arctisztítónkhoz keverhetünk. Ez nekem már szimpatikus volt, hiszen a jól megszokott, bevált arctisztítónkból varázsolhatunk arcradírt. Ezen kívül eldönthetjük, hogy mennyire szeretnénk gyengéd, vagy éppen intenzív radírozást és ennek megfelelően kevesebb, vagy éppen több port keverhetünk az arctisztítónkhoz. A "hivatalos" adagolás szerint egyébként mogyorónyi arctisztító zseléhez fél teáskanálnyi port kell keverni, de ettől természetesen el lehet térni.


Nekem érzékenyebb bőröm van, így mindig tartok picit az arcradíroktól, de ez egyszerűen szuper. Többféle arctisztító krémmel és zselével is kipróbáltam már és mindegyikkel tökéletesen működött. A szemcsék nagyon aprók és finomak benne, és én viszonylag kis mennyiséget szoktam használni belőle, de még így is hatákonyan és gyengéden radíroznak. Semmiféle irritációt nem tapasztaltam a használata után, a bőröm viszont nagyon puha lett tőle, szóval azt hiszem ennek az arcradírozó pornak bérelt helye lesz a fürdőszobában.




Ti milyen termékeket használtok az Yves Rocher-tól?
Szívesen olvasnék tippeket tőletek, hogy mit
érdemes kipróbálni. :)



Szandra




*A bejegyzésben bemutatott terméket tesztelésre kaptam.


You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. A múltkor kaptam a vásárlásom mellé egy 10 ml-es tubusban mintát a Sensitive Vegetal arckrémből. Tetszik, hogy nincs benne parfüm és alkohol, ugyanakkor különleges összetevők sem. Ez egy egyszerű krém, amely a rétegzős rutinomba jól beilleszthető. (Önmagában biztosan kevés lenne télen a nagyjából normál faggyútermelésű bőrömnek.) Egyedül azért nem venném meg teljes kiszerelésben, mert tégelyes, és nem szeretek belenyúlkálni a krémbe. A mintatubus viszont tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez most hasznos volt! Én YR fanatikus vagyok, de ezzel még nem tettem próbát, mert olyan pici, és ahhoz képest olyan drága! De lehet, hogy beruházok majd rá!

    VálaszTörlés
  3. Én a Jardins Du Monde tusfürdőből a makadámdiósat kedvelem, ez kakaó illatú.

    VálaszTörlés
  4. Én a limitált tusfürdőket szeretem, azok általában izgalmasak. Az arcápolási vonallal nincsenek jó tapasztalataim, irántuk nem is igazán érdeklődöm.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe