Nyerő hármas a Rimmeltől

Már említettem Nektek, hogy pár hónapja teljesen rákattantam a pirosítókra, highlighterekre, sőt újabban a bronzosítókra is. Korábban nem fektettem annyira nagy hangsúlyt ezekre a termékekre, de most egyenesen vadászom a "kincseket" és természetesen használom is őket. Erre a Rimmel Kate arcpalettára a Lookfantastic webshopban bukkantam rá és sajnos nem tudom, hogy itthon kapható-e, de ha még nem, akkor remélem hamarosan elérhető lesz nálunk is, mert ez tényleg egy nyerő hármas szuper áron. Ma megosztom Veletek, hogy nálam miért lett nagy kedvenc.
Először is szerintem nagyon praktikus, hogy egy palettában megtalálható a highlighter, a pirosító és a bronzosító is. Így utazáskor nem kell három külön terméket csomagolni, hiszen egyben benne van minden. Oké, nincs tükör, de túlélem - azért ha utazom valahova, tuti, hogy van nálam legalább egy olyan sminktermék, aminek van tükre is.
No de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy annyira tökéletesen eltalálták a három színt és a textúrát is: nagyon szépen pigmentált, nagyon bársonyos a textúra, így szinte nem is porol, gyönyörűen el lehet dolgozni, nem foltos - esküszöm a The Balm Manizer Sisters hármas arcpaletta jutott róla eszembe, amiről ITT írtam Nektek, simán hozza azt a szintet.
Én a 003-as árnyalatot rendeltem, meg amiben a bronzosító elsőre picit sötétnek tűnt, de aztán használat közben rájöttem, hogy egyáltalán nem az.
Ha már a bronzosítót említettem, el kell mondanom, hogy nincsenek benne csillámok, de nem is teljesen matt. Van egy nagyon enyhe, természetes fénye, színre pedig melegebb tónusú, de mégsem narancssárgás, így igazán természetes, nap csókolta hatást érhetünk el vele. 
A highligther nem csillámos, hanem szép egyenletes fényt ad, gyönyörű pezsgőszín, imádom, ahogy a bőrön visszaveri a fényt, egy álom!!!
Ahogyan a pirosító is a maga barackos árnyalatával és arany fényével. Nem is feltétlenül kell már rá highlighter, hiszen ez már önmagában is gyönyörűen ragyog, de persze én még erre is simán felteszem, mert miért ne?! ;) Volt amúgy nekem egy hasonló Sleek pirosítóm, amit anno nem igazán éreztem magaménak, így meg is váltam tőle, de ezt most mégis imádom.
És íme! Ugye, hogy szépséges?! Én annyira rákattantam, hogy mostanában többször is azon kaptam magam, hogy a szemsminkem kimerül a szempillaspirálban, de az arcomra bizony felteszem ennek a palettának mindhárom "tagját".
Ha valaki látta nálunk is valahol, akkor mindenképpen írja meg, de ha mégsem kapható itthon, akkor rmegrendelhetitek ITT.


Ti szeretitek az ehhez hasonló arcpalettákat?


Szandra






You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. A pirosító gyönyörűszép de nekem a kontúr túl narancsosnak tűnik. Azért remélem nálunk is lesz. :D

    VálaszTörlés
  2. Jajj csak legyen kapható!!! Nagyon tetszik :))

    VálaszTörlés
  3. Hűű de gyönyörű az a pirosító! Régóta keresek már egy ilyen 3 in 1 palettát, szerintem meg is rendelem :)

    VálaszTörlés
  4. Itt, a hódmezővásárhelyi Rossmannban már van! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tudom, hogy már kapható Magyarországon is, de amikor pár hónapja írtam ezt a bejegyzést, akkor itthon még nem volt. :)

      Törlés
  5. A rossmann webshopján is van igaz ott csak 001 és 002-es színárnyalatban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tudom, hogy már kapható Magyarországon is, de amikor pár hónapja írtam ezt a bejegyzést, akkor itthon még nem volt. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe