Bársonyos bőr és haj az Inectoval

Nyáron hajlamos vagyok arra, hogy megspóroljam a testápolást, vagy elintézzem egy zuhanyzás közbeni testápolóval, mert a nagy melegben sokszor nincs kedvem a krémezgetéshez. De a hidegebb időben ha akarnám se tudnám megúszni, mivel a bőröm "jelez", hogy "Tessék bekenni", hiszen a hidegebb időben sokkal inkább kiszárad és igényli a minden napos táplálást és hidratálást. Ma az Inecto Naturalstől mutatok meg Nektek egy kézkrémet és egy testápolót, amik nekem nagyon beváltak. Illetve ráadásként egy hajolajat is, mert azokat meg egyszerűen imádja a hajam is, meg én is.


Inecto Naturals Argan hidratáló kézkrém
A hideg idő azt hiszem a kezeimet viseli meg leginkább - de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. A kesztyűt általában már csak akkor veszem elő, amikor nagyon hideg van és ezt bizony nem nagyon díjazza a bőröm... Nomeg a mosogatást, takarítást és hasonló tevékenységeket sem, hiszen a víz és a tisztítószerek is mind szárítják, úgyhogy ráfér egy jó kis kézkrém. Ezt az argános kéz-és körömápolót azért szeretem, mert nagyon könnyű és gyorsan beszívja a bőröm, de mégis szuperül ápol és táplál a benne található organikus argánolajnak köszönhetően. Ja és isteni illata van, igazából sokszor akkor is bekenem vele a kezeimet, ha éppen nem érzem őket száraznak, csak azért, hogy érezzem az illatát. :) Az egyetlen dolog, amit megváltoztatnék rajta az a kupakja, ez a tekerős megoldás annyira nem jön be, de ez már tényleg csak apróság, mert amúgy szuper kis krém.


Inecto Natural Argan Hidratáló testápoló
És akkor itt van az argános termékcsalád testápolója is, ami mostanában az esti kis "me time" rituálém szerves része lett. Amikor Lili már alszik, elmegyek lezuhanyozni, majd utána szép komótosan bekenem magam tetőtől talpig ezzel a testápolóval. Nem egy zsíros, nehéz krém, így nagyon száraz bőrre kevés is lehet, de én teljesen jól elvagyok vele és legalább nem kell órákat várni, hogy felvehessem a pizsimet. :) Miközben jó alaposan bekenem vele magamat, különös figyelmet fordítva a kerekedő és egyre növekvő hasamra és közben élvezem az illatát, szóval igazán kellemes kis relaxáló perceket ad nekem ez a krém, meg persze puha és hidratált bőrt.


Inecto Naturals Coconut hajolaj
Rengeteg helyen olvastam, hogy mennyire imádják a márka kókuszos testápoló termékeit és már-már ufónak éreztem magam, amiért nekem azok annyira nem jöttek be (helyettük én az argános termékcsaládért vagyok oda), viszont a kókuszos hajolajat imádom. Mondjuk a hajolajakat úgy általában imádom, ezt már sokszor sok helyen elmondtam és egy ez is egy szuper kis hajápoló. Sokféleképpen használom: van hogy hajmosás után a törölközőszáraz hajra teszek belőle, de van hogy hajszárítás- és vasalás után ez a záró momentum, ugyanis gyönyörű csillogó, fényes és puha lesz tőle a hajam. Aztán olyan is van, hogy ha nagyon száll a hajam, vagy nagyon "szöszös", akkor csak nyomok egy picit a kezemre, jól eloszlatom, majd "lesimítom" vele a hajamat. 


A szuper termékek mellett pedig egy nyereményjátékra is szeretném felhívni a figyelmeteket, amivel nem csak Ti nyerhettek izgalmas nyereményeket, hanem a Budapesti Állatkert lakói is olyan állati játékokat, amivel érdekesebbek és izgalmasabbak lesznek a mindennapjaik.
A játék lényeg, hogy mindenki, aki 2016. október 1. és november 30. között legalább 2 db Inecto Naturals terméket vásárol bármelyik magyarországi dm, Rossmann, Tesco, Auchan üzletben (vagy rendel a www.takemeshop.hu webshopból) és regisztrál nevével, e-mail címével és a vásárlást igazoló nyugta AP kódjával a www.inecto.hu/nyeremenyjatek oldalon automatikusan 150 Ft-tal támogatja ezt a nemes ügyet, ráadásul értékes nyeremények várnak rá! 
A játék fődíja egy 8 hüvelykes Lenovo Yoga Tab 3, de ezen kívül hétvégi kikapcsolódást és Remington hajsimítót is nyerhettek, valamint állatkerti belépőket és Inecto Naturals ajándékcsomagot is. További részletek ITT.



Ti hogy álltok a téli bőrápolással?


Szandra





*Szponzorált bejegyzés, köszönöm az együttműködési lehetőséget az Inecto Naturals Magyarországnak.




You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. nem vagy ufo, ki nem állhatom a kókuszos verzió szagát (így a testápolót nyilván ki sem próbáltam), de most kizárólag a támogatás miatt az argánolajossal teszek egy próbát.
    köszi, hogy szóltál róla :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (a kézkrémről beszéltem, nyilván, csak az lemaradt)

      Törlés
  2. Na, akkor nekem holnap irány a bolt. Én imádom az inecto kézkrémeit, szóval akkor egyből kettőt is veszek, mert nagyon szeretem az állatkertet is :))))

    VálaszTörlés
  3. Én sem szeretem a kókuszosat, egyébként ás márkától se. A kókusz szerintem megosztó, meg nem mindig sikerül eltalálni, és van amikor, mű kókusz illat az eredmény, nem friss. Az argános termékeket azért kezdtem el használni, mert mondtad egy videóban, hogy nagyon jó, és tényleg az. Csak ez a csavaros tető...a kézkrémnél még elmegy, de a nagy testápolónál nem valami praktikus. Viszont nemrég láttam, hogy az ugyanekkora argános tusfürdő már felnyitható tetővel van, szóval lehet, hogy hallgatnak a jónépre:)

    VálaszTörlés
  4. Nekem pedig pont a kókuszos termékcsalád jön be jobban, a tusfürdőjüket próbáltam, és már a 2. flakonnal használok belőle.
    Argánolajas kézkrémem van még tőlük, de nekem annak az illata nem jön be annyira.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe