Melyik a jobb? - Tusfürdőhabok

Az utóbbi időben egyre több tusfürdőhabbal találkozom a boltok polcain, úgyhogy arra gondoltam, hogy a "Melyik a jobb?" sorozatom következő részében bemutatom és összehasonlítom Nektek azokat, amiket én próbáltam (a sorozat korábbi részeit ITT találjátok ;). A bejegyzés végén pedig az is kiderül, hogy nekem melyik jött be a legjobban.

Balea tusfürdőhab Fresh&Fruity
A mezőny legolcsóbb versenyzője a Balea terméke: ez a 200ml-es flakon kb. 500Ft-ba kerül, bár nem tudom, hogy akciós volt-e, de ha igen, valószínűleg eredeti áron sem lehet több 7-800Ft-nál. Nagyon színes és vidám a flakon, mint úgy általában a Balea testápoló termékek, szinte leugrik a polcról és pont emiatt landolt a kosaramban :D. Maga a hab nagyon kemény, sűrű és gazdag, nem illan el gyorsan, így alaposan megtisztíthatjuk vele a testünket. Ja és maga a hab világosrózsaszín, emiatt olyan, mintha málnás tejszínhabot nyomnék a kezembe. :D
Az illatán valóban érezni a grapefruitot és a citrusos jelleget, bár szerintem van egy ici-pici mosogatószer/szúnyogriasztó mellékillata, de szerintem nem rossz. Ami jobban zavar az az, hogy egy picit szárítja a bőrömet. A Balea tusfürdőhab két illatban kapható, a másik a Hawaiian Dream, ami egy kókuszos illat. Így utólag azt mondom, inkább azt kellett volna választanom, csak annyi kókuszos testápoló termékem van már, hogy szerettem volna mást is kipróbálni. De egyébként nem rossz ez sem, ár-érték arányban szerintem teljesen rendben van. :)

Avon Planet Spa Revitalising Harmony hab állagú tusfürdő
Az Avon terméke csak 150ml-es, ehhez képest ez a legdrágább a három közül - eredeti áron 1699Ft, de az Avon honlapján most éppen akciós, így 999Ft-ért lehet hozzájutni. Másfajta a pumpája, mint a Balea és a Nivea tusfürdőhabnak, ez csak egy kicsi adagot ad ki egyszerre, így többször le kell nyomni.
Ez egy sokkal levegősebb és folyósabb hab, közel sem annyira kemény és gazdag, mint a Balea, vagy a Nivea, így többet is kell használnom belőle és sajnos gyorsabban el is illan, szóval nem igazán gazdaságos. :/ És őszintén szólva az illata sem igazán az én világom, valahogy kicsit "pasis" illat. Tudom, hogy vannak, akik szeretik az ilyen típusú illatokat, de sajnos én nem igazán, úgyhogy a három tusfürdőhab közül nálam ez az utolsó helyen végzett. :(

Nivea Creme Care Silk Mousse Ápoló tusfürdőhab 
Ha minden igaz, a három termék közül ez a legújabb. 200ml-es és a fújókája szinte egy az egyben olyan, mint a Balea tusfürdőhabé. Ez is nagyon sűrű, gazdag és kemény hab, nagyon hasonlít a Balea tusfürdőhabra, de a Nivea habja pont úgy viselkedik, mint egy hajhab, vagyis amikor kifújom a kezembe, megnő a térfogata. Így nem kell nagyon sokat használni belőle, szóval abszolút gazdaságos. És ami talán a legfontosabb, hogy ennél a habnál éreztem leginkább az ápoló és hidratáló hatást, gondolom ez a termékben található olajaknak köszönhető. Árban valahol az előző kettő között helyezkedik el, én akciósan 899Ft-ért láttam, teljes áron talán 1300Ft körül lehet.
Két változatban kapható: a sötétkék flakonos Creme Care verziónak klasszikus Nivea illata van, tudjátok, mint a kék fémtégelyes Nivea krémnek. Nincs bajom ezzel az illattal, de nem is rajongok érte különösebben. Nekem jobban bejön a világoskék flakonos Creme Soft verzió illata, ami mandulaolajat tartalmaz és visszafogottabb, picit frissebb illata van. Egyébként vásárláskor a kupakon lévő illatcsík segítségével meg is szagolhatjátok a terméket: egyszerűen csak dörzsöljétek meg a csíkot, majd szagoljátok meg, így könnyebben eldönthetitek, Nektek melyik jön be jobban.

Nehéz nyertest választanom, de én azt mondom, hogy akinek nem száraz a bőre és szereti a finom, gyümölcsös illatokat, az mindenképpen tegyen egy próbát a Balea tusfürdőhabokkal. De nálam a Nivea tusfürdőhab lett a befutó, abból is inkább a világoskék flakonos Creme Soft verzió.


+1
Szerettem volna a Kneipp tusfürdőhabot is bemutatni Nektek ebben a bejegyzésben, de sajnos a dm-ben nem találtam, máshol meg nagyon jártam és nem igazán tudom hol lehetne beszerezni. Én a narancsvirágos verziót próbáltam korábban és teljesen odavoltam érte. Nagyon finom narancsos illata van, ami nem mű és nem is tolakodó, tényleg nagyon friss és kellemes illat. Maga a hab nagyon gazdag és sűrű, nagyon jól ápol, nagyon szerettem. Ez is 200ml-es és több illatban is kapható, ITT rendelni is lehet, de könyörgöm, aki lát valahol boltban Kneipp tusfürdőhabot, az sikítson nekem! ;)



Ti próbáltatok már valamilyen tusfürdőhabot?


Szandra







*A bejegyzésben bemutatott Avon és Nivea tusfürdőhabot tesztelésre kaptam.

You Might Also Like

15 megjegyzés

  1. Kneipp-et én Müllerben vettem,a zöldet, nagyon jó illata volt :)

    VálaszTörlés
  2. Ezek közül sajnos még egyikhez sem volt szerencsém, de korábban már próbáltam egyet a Baleától. Eper illata volt és színes, vidám csomagolása volt. Nagyon meg voltam vele elégedve; jól tisztított,fincsi illata volt és nagyon olcsó is volt. :)
    Ezek közül pedig a Niveáét biztosan ki fogom próbálni.
    Ági

    VálaszTörlés
  3. Szia Szandra!
    Müllerben kapható a Kneipp tusfürdőhab!

    VálaszTörlés
  4. Rituals habokat probaltam. Tetszettek. Viszont mindegyikben van olyan osszetevo, ami karos (butane es egyeb okossagok, gondolom a hab allag miatt), a fentiekben is. Ugyhogy korultekintesre intek mindenkit :)

    VálaszTörlés
  5. A Kneipp-et szerintem is a Müllerben keresd. :) Esetleg talán nagyobb bioboltokban v Herbáriában.

    A NIVEA tusfürdőhab azonnal felcsigázott amint megláttam a német vloggereknél, épp kint volt munka ügyben a barátom, hozattam is vele gyorsan. Rá kellett jönnöm hogy nekem sem a csomagolás sem a formula nem jön be igazán, nem hiszem hogy újra fogom venni. :)

    VálaszTörlés
  6. Szia Szandra! Nagyon örülök, hogy bemutattad ezeket a habokat. :-) Kíváncsi lettem és én is ki fogom próbálni a Nivea és a Kneipp terméket. Köszi! :-)

    VálaszTörlés
  7. Szia! Én a müllerben és a rossmanban is láttam! 😃😃😃

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Nekem a tiarés-kókuszos Balea hab van napi használatban, nagyon szeretem, de se tiaré, se kókuszillata nincs. Csak mondom, hogy nyugodtan vedd meg, nem lesz kókuszos. Valamiféle virágillata van, nekem tetszik, de mivel vannak tiarés dolgaim, tudom, hogy nem az.

    VálaszTörlés
  10. Nemrégiben megláttam a drogériák polcain a Nivea tusfürdő habjait. Rögtön le is csaptam a sötétkék szokásos "nivea illatúra" és azt kellett tapasztalnom,hogy számomra borzalmas az illata. Így kissé bátortalan voltam megpróbálni a másikat, de mondom hátha... és milyen jól tettem? Azóta rajongok érte, és már a második flakonnal "fogyasztom". Viszont kíváncsivá tett a Balea grapefruifos verziója is, így mindenképp kipróbálom valamikor azt is.

    VálaszTörlés
  11. Szandra nalunk Szlovakiaban a Dmben most kezdik arulni Kneipp tusfurdohabot 4,99 euroert.

    VálaszTörlés
  12. Müllerben lehet kapni Kneipp tusfürdő habokat :)
    Nekem is tetszenek ezek a habos megoldások, most épp mandulaolajos Niveám van, de biztos, hogy többet is ki fogok még próbálni.

    VálaszTörlés
  13. Én még egy fajtát tudok ajánlani, az Isanától, én azt próbáltam először, akkor egyféle illatban volt, nagyon szerettem, pedig nem rajongok az Isana tusfürdőkért. Most a Baleát használom, egyelőre tetszik. A Kneippnek viszont imádom az aromahabfürdőit, úgyhogy szerintem Kneippet is fogok próbálni!

    VálaszTörlés
  14. Én még egy fajtát tudok ajánlani az Isanától, azt próbáltam először, amikor még Balea meg Nivea nem is volt, és nagyon szerettem, pedig nem rajongok az Isana tusfürdőkért. Amikor én vettem pár hónapja, egyféle volt belőle. Most kezdtem használni a Baleát, egyelőre tetszik. Viszont odavagyok a Kneipp aromahabfürdőkért, úgyhogy Kneippes változatot is boztosan ki fogok próbálni, ha hozzájutok valahol.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe