Nyár Pixibag módra

Lassan már nem is telhet el nyár Pixibag különkiadás nélkül és nincs ez másként idén sem. Elöljáróban annyit, hogy szerintem ez egy igazán frissítő nyári kiadás lett, ráadásul ezúttal egy jópofa és abszolút használható strandtáskában kaptuk meg a termékeket. Úgyhogy nem is húzom az időt, nézzük mi lapult a Pixibag Bikiniben.
Pontosabban először vegyük szemügyre ezt a piros műanyag táskát, ami szerintem abszolút ideális strandoláshoz. Ebbe simán beletehetjük a vizes fürdőruhát is akár, de az sem gond, ha véletlenül összekenjük naptejjel, vagy homok megy bele, egyszerűen csak lemossuk. Ja és ananászok vannak rajta, ami nagyon nyári és nagyon cuki, ahogyan a felirat is. A kis cipzáros neszeszerről nem is beszélve, amit rögzíthetünk a táska belsejéhez. Jól kitalálták ezt! :)
A táskában volt egy Eucerin Színtelen napozó spray 50-es fényvédővel, aminek én nagyon örülök. Ez egy nagyon könnyű napozó spray, gyorsan el lehet oszlatni, nem hagy fehér nyomot, nem ragacsos, gyorsan beszívódik és kellő védelmet nyújt, szóval biztos, hogy használni fogom.
A Signal White Now Glossy Chic fogkrémre nagyon kíváncsi vagyok, de az tuti, hogy külsőre egy nagyon csajos fogkrém. Azonnali fehérséget és csillogást ígér a "Blue Light" technológiának köszönhetően.
Volt még a táskában egy Nivea Intimo intim törlőkendő is. Őszintén szólva én nem igazán használok ilyesmit, de strandon, vagy nyilvános mosdóban jól jöhet még, úgyhogy bele is dobom a táskámba.
Van itt még egy incuri-pincuri La Roche-Posay micellás víz minta, valamint egy kis Vöslauer Balance Green ásványvíz uborkás-bodzás ízesítésben, ami jól behűtve nagyon frissítő ebben a nagy hőségben.
Ééééés ez a csodaszép NYX mono szemhéjpúder a Flustered Nerveux árnyalatban. Hát ezt nagyon eltalálták, odáig meg vissza vagyok érte, hihetetlenül szép szín és ahogy szikrázik a napsütésben, oh my God...!!!
Most nézem, hogy ez a szemhéjpúder színben egészen jól passzol ehhez a Rossetti Bizu strandkendőhöz, ami szintén a táskában lapult. A mintája annyira nem az én világom, meg nem is passzol egyik fürdőruhámhoz sem, pedig a színe tetszene és jó nagy, sokféleképpen magunk köré tudjuk kötni. Úgyhogy lehet körbenézek a webshopban, hogy milyen kendők vannak még, mert kaptunk egy 1000Ft-os kupont is. Ezt pedig odaajándékozom majd valakinek. :)

Igazából a kendőt kivéve mindent fogok tudni használni, úgyhogy köszönöm ezt a remek válogatást Pixiéknek. <3


Kíváncsi vagyok, hogy Nektek hogy tetszett
a Pixibag Bikini kiadás?


Szandra




*A bejegyzésben bemutatott Pixibag sajtópéldány.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe